Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η μία ψήφος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεχώρισαν με ήθος και αίσθημα δικαίου στην διαδικασία άρσης ασυλίας βουλευτή [216 Ντροπές!!!]

Σχετικό: Ο χαμός στη Βουλή μεταξύ Κωνσταντοπούλου-Βενιζέλου-Μητσοτάκη για την ασυλία του Άδωνι (Βίντεο)

Κατά της άρσης της ασυλίας του Αδωνι Γεωργιάδη ψήφισε η Βουλή ψήφισαν 216 βουλευτές και μόλις ένας ψήφισε υπέρ.

Μετά από μήνυση για φοροδιαφυγή πολίτη για φοροδιαφυγή βουλευτή η βουλή σκεφτόμενη συντεχνιακά και παραμερίζοντας το φυσικό δικαστή και την αξιοπρέπεια του καταγγελόμενου βουλευτή να αθωωθεί από τη δικαιοσύνη και να μην παραμείνη με τα "ερωτηματικά της ΜΗ άρσης" δεν τον παρέπεμψε.

Αυτό για μένα θα έπρεπε να το ζητήσει ο ίδιος ο βουλευτής αλλά δεν τόλμησε και δεν το έπραξε.

Μετά από όλα αυτά μία λέξη ταιριάζει στους βολευτές ΝΤΡΟΠΗ!!!

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

Αρνητική ήταν η πρώτη απόφαση της νέας Βουλής στο αίτημα των δικαστικών αρχών για άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Αδωνι Γεωργιάδη.

Κατά της άρσης του βουλευτή της ΝΔ ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των 216 βουλευτών, μόλις ένας ψήφισε υπερ ενώ επτά δήλωσαν «παρών».

Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από μήνυση πολίτη που κατήγγειλε πως ο κ. Γεωργιάδης δεν κόβει αποδείξεις για τις πωλήσεις βιβλίων. Να σημειωθεί ότι και τα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας είχαν εισηγηθεί ομόφωνα την μη άρση ασυλίας του βουλευτή ενώ στην αίθουσα της Ολομέλειας παρενέβη και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης που αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει ανάλογες εμπειρίες από τον εν λόγω πολίτη που όπως είπε καταθέτει ανυπόστατες μηνύσεις.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα ο βουλευτής της ΝΔ με ανάρτησή του στο Twitter ευχαρίστησε όσους «έβαλαν τέλος σε μια αθλιότητα».
protothema.gr/
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.