Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ανεξάρτητη (κατ' εντολή Σαμαρά) Δικαιοσύνη: Απίστευτο θράσος Βορίδη - Παραδέχεται την Χειραγώγηση της Δικαιοσύνης


 Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014
Ο πολίτης που διέσυρε τον Μάκη Βορίδη: Ντροπή δε νιώθετε για όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα;
  Σχετικό: Τι ρώτησαν οι πολίτες: Ακούστε τις ερωτήσεις που έθεσαν οι πολίτες που βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, προς τους πολιτικούς


Νευρικό χαμόγελο και αμηχανία προκάλεσε στον βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, η παρουσία και τοποθέτηση ενός πολίτη σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή, η οποία είχε ως κύριο θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις για τη Χρυσή Αυγή.

Πριν από την καίρια τοποθέτηση του Αποστόλη Παπαθεοδώρου, είχε προηγηθεί άλλη ερώτηση πολίτη, ο οποίος αναρωτήθηκε για το περιεχόμενο ερωτήσεων που έχουν κάνει οι χρυσαυγίτες βουλευτές στη Βουλή κατά του κατεστημένου, το οποίο υποτίθεται ότι αντιμάχονται. Την απάντηση έδωσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, ο οποίος τόνισε ότι «Πολλές από τις ερωτήσεις τους θεωρήθηκαν ότι στηρίζουν το σύστημα και όχι το υπονομεύουν. Για παράδειγμα:
ερωτήσεις για τα συμφέροντα ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων στη χώρα».

 Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014
Τι ρώτησαν οι πολίτες: Ακούστε τις ερωτήσεις που έθεσαν οι πολίτες που βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, προς τους πολιτικούς [Δείτε από 38:33" το σχετικό: Φωτιά και Τσεκούρι - [Ο Κασιδιάρης των σαλονιών] - και ο Ζορρό με το "πουλί" στις γιορτές μίσους!!! Σχετικό: Φωτιά και Τσεκούρι - [Ο Κασιδιάρης των σαλονιών]

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.