Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τι ρώτησαν οι πολίτες: Ακούστε τις ερωτήσεις που έθεσαν οι πολίτες που βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, προς τους πολιτικούς [Δείτε από 38:33" το σχετικό: Φωτιά και Τσεκούρι - [Ο Κασιδιάρης των σαλονιών] - και ο Ζορρό με το "πουλί" στις γιορτές μίσους!!!

Σχετικό: Φωτιά και Τσεκούρι - [Ο Κασιδιάρης των σαλονιών]

Δείτε από 38:33"
Σχετικό:  
Συνεργασία: Το «Ημερολόγιο» του Γκαίμπελς, οι πολιτικές τροχιές… και ο Μαυρουδής Βορίδης

Για μερικούς ο εμφύλιος συνεχίζεται στις γιορτές μίσους
Αυτό ξεχάστηκε κ. Παναγώτη Ψωμιάδη ή Ζορρό ή κάτι άλλο καρναβαλικού περιεχομένου;
Μια μικρή ομάδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε πρόβλημα στο κόμμα, δίνοντας το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν στις 27 Αυγούστου οι σύλλογοι απόστρατων αξιωματικών του στρατού των νομών Φλώρινας και Καστοριάς,  με αφορμή τη συμπλήρωση 51 χρόνων από τη λήξη του Εμφυλίου Πολέμου, πλάι - πλάι με μέλη της γνωστής  ακροδεξιάς οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», προκαλώντας το δημοκρατικό αίσθημα....

Στην εκδήλωση, πολλά στελέχη ακροδεξιών και φιλοβασιλικών οργανώσεων, και πυροβόλησαν
στον αέρα, ενώ ακούστηκαν ιδιαίτερα ακραία συνθήματα από διάφορα μέλη της «Χρυσής Αυγής», τα οποία όταν κατέθεσαν στεφάνι χαιρέτησαν φασιστικά. Υπήρχαν πανό που έγραφαν «Zήτω ο βασιλεύς Κωνσταντίνος», ενώ κυκλοφόρησαν προκηρύξεις του κόμματος «Πρώτη Γραμμή» του Κώστα Πλεύρη με το σύνθημα «Λευτεριά στη Βόρεια Μακεδονία».
Στη «γιορτή του μίσους» δίνουν το παρόν πέντε βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ­ οι Νίκος Κορτσάρης, Ανέστης Αγγελής, Κωνσταντίνος Κιλτίδης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Mιχάλης Παπαδόπουλος αλλά και ο νομάρχης Φλώρινας, Παύλος Αλτίνης και ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Ασπασίδης.Επίσης συχγαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο βουλευτής της ΝΔ Παναγιώτης Ψωμιάδης. 
Η παρουσία των βουλευτών της ΝΔ στην εκδήλωση της ακροδεξιάς φαίρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς γίνεται σε μία περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να μετατραπεί σε κόμμα του μεσαίου χώρου. Προσπάθεια που σίγουρα παρόμοιες γιορτές δεν προάγουν καθόλου στα μάτια της κοινής γνώμης.
Σ.Λ.
Παρουσία βουλευτών της ΝΔ η "γιορτή του μίσους" στη Φλώρινα (news.in.gr, 27/8/00)
Οι πέντε της Ν.Δ. και το Βίτσι... (Τα Νέα, 28/8/00)
Στα 4 η N.Δ. στη Φλώρινα  (Ελευθεροτυπία, 28/8/00)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.