Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Έχει μπερδέψει τους μαυριδερούς λαθρομετανάστες με του φιλέλληνες του 1821 ο Κώστας Τριαντάφυλλος


Πριν ακόμη καλά-καλά ανέβει η προηγούμενη αναφορά μας στο θέμα της Χ.Α. και στον φιλεύσπλαχνο Δραγασάκη κτύπησε για μια ακόμη φορά ο νεαρός βουλευτής της Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος. Αντί να ασχοληθεί με το ξεπούλημα του νησιού του από το ΤΑΙΠΕΔ και να λογοδοτήσει για αυτά που υποσχέθηκαν παράλληλα και στην συνέχεια ως συγκυβερνητικοί βουλευτές, ομού με τον Μουσουρούλη, προεκλογικά πετάει την μπάλα στην εξέδρα πριμοδοτώντας και αυτός ως αυτόκλητος συνήγορος του Δραγασάκη, τις αιτιάσεις στην στρατηγική της Χ.Α.
Δείτε παρακάτω και συνδέστε με τα προηγούμενα και θα καταλάβετε.

ΒΙΝΤΕΟ-Τριαντάφυλλος: "Λαθραίο κόμμα η Χ.Α."

Λαθραίο κόμμα χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν νωρίτερα τόσο από τον Ηλία Παναγιώταρο όσο και από την Ελένη Ζαρούλια.

«Κύριοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής όχι μόνο δεν υπάρχει λαθραίος άνθρωπος, αλλά δυστυχώς για την δημοκρατία μας τυγχάνει να υπάρχει λαθραίο κόμμα μέσα στο κοινοβούλιο», είπε ο βουλευτής Χίου, προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
«Το πρώτο Σύνταγμα που γράφτηκε με αίμα και η πρώτη εθνοσυνέλευση έδωσε το δικαίωμα του πολίτη σε όλους τους αλλοδαπούς που συμμετείχαν στον αγώνα και ήταν φιλέλληνες», τόνισε ο κ. Τριαντάφυλλος, προσθέτοντας:

«Όλες αυτές οι λαθραίες αθλιότητες που εκστομίζει η Χρυσή Αυγή μέσω των βουλευτών της όχι μόνο είναι ιστορικά αβάσιμες αλλά δεν επιτελούν κανένα εθνικό ρόλο στην παρούσα ή στην ιστορική διαδρομή του έθνους».

Σχόλιο: Τι να προσθέσω παραπάνω από αυτές τις ασύνδετες γελοιότητες που ο ίδιος εκστομίζει;
Τι δουλειά έχουν οι μαυριδεροί λαθρομετανάστες (που έχουν πέσει θύματα δουλεμπόρων) με τους ενσυνείδητους φιλέλληνες πολεμιστές της ελληνικής επανάστασης του 1821. Τόση πια απαξίωση στην γνώση της ελληνικής μας ιστορίας;
Αλλά έχουμε ξαναγράψει για αυτόν τον νεαρό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που εγκατέλειψε μια επιτυχημένη καριέρα στην πατρίδα του για να γίνει ένας από αυτούς που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία, την τιμή και την αξιοπρέπεια των ελλήνων πολιτών στους ξένους επικυρίαρχους.   

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.