Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Συλλογή υπογραφών για την εκστρατεία "Ελευθερία στον Αμπτουλάχ Οτσαλάν"

The Petition

Υπόγραψε κι εσύ στη διεθνή εκστρατεία συλλογής
υπογραφών υπό τον τίτλο: 
http://www.ipetitions.com/petition/freeotsalan/

 «Ελευθερία στον Αμπ. Οτσαλάν και στους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία, η απελευθέρωση του Οτσαλάν θα είναι σταθμός για τον εκδημοκρατισμό της Τουρκίας και την ειρήνη στο Κουρδιστάν».  
Αγριες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και μπάτσων είχαμε σε αρκετές πόλεις της Νοτιοανατολικής Τουρκίας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 14 χρόνων από την  του Οτσαλάν. Χημικά, δακρυγόνα, ρίψη νερού, τα όπλα των μπάτσων, μολότοφ και πέτρες τα όπλα των διαδηλωτών. (Δείτε το βίντεο)

Χτες ο σύντροφος Σεϊτ Αλντογκάν έγραφε στο μπλοκ μας για το Κουρδικό ζήτημα και τις εξελίξεις στην περιοχή.
Με την ευκαιρία όμως της συμπλήρωσης 14 χρόνων απ’ την κατάπτυστη ενέργεια της κυβέρνησης Σημίτη να παραδώσει στα χέρια της στρατιωτικοφασιστικής χούντας της Αγκυρας τον Οτσαλάν, καλό είναι να θυμηθούμε τον άθλιο ρόλο που διαδραμάτισε σ’ αυτή την εξέλιξη ο μετέπειτα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θ. Πάγκαλος, ή «μεγάλος τραγουδιστής» σύμφωνα με το συνθηματικό του στην περίοδο παράδοσης του Οτσαλαν.

Θυμηθείτε αυτή την >ανάρτησή<

 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.