Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Γιατί "έπεσε"... μαύρο στα ιδιωτικά κανάλια

Επανήλθε σταδιακά το σήμα των ιδωτικών τηλεοπτικών σταθμών.
Λίγο πριν τις 11:00 επανήλθε το σήμα σε Ant1, Mega και Alpha, ενώ λίγη ώρα αργότερα επανήλθε το σήμα και των Star και Skai.
Το σήμα από τα ιδιωτικά κανάλια χάθηκε από τις οθόνες λίγο πριν τις 9:30 το πρωί.
Ουσιαστικά δεν υπάρχει δηλαδή σήμα μόνο σε ό,τι αφορά στα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.
Κάποιοι από τους σταθμούς, οι ΑΡΤ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, συνεχίζουν να εκπέμπουν σε ορισμένες περιοχές της Αττικής, ενώ η ΝΕΡΙΤ συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά σε όλη την Ελλάδα, την ώρα που ΑΝΤ1, ALPHA, EPSILON, MEGA, STAR και ΣΚΑΪ έχουν παγώσει.
Ο διευθύνων σύμβουλος της DIGEA Γιώργος Μαθιός ανέφερε ότι «υπάρχει πρόβλημα στην πολυπλεξία με αποτέλεσμα να έχει χαθεί το σήμα», ενώ τόνισε ότι "οι τεχνικοί εργάζονται για την άμεση αποκατάσταση του σήματος".
Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Digea αναφέρεται:
«Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος, στην είσοδο και ψηφιοποίηση των σημάτων των καναλιών εθνικής εμβέλειας η εκπομπή του ψηφιακού σήματος έχει διακοπεί προσωρινά. Κινούμαστε για την ταχεία επίλυση του προβλήματος».


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.