Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Βρέθηκε γράμμα αφημένο στο δωμάτιο της Βίκυς Σταμάτη (βίντεο)

Ένα γράμμα, στο οποίο ανέφερε ότι «η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της» βρήκαν στο κελί δωμάτιό της στο Δρομοκαΐτειο οι αστυνομικοί, όπως έγινε γνωστό.
«Εγώ δεν θα πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο τρελή κι εγκαταλελειμμένη. Εγώ θα πάω στο παιδί μου. Σας γράφω ένα γράμμα, θα το βρείτε», είπε στον δικηγόρος της, Φραγκίσκο Ραγκούση όπως αποκάλυψε ο ίδιος στo Mega, εκφράζοντας φόβους πως δεν αποκλείεται να κάνει κακό στη ζωή της.
Όπως σημειώνεται, το γράμμα απευθυνόταν στον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.
Υπενθυμίζεται ότι η απόδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου έγινε αντιληπτή από φρουρό περί τις 5.45 τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Είχε απορριφθεί για ακόμα μία φορά η αίτηση αποφυλάκισής της με αποτέλεσμα να ...
επιδεινωθεί η ψυχολογική της κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φυλάσσονταν το δωμάτιό της από σωφρονιστικούς υπαλλήλους που αντιλήφθηκαν το πρωί την απόδρασή της. Η μπαλκονόπορτα του δωματίου της βρέθηκε παραβιασμένη.

Η Βίκυ Σταμάτη είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από φρουρό στο Δρομοκαΐτειο (βίντεο)
Επίθεση από φρουρό του Δρομοκαϊτείου μέσα στο δωμάτιο της είχε δεχθεί η Βίκυ Σταμάτη, όπως κατήγγειλε η ίδια πριν από μια εβδομάδα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «E».
«Δεν μου επιτέθηκε, με έδειρε, με ξυλοκόπησε», είχε δηλώσει σε τηλεφωνική επικοινωνία μέσα από το νοσοκομείο ενώ είχε στείλει μήνυμα για την ψυχολογική της κατάσταση λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Η ζωή μου κινδυνεύει από λεπτό σε λεπτό από τα ίδια μου τα χέρια».
Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα από το «Ε»:

http://www.tribune.gr/crime/news/article/127171/i-viki-stamati-iche-katangili-xilodarmo-apo-frouro-sto-dromoka%CE%90tio-vinteo.html

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.