Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

O Παπά - Ηλίας Υφαντής (πολυγραφότατος blogger) τα χώνει στο Σαμαρά και στους δεξιούς χουντοπαπάδες.... οι εκλογές είναι απάτη;

Με πύρινο λόγο μίλησε για ακόμη μια φορά ο γνωστός "επαναστάτης" Παπα-Ηλίας Υφαντής από το Αγρίνιο για όλους εκείνους που κατέφαγαν όπως ανέφερε τον Ελληνικό λαό. Ο δυναμικός ιερέας μίλησε για απατεώνες και προδότες τους οποίους όπως ανέφερε, πρώτοι που τους υποστηρίζουν είναι οι θρησκευόμενοι άνθρωποι και ιερείς.
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε σε κεντρική πλατεία χωριού πριν λίγες ημέρες, ενώ ο Παπα-Ηλίας είναι γνωστός σε όλους ως λεβεντοπαπάς που τα λέει έξω από τα δόντια.
Ο συνταξιούχος Παπα-Ηλίας Υφαντής πατέρας 5 παιδιών παλαιότερα σε άρθρο του, είχε καταγγείλει ότι είχε δοθεί εντολή να μην κηρύττει και ιδιαίτερα στην πόλη του Αγρινίου.

Σαμαράς: Κόμπρα, προδότης και απατεώνας

οι εκλογές είναι απάτη;

ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ:
ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΕΠΑΜ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡ. ΑΥΓΗ

Κάποιος συνάδελφος στο διαδίκτυο μου έστειλε την πληροφορία πως τα εκλογικά εξάγονται από την παραπάνω σιωνιστική εταιρία:
Δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω την πληροφορία αυτή. Πάμπολλα όμως περιστατικά πρόδηλα ή συγκεκαλυμμένα αποδεικνύουν ότι οι εκ μέρους του σιωνισμού παρεμβάσεις στην κοινωνική και πολιτική μας ζωή είναι όχι απλώς πασιφανείς, αλλά και καταθλιπτικά πιεστικές. Τόσο ώστε δεν θα απείχε κανείς απ’ την πραγματικότητα, αν έλεγε ότι κυριολεκτικά σιωνοκρατούμαστε.
Αν λοιπόν η πληροφορία αυτή είναι αξιόπιστη, αυτό σημαίνει ότι, σχετικά με τις εκλογές, ο λαός, σε τελική ανάλυση, δεν είναι τίποτε περισσότερο από άθλιο κομπάρσο μιας εξευτελιστικής σε βάρος του φαρσακωμωδίας. Και το προεκλογικό νταβαντούρι με τους τηλεοπτικούς σκυλοκαβγάδες και τις προφανέστατα στημένες δημοσκοπήσεις δεν είναι τίποτε περισσότερο από ...
ψυχολογική προετοιμασία του λαού, προκειμένου να αποδεχθεί τα οποιαδήποτε σύμφωνα με τα συμφέροντά των σιωνιστών και της Μέρκελ αποτελέσματα.
Γιατί πώς είναι δυνατόν οι σιωνιστές, που σε μεγάλο ποσοστό ταυτίζονται με τους, λεγόμενους, δανειστές μας, να βγάλουν αποτελέσματα διαφορετικά από αυτά, που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους;
Αλλά και αν ακόμη η πληροφορία αυτή είναι αβάσιμη, το απώτερο αλλά και το πρόσφατο παρελθόν προσφέρουν περιστατικά κατά τα οποία εκλέγονται οι κατά συρροήν ψεύτες και οι κατ’ επάγγελμα συνειδητά ασυνείδητοι απατεώνες, που ο λαός ούτε ζωγραφιστούς δεν θα ήθελε να τους έβλεπε. Δεδομένου ότι λειτουργούν ως πληρωμένοι δολοφόνοι, που εργολαβικά έχουν αναλάβει την προδοσία της πατρίδας και τη γενοκτονία του ελληνικού λαού.
Που σημαίνει ότι στην προκειμένη περίπτωση, πέρα απ’ την προεκλογικά στημένη καταιγιστική τρομοκρατία απ’ το ναζιστικό και σιωνιστικό παρακράτος, ντόπιο και διεθνές υπάρχει το ενδεχόμενο εκτεταμένης νοθείας, προκειμένου το εκλογικό αποτέλεσμα να δώσει τον σύμφωνο με τα συμφέροντά τους κυβερνητικό θίασο σκιών.
Αυτό άλλωστε διαφαίνεται και απ’ την σχεδόν βεβαιότητα των εκπροσώπων της Σκύλλας και της Χάρυβδης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι απ’ τις επικείμενες εκλογές θα βγουν και πάλι θριαμβευτές. Όπως βέβαια κι απ’ την επιστροφή του αξιότιμου κ. Γεωργίου Παπανδρέου. Ο οποίος αφού μας υποχρέωσε να περάσουμε κάτω απ’ τα ατιμωτικά «καυδιανά δίκρανα» της τρόικας, επανέρχεται τώρα, ως κομματάρχης, προκειμένου να επιβλέψει την ολοκλήρωση του προδοτικού του ανοσιουργήματος.

Με τιμή
παπα-Ηλίας
https://papailiasyfantis.wordpress.com
yfantis.ilias@gmail.com

Η ΠΗΓΗ: http://feedproxy.google.com/~r/katohika/vcJC/~3/lv-ooDXb4-4/singular-logic-sta-xeria-ton-evraion.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email

Για Μενα


Παπα - Ηλίας Υφαντής

Συνιστώσες της σκέψης μου: το Ευαγγέλιο και η πραγματικότητα. Πατρική (Δημήτριος) κληρονομιά: Η αγάπη για τη φιλοσοφία. Μητρική (Βασιλική): Η αγάπη για τη δικαιοσύνη. Αγαπημένοι μου: Α. συγγραφείς: 1. Έλληνες: Παπαρρηγόπουλος, Μακρυγιάννης. 2. Ξένοι: Ουγκώ, Ντοστογιέβσκι Β. Εκκλησιαστικοί συγγραφείς: Χρυσόστομος, Κων/νος Καλλίνικος Γ. Γέρντες: Πορφύριος, Παΐσιος Εκδόσεις (εφημερίδες): 1.Αντιδεσποτικός Αγώνας (1985-89) 2.ΥΠΕΡΒΑΣΗ (2001-συνεχίζεται)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.