Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Στα… όπλα κάλεσε ο Μάκης Βορίδης τους Δεξιούς πατριώτες για να μην περάσει όπως είπε η εξουσία στην Αριστερά!

 
Δεν θα παραδώσουμε την εξουσία
Λέει ο Βορίδης και θυμάται τους παλιούς δεξιούς που την κρατούσαν με τα όπλα.


Στα… όπλα κάλεσε ο Μάκης Βορίδης τους Δεξιούς πατριώτες για να μην περάσει όπως είπε η εξουσία στην Αριστερά! Ο πρώην γραμματέας της νεολαίας του Παπαδόπουλου και πρώην αρχηγός του Ελληνικού Μετώπου επιχείρησε ολική επιστροφή στο μαύρο παρελθόν του, επαναφέροντας εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις.


Είναι σίγουρο ότι στη Ν.Δ. έχουν χάσει την ψυχραιμία τους, αλλά αυτό δεν τους δίνει σε καμιά περίπτωση το δικαίωμα να επαναφέρουν στο προσκήνιο τα ζόμπι του παρελθόντος σε μια επιχείρηση τρομοκράτησης του κόσμου η οποία βέβαια καταλήγει σε παρωδία.

Το ακροδεξιό και εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του κ. Βορίδη, προκάλεσε αντιδράσεις, όχι μόνο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με πιο χαρακτηριστικό το σχόλιο του, στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, που σε οργισμένη ανάρτηση, στον προσωπικό ηλεκτρονικό του λογαριασμό,

Με σαφή τη στόχευση του, ο κ. Αντώναρος τονίζει: «Η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει μάθει να σέβεται το αποτέλεσμα των εκλογών. Αρχή απαράβατη. Οποιος δε συμφωνεί, δεν έχει θέση ανάμεσα μας. Δεν αγαπάμε τον τόπο λιγότερο, όσοι αρνούμαστε να κάνουμε τον πατριωτισμό φθηνιάρικη πατριδοκαπηλεία, με εμφυλιοπολεμικούς τόνους».

Ο υπουργός Υγείας είχε υποστηρίξει, μιλώντας στον Ασπρόπυργο, ότι «η δικιά μας η γενιά μας δε θα παραδώσει (τη χώρα) στην Αριστερά. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ότι κι αν είναι εκείνο το οποίο πρέπει να κάνουμε. Ότι υπερασπίστηκαν οι...
παππούδες μας με τα όπλα, θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση για το εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα του υπουργού του και τόνισε ότι «η δημοκρατία θα νικήσει».
Ανακοίνωση καταδίκης εξέδωσε και η ΔΗΜΑΡ, ενώ εντύπωση προκάλεσε η κίνηση της πρώην υπουργού και μέχρι πρότινος ευρωβουλευτή Μαριέττας Γιαννάκου, να δώσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», που ελέγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι η άνοδος του τελευταίου στην εξουσία, δε θα σημάνει και καταστροφή…

 kontranews
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.