Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο υποκριτής, φιλοχρήματος και αμετροεπής Μαριάς ή το πώς ο Πλεύρης τον ισοπέδωσε για τα 33.000 ευρώ που έχει κάθε μήνα από το Ευρωκοινοβούλιο!

Άγριος καβγάς ξέσπασε στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra3 όταν καλεσμένοι, το βράδυ της Δευτέρας ήταν ο βουλευτής Α' Αθήνας Θάνος Πλεύρης και ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς. Σε έναν διαξιφισμό τους, ο κ. Μαριάς υποστήριξε ότι η τυπική διάλυση της Βουλής μπορεί να γίνει μετά την είσοδο του Ιανουαρίου-άραγε για να μπορέσουν να πάρουν έναν ακόμη μισθό οι βουλευτές;

Συγκεκριμένα: Στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra3 ήταν καλεσμένοι, το βράδυ της Δευτέρας, ο βουλευτής Α' Αθήνας Θάνος Πλεύρης και ο ευρωβουλευτής (που έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ) Νότης Μαριάς. Σε έναν διαξιφισμό τους, ο κ. Μαριάς υποστήριξε ότι η τυπική διάλυση της Βουλής μπορεί να γίνει μετά την είσοδο του Ιανουαρίου για να μπορέσουν να πάρουν έναν ακόμη μισθό οι βουλευτές.

Τι ήθελε να το πει; Ο Θ. Πλεύρης τον "ισοπέδωσε" προκαλώντας τον να πει ποιες είναι οι δικές του αποδοχές ως ευρωβουλευτής, δηλαδή 16.000 ευρώ συν άλλα 17.000 ευρώ για έξοδα συνεργατών του που δικαιούται κάθε μήνα. Μηνιαίο σύνολο 33.000 ευρώ!

"Αφού είστε αντιμνημονιακός, γιατί δεν δίνετε ένα τμήμα από τα χρήματα αυτά στον κόσμο;;" τον βομβάρδιζε, με αποτέλεσμα ο κ. Μαριάς να σαστίσει και να αμύνεται με διάφορες απίθανες ...
δικαιολογίες όπως ότι αυτά τα χρήματα προέρχονται όχι από τους Ελληνες αλλά από τους Γερμανούς φορολογούμενους!!!

Και το έκανε φυσικά χειρότερο... όπως κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων για την ευρωβουλή που έλεγε εκείνο το περίφημο: "Να σταματήσει αυτό το καλαμπουράκι"
"Αυτό το καλαμπουράκι ότι ο Μαριάς πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, κάθε φορά που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται μπροστά σε μια δυσκολία πρέπει να σταματήσει.»
«Είναι γνωστό», πρόσθεσε ο κ. Μαριάς, «πως έχω στηρίξει τους ανεξάρτητους έλληνες με όλες μου τις δυνάμεις και δεν θα σταματήσω να κάνω».
Βέβαια τώρα που εκλέχθηκε με τις ψήφους των ΑΝ.ΕΛΛ έχει εξασφαλίσει έδρα για πέντε χρόνια και μάλιστα χρηματοδότηση για ένα κόμμα (όπως ισχυρίζεται) εκλογικά ανύπαρκτο (χωρίς τους ΑΝ.ΕΛΛ).
 Σημείωση: Ας μας δείξει καταστατικό και αριθμό μελών από τους http://antimnimoniakoi-polites.blogspot.gr/  και μετά να δούμε με τι ποσοστό και με τίνος τις ψήφους  εκλέχθηκε ευρωβουλευτής

Έχει ο καιρός γυρίσματα και ο λαός τιμωρεί την αμετροέπεια και την υποκρισία την αλαζονεία και την αχαριστία ανθρώπων που καβαλάνε καλάμι και παριστάνουν τους καμπόσους με ξένα κόλλυβα.

Σε χθεσινή του ανακοίνωση, μέλος της Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών: παρότι είναι εγγεγραμμένος ως:
07-01-2015- Ν. ΜΑΡΙΑΣ (ΕΣΜ) - Δηλώνω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμιά πολιτική και οργανωτική σχέση με τους ΑΝΕΛ μετά τη μνημονιακή τους στροφή
Με αφορμή δηλώσεις του Προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Πάνου Καμμένου στην εκπομπή Αντιθέσεις του τηλεοπτικού σταθμού Κρήτη TV τη Δευτέρα 5/1/2015, ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος ANTIMNHMONIAKOI ΠΟΛΙΤΕΣ, Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς έκανε την παρακάτω δήλωση:



«Δηλώνω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμιά πολιτική και οργανωτική σχέση με τους ΑΝΕΛ μετά τη μνημονιακή τους στροφή που συντελέστηκε με τις αποφάσεις του Συνεδρίου τους και τη συνακόλουθη παραβίαση εκ μέρους τους της από 12/4/2012 Προγραμματικής Συμφωνίας ΑΝΕΛ/ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ σύμφωνα με την οποία τα δύο Κινήματα δεσμεύτηκαν “από κοινού ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύμπραξης προεκλογικά ή μετεκλογικά με κόμματα ή βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα Μνημόνιο”.
Πιστός στις πολιτικές δεσμεύσεις που ανέλαβα προς τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους συνεχίζω να δίνω τη μάχη ως Ευρωβουλευτής για την άμεση εξόφληση των γερμανικών αποζημιώσεων, για την καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, για τη διαγραφή του επονείδιστου χρέους και την αποζημίωση της πατρίδας μας από την τρόικα. Προκειμένου να πετάξουμε την τρόικα έξω από την πατρίδα μας και να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα».
 Μετά τα παραπάνω και μετά την ρήση περί "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου". (*)
 Γιατί άραγε να ισχύει και στην περίπτωση εδώ του Μαριά;
Ο καθένας από εμάς έχει ένα δικό του ορισμό γι'αυτό το καλύτερο που ωστόσο φαίνεται να έχει μια κοινή λέξη περί του αγνωμονέστερου ή του ευεργετηθέντος αχάριστου κλπ

Διαβάστε και παρακάτω και θα καταλάβετε πολλά περισσότερα  από αυτά που προσπαθώ με πολύ φειδώ να μην καταγράψω ως συμπεράσματα αλλά αφήνω στον καθένα σας να βγάλει τα αντίστοιχα δικά του.
Ευρωεκλογές 2014: Σχηματισμός και χρηματοδότηση των πολιτικών ομάδων 

Οι βουλευτές από διαφορετικές χώρες της ΕΕ συγκροτούν πολιτικές ομάδες βάσει των πολιτικών πεποιθήσεών τους. Για να αποκτήσει το επίσημο καθεστώς της πολιτικής ομάδας, η κάθε ομάδα πρέπει να απαρτίζεται από τουλάχιστον 25 βουλευτές, από το ένα τέταρτο τουλάχιστον των κρατών μελών (δηλαδή τουλάχιστον πρέπει να έχουν εκλεγεί τουλάχιστον σε 7). Κάθε βουλευτής μπορεί να ανήκει σε μία μόνο πολιτική ομάδα.

Η συγκρότηση πολιτικής ομάδας πρέπει να δηλώνεται στον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου με το όνομα της ομάδας, τα ονόματα των μελών της και τη σύνθεση του προεδρείου της.

Το Κοινοβούλιο δεν εκτιμά κανονικά την πολιτική συγγένεια των μελών πολιτικής ομάδας. Με τη συγκρότηση ομάδας, οι βουλευτές αποδέχονται εξ ορισμού ότι υπάρχει πολιτική συγγένεια μεταξύ τους. Μόνο αν οι ενδιαφερόμενοι βουλευτές δεν το αποδέχονται, το Κοινοβούλιο θα πρέπει να εκτιμήσει εάν η συγκρότηση της ομάδας έγινε σύμφωνα με τους κανόνες.

Οι πολιτικές ομάδες διαθέτουν γραμματεία και διοικητικό εξοπλισμό που χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό του Κοινοβουλίου. Το Προεδρείο του Κοινοβουλίου θεσπίζει τους κανόνες διαχείρισης και ελέγχου αυτών των πόρων και εγκαταστάσεων.

Οι «μη εγγεγραμμένοι» βουλευτές (δηλαδή όσοι δεν ανήκουν σε κάποια πολιτική ομάδα) επίσης έχουν στη διάθεσή τους γραμματεία και απολαύουν δικαιωμάτων δυνάμει των κανόνων που θεσπίζει το Προεδρείο.

Τα διαθέσιμα κεφάλαια προορίζονται για την κάλυψη των διοικητικών και λειτουργικών δαπανών του προσωπικού μιας ομάδας, καθώς και των δαπανών που σχετίζονται με πολιτικές και ενημερωτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο των πολιτικών δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο προϋπολογισμός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση οποιασδήποτε μορφής ευρωπαϊκής, εθνικής, περιφερειακής ή τοπικής προεκλογικής εκστρατείας ή για τη χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο ή των οργανισμών που εξαρτώνται τους.
Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"
 Νάσος
(*)για τη ρήση αυτή διαφωνεί ο Νίκος Σαραντάκος
παρόλα αυτά και ως νεοτερισμός καταγράφει αλήθειες


Σχετικό: Ο ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ «ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ» ΜΕΣΩ ΣΥΡΙΖΑ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ «ΜΙΑΣΜΑΤΑ» ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.