Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Καμμένος: «Εχω δεχτεί πιέσεις να ψηφίσω ΠτΔ, οι ΑΝΕΛ όμως δεν γονατίζουμε»


 «Ο Σταύρος Δήμας  ήταν επιλογή ήττας του κ. Σαμαρά» εκτίμησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ερωτηθείς για την προεδρική εκλογή, τονίζοντας παράλληλα πως αν και ο ίδιος έχει δεχτεί πάρα πολλές πιέσεις  να ψηφίσει για πρόεδρο, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση «να γονατίσουν».

«Ο κ. Δήμας παραμένει αντιπρόεδρος της ΝΔ, έχει επιβραβεύσει όλες τις επιλογές Σαμαρά, ήταν στέλεχος της κυβέρνησης Παπαδήμου που έκανε το PSI και ουσιαστικά ενίσχυσε την παραμονή...
της τρόικας στη χώρα και την καταστροφική πολιτική, που έχει οδηγήσει στην απώλεια της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας. Ο κ. Δήμας, πιστεύω, ότι δεν μπορεί, με κανένα τρόπο, να συγκεντρώσει τους απαιτούμενους βουλευτές», τόνισε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Καμμένος.
Στην ερώτηση γιατί κάνει λόγο για ημέρες του ΄65, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε: «Μιλάω γιατί αυτήν τη στιγμή, γίνονται πιέσεις προς ανεξάρτητους βουλευτές και όχι μόνο, με πολλά μέσα, τα οποία είναι και παράνομα και εκτός της δημοκρατικής λογικής, είναι εκτός του Συντάγματος. Πιέσεις που είτε έχουν να κάνουν με εκβιασμούς, είτε με προσφορές, είτε, πάντως, με τρόπους, που δεν είναι ούτε νόμιμοι, ούτε αποδεκτοί από μία δημοκρατική χώρα» τόνισε.
Όπως είπε, «έχει δεχθεί πάρα πολλές πιέσεις. Και δέχομαι καθημερινώς πιέσεις. Με προσφορές απίστευτες. «Βρείτε τα και θα δεις τι θα έχεις», ας πούμε. Δεν πρόκειται, όμως, εμείς να γονατίσουμε».
Από toxwni μέσω greki
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.