Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Άνδρες των ΜΑΤ κλέβουν περίπτερο και ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό αστυνομικής βίας και ωμότητας έλαβε χώρα χθες Δευτέρα 17/11 στην περιοχή των Εξαρχείων, με αφορμή την πορεία για τον εορτασμό της 41 επετείου του Πολυτεχνείου.

Αστυνομικοί της ομάδας των ΜΑΤ καταγράφηκαν σε βίντεο το οποίο κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας να κλέβουν νερά από τοπικό mini market δίχως να δεχθούν να πληρώσουν τον λογαριασμό, γεγονός που εξόργισε τον καταστηματάρχη.

Ο ίδιος όταν ζήτησε να πληρωθεί για τα νερά, δέχθηκε σωματική επίθεση από άνδρες των σωμάτων ασφαλείας ενώ εν τέλει προσήχθη για άγνωστο λόγο.

Απορίας άξιο είναι το γεγονός πως το γεγονός έχει αποσιωπηθεί τόσο από την αστυνομία όσο και από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο τηρεί σιγήν ιχθύος. Ο ίδιος ο κύριος Κικίλιας, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες «πρωτοστάτης» στο πλευρό των αστυνομικών δηλώνοντας πως «θα κάνει το παν για να διαφυλάξει την δημόσια ασφάλεια». Μήπως ήρθε η ώρα να απολογηθεί δημόσια για τα έκτροπα αυτά;

Δείτε το επίμαχο video:

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.