Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τι ουσιαστικά επιδιώκει ο γεφυροποιός νεοταξικός Ανανιακός κ. Παπαδημούλης;;

«Το δίκιο του Υδραιου φοροφυγά μου είναι απεχθές», καταδικάζοντας μετά μανίας τον σουβλατζή της Ύδρας για μη έκδοση απόδειξης και στηλιτεύοντας αμέσως και σαφώς, όλους όσους έσπευσαν να πάρουν το μέρος του.
Κάτι τέτοιο ή παρόμοιο, ο κοπρίτης της ψευδοαριστεράς, ποτέ δεν έχει κάνει (από γεννήσεώς του μέχρι σήμερα) για έναν επιπέδου Σάλας, Βαρδινογιάννη, Κόκκαλη, Λάτση, Γιαννακόπουλου κλπ αστέρων κλεπτοκρατών της αμαρτωλής πλουτοκρατίας και υπηρετών του σιωνισμού.
Στη συνέχεια ο ελεεινός κοπρίτης, ισχυρίζεται με το γελοίο θράσος του, ότι «η φοροδιαφυγή γιγαντώθηκε και εξαπλώθηκε με προκλητικές συμπεριφορές τύπου Ύδρας, με αποτέλεσμα να μας φέρει τη μνημονιακή πολιτική, λόγω της ασυλίας των ισχυρών σουβλατζήδων και παγωτατζήδων της Ύδρας» και «οι φοροφυγάδες ψιλικατζήδες της Ύδρας έφεραν και την άδικη φοροκαταιγίδα»
Πρόλογο από Μπαρμπανίκο


Κύριοι Βουλευτές,

Τι ουσιαστικά επιδιώκει ο γεφυροποιός νεοταξικός Ανανιακός κ. Παπαδημούλης;;

Επιδιώκει να βάλει χωρίς εκλογές τον Αλέξη, παρά τω κυρίω Σαμαρά, στη θέση του εξοφλημένου πλέον κ. Βενιζέλου (που μόνον εκείνος δεν αντιλαμβάνεται αλλά ίσως τον κρατήσουν ΥΠΕΞ λόγω των εξαιρετικών του σχέσεων με τον χαλίφη Νταβούτογλου για να «επιλύσει» τα εθνικά θέματα).

Για να γίνει «εθνική» μνημονιακή κυβέρνηση.

Με την πρόταση αυτή είναι επίσης προφανές ότι φθείρει τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον εσκεμμένα.

Κύριοι Βουλευτές,

Κάθε δικτατορία και κάθε χούντα ή ξένη κατοχή, έχει τον γεφυροποιό της. ...

Σήμερα, ως αναμενόταν, έχουμε γεφυροποιό μεταξύ της γερμανικής κατοχής και του ΣΥΡΙΖΑ, τον γνωστό Ανανιακό κτλ., κ. Παπαδημούλη. Με τον κ. Τσίπρα να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα (Στο ίδιο μήκος κύματος με τον ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις Παπαδημούλη,

Δ. Παπαδημούλης: Νέο κάλεσμα σε Α. Σαμαρά για συνάντηση με Α. Τσίπρα
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεννόηση με συγκεκριμένη ατζέντα
 Με ευθείες επιθέσεις στη δικομματική κυβέρνηση αλλά και με ανοικτές προσκλήσεις προς τον Α. Σαμαρά για συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με συγκεκριμένη ατζέντα απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στις παραινέσεις για συναινετικό εσωτερικό μέτωπο.

«Η τρόικα δεν βιάζεται να γυρίσει και απαιτεί. Απάντηση: Συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά και συμφωνία-πακέτο για ΠτΔ, εκλογές και απομείωση του χρέους», έγραψε στο twitter ο Δ. Παπαδημούλης (στη φωτογραφία με
«Η τρόικα δεν βιάζεται να γυρίσει και απαιτεί. Απάντηση: Συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά και συμφωνία-πακέτο για ΠτΔ, εκλογές και απομείωση του χρέους», έγραψε στο twitter ο Δ. Παπαδημούλης (στη φωτογραφία με τον Αλ. Τσίπρα)
Στις πιέσεις της τρόικας να κλείσουν γρήγορα τα «ανοικτά μέτωπα» παρενέβη μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, καθώς επισήμανε ότι «η τρόικα δεν βιάζεται να γυρίσει και απαιτεί. Απάντηση: Συνάντηση Τσίπρα-Σαμαρά και συμφωνία πακέτο για ΠτΔ, εκλογές και απομείωση του χρέους».
Η συγκεκριμένη αναφορά του κ. Παπαδημούλη προς στιγμήν προκάλεσε ποικίλα σχόλια, για να τονίσουν στη συνέχεια κομματικές πηγές ότι βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα τις οποίες ανέπτυξε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα επισήμαναν από την Κουμουνδούρου ότι ο κ. Τσίπρας έχει δημόσια δηλώσει πως μπορούν από τώρα κυβέρνηση και αντιπολίτευση να συμφωνήσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις εκλογές, για άμεση προσφυγή στις κάλπες και για διαγραφή μέρους του χρέους της χώρας, αλλά οι θέσεις αυτές δεν έχουν γίνει δεκτές από την κυβέρνηση.
Ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha είπε πως θα έπρεπε ο κ. Σαμαράς να καλέσει τον κ. Τσίπρα για να διερευνηθεί η δυνατότητα σύσκεψης υπό τον κ. Παπούλια για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τον ακριβή χρόνο των εκλογών και για μια προσπάθεια συνεννόησης με στόχο την απομείωση του χρέους. Θυμίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε ζητήσει αντίστοιχη σύσκεψη και πως ο κ. Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης που δεν έχει την παραμικρή επικοινωνία με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η Κουμουνδούρου ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης και με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ την εγκαλεί ότι έχει «αδελφοποιηθεί» πολιτικά με τη Νέα Δημοκρατία, κόβοντας κάθε γέφυρα και επικοινωνία. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ότι «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν αδελφοποιηθεί» και πως το ΠΑΣΟΚ από τα μέσα της δεκαετίας του '80 έχει μετατοπιστεί πολιτικά, όπως και όλη η σοσιαλδημοκρατία, σε θέσεις νεοφιλελευθερισμού.
Ο κ. Σκουρλέτης άσκησε κριτική και στο Ποτάμι λέγοντας ότι «είναι λίγο απ' όλα» και πως «είναι μια συνειδητή επιλογή για να μη δεσμεύεται για κάτι ή να μην υποστηρίζει κάτι με σαφήνεια». Σημείωσε δε πως το Ποτάμι δεν έχει σαφή προγραμματική βάση και είναι «λίγο από εδώ και λίγο από εκεί».
Η Κουμουνδούρου αφήνει ανοικτό και ένα ενδεχόμενο ραντεβού μεταξύ Τσίπρα-Κουβέλη, χωρίς ωστόσο να το προσδιορίζει χρονικά. «Μπορούμε να δούμε στο μέλλον μια τέτοια συνάντηση» λένε κομματικά στελέχη, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι έχει μεσολαβήσει το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, «με πολύ ενδιαφέρουσες πολιτικές αποφάσεις».
Παναγιώτης Τσούτσιας ethnos


Πηγή:www.capital.gr
Για τον κ. Παπαδημούλη υπενθυμίσω ότι αποτελεί τον πλέον ακραίο της «Ανανεωτικής» «Αριστεράς» ΔΗΜΑΡ (Ανανιακός κτλ), που πρακτόρευε και πρακτορεύει τα συμφέροντα και τους στόχους της νέας τάξης (κατάργηση και υποδούλωση των Εθνών κτλ). Είναι πολύ χειρότερος από τους Μαργαρίτηδες.

Κατά τη γνώμη μου, κ. Παπαδημούλης δεν πήγε στη ΔΗΜΑΡ αλλά παρέμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ, για να εκτελέσει την κατάλληλη στιγμή τον προβοκατόρικο «γεφυροποιητικό» του ρόλο.

Στόχος του σήμερα (πλην της με τις δηλώσεις του «εξιλέωσης» του Σαμαρά), είναι η συνέχιση της παρούσας κατοχικής νεοταξικής κατάστασης.

Μπορεί να πιστεύει κανείς πλην του κ. Παπαδημούλη (που βέβαια δεν πιστεύει αλλά ξέρει τι κάνει), ότι για το καλό του Ελληνισμού, είναι δυνατή οποιαδήποτε γεφύρωση με τη ΝΔ όσο πρόεδρος της και πρωθυπουργός είναι ο «σωτήρας» μας, «μάγκας» και δηλωσίας προς Ντράγκι κ. Σαμαράς;; Παρόμοια βεβαίως ισχύουν και για το ανύπαρκτο πλέον Βενιζελικό ΠΑΣΟΚ.

Δυστυχώς με αυτούς μπορεί μόνον να ισχύσει το σύνθημα τους «όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί» όπως στην πράξη το εννοούσαν και το εννοούν. Δηλαδή η πλήρης καταστροφή της Ελλάδας.

Υπενθυμίζω σχετικά, ότι η εφτάχρονη δικτατορία είχε και αυτή τον γεφυροποιό της, τον τότε «Παπαδημούλη» της.

Τον Ευάγγελο Αβέρωφ τον μέντορα του σημερινού υπό την τρόικα κτλ, κ. Σαμαρά.

Που υπό τις οδηγίες του «εθνάρχη» Καραμανλή διαπραγματεύτηκε με την τότε στρατιωτική ηγεσία που υπάκουε στους Αμερικανούς, την αποκατάσταση της γνωστής πλέον μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας».

Με αντάλλαγμα τη «λύση» του Κυπριακού με την ελεύθερη απόβαση των τούρκων στην Κύπρο και την καταστροφή του Ελληνισμού της Κύπρου.

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.