Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Δημήτρης Αντωνίου: Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ και ΑΔΩΝΗΣ (στο ΛΑΟΣ) το 2011 πίεζαν την Κυβέρνηση να αγοράσει Τορπίλλες για τα υποβρύχια που δεν είχαμε πάρει ακόμα επειδή έγερναν. Μαζί με τον Αθ. Πλεύρη και Κυρ. Βελόπουλο !...Τώρα Εξηγούνται όλα; (Δείτε τα video υλικό για διερεύνηση κα Εισαγγελέα)

Σχετικά: Ψάχνουν εμβάσματα σε offshore του Καρατζαφέρη - Τι ζητάει ο εισαγγελέας; το "Πόθεν Έσχες" ... εδώ λέμε με παρρησία στα "Παρίσια": "Μα ελέγχθηκε από την επιτροπή της βουλής" - Εσύ καταλαβαίνεις τίμιε αναγνώστη μας, ότι μία βόμβα θα πάει και πάλι στο ερμάριο της σιωπής και της λήθης...

ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΏΝ των, θα ζητηθεί από τον Εισαγγελέα μετά τα όσα αποκαλύφτηκαν για τον Αρχινονό Γ. Καρατζαφέρη...Ζητούσαν με 35 ερωτήσεις στην βουλή την αγορά τορπιλών, πριν αγοράσουμε τα υποβρύχια επειδή αυτά έγερναν!...διαβάστε τις παρακάτω αναρτήσεις μου:
https://www.facebook.com/dimitrios.antoniou1


"Αυτοψία" στα ελληνικά υποβρύχια:



Ο ΑΔΩΝΗΣ (στο ΛΑΟΣ) το 2011 πίεζε την Κυβέρνηση να αγοράσει Τορπίλλες για τα υποβρύχια που δεν είχαμε πάρει ακόμα επειδή έγερναν. Μαζί με τον Αθ. Πλεύρη και Κυρ. Βελόπουλο !...Τώρα Εξηγούνται όλα.


Άδωνις για Μεϊμαράκη και υποβρύχια


Μεϊμαράκης: "Νονος ο Καρατζαφέρης"



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.