Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Με εντολή Σαμαρα έπαθε ίωση ο Χαρδούβελης και βγαίνει εκτός διαπραγματεύσεων!

Το χθεσινό καπέλωμα του Γκίκα Χαρδούβελη, από τον συνεργάτη του πρωθυπουργού Χρύσανθο Λαζαρίδη σήμερα εγινε αντιληπτό και από τον ίδιο και τον οδήγησε να δηλώσει ίωση και να αποχωρίσει από τις διαπραγματεύσεις.

Χθες σύμφωνα με πληροφορίες και φήμες ο πρωθυπουργός είχε έντονη συνομιλία με τον ΥΠΟΙΚ για την παρουσία Λαζαρίδη στη συνάντηση κατά την οποία ο κ Σαμαράς κάλυψε πλήρως τον συνεργάτη του.

Σε συνέχεια όλων αυτών ο κ. Χαρδούβελης δεν πήγε σήμερα στο γραφείο του στο υπουργείο Οικονομικών αφήνοντας τον κ. Λαζαρίδη να μετέχει κανονικά στην σύσκεψη της τρόικας με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια.

Ο κ. Χαρδούβελης πήγε τελικά στο γραφείο του στις 5 το απόγευμα, όταν πια είχε αποχωρήσει από εκεί ο κ. Λαζαρίδης.

Πάντως αν η κυβέρνηση με την παρουσία Λαζαρίδη στις διαπραγματεύσεις προσπαθεί να προκαλέσει σκηνικό σκηνικό ρήξης με την τρόικα για την ώρα έχει προκαλέσει κυβερνητική κρίση.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.