Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

155 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του μισθού τους, εκ των οποίων 6 επικρατείας και τα 50 bonus = κανονικοί 99, άρα το 1/3 της βουλής!!!


"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"
Η κυβέρνηση πήρε, τελικά, την ψήφο εμπιστοσύνης, που ζητούσε, καθώς 155 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της διατήρησης της έδρας τους, δηλαδή υπέρ της τσέπης του.

Το γεγονός, όμως, ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν εξασφάλισε καμία επιπλέον ψήφο, από τους ανεξάρτητους, όπως ήλπιζε, αλλά 131 καθαρά ΟΧΙ, μεταξύ των οποίων και 2 ΠΑΡΩΝ, επιβεβαιώνει ότι η «προεδρική πλειοψηφία» αποτελεί άπιαστο όνειρο για την κυβέρνηση, δικαιώνοντας πλήρως τον Αλέξη Τσίπρα, που ζήτησε εκλογές, εδώ και τώρα.

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Αμέσως μετά την ψηφοφορία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής δήλωσε: «Aνθρακες ο θησαυρός! Η κυβέρνηση απέδειξε απόψε την αδυναμία της να διευρύνει τη δύναμή της. Ο χρόνος της τελειώνει. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον».


Τώρα εάν κάνουμε την αναγωγή έχουμε:


155 βουλευτές ψήφισαν υπέρ, εκ των οποίων 6 επικρατείας (Ντόρα Μπακογιάννη, Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Γιάννης Μιχελάκης, εκλέγονται βουλευτές Επικρατείας με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ ο Πύρρος Δήμας και η Φώφη Γεννηματά) και τα 50 bonus = κανονικοί 99, άρα το 1/3 της βουλής!!!

Το όι πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές δεν χωράει καμία αμφιβολία για να εκφραστεί ο κυρίαρχος λαός και να τους τιμωρήσει όπως πρέπει.

Βέβαια πολλοί από δαύτους αλλά και από τα μικρότερα κόμματα ξέρουν ότι δεν θα ξαναβγούν και θέλουν να ολοκληρωθεί η τετραετία και να μετρηθεί στην σύνταξή τους. Και να μην νομίσετε μερικοί από εσάς τίμιοι αναγνώστες μας ότι θέλουν το καλό της πατρίδας ή σκέφτονται τα έξοδα των εκλογών,,, όχι βέβαια το τομάρι τους σκέφτονται και αν θα ξανακαθίσουν στα βολευτικά έδρανα ή θα πάρουν κάποια άλλη έμμισθη δημόσια θέση.

Τι τους πέρασες μαλ(θ)άκες!!!

Νάσος

ΥΣ: To βίντεο που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο - “Τα Καγκέλια” ως “Κλασσική Μουσική”
Δύο αδέρφια, o Κωνσταντίνος και η Λυδία διασκευάζουν από Vivaldi μέχρι Γωγώ Τσαμπά με βιολί και βιολοντσέλο.
Τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο με «τα καγκέλια» παιγμένα με κλασικά όργανα κάνει ένα σωρό share στο timeline του Facebook, ακόμα και από φίλους σου που σε έχουν συνηθίσει σε άλλου είδους ποστ. Όταν δοκιμάζεις να το δεις σε περιμένει μια μεγάλη έκπληξη, γιατί δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.