Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο Στυλιδιώτης "Che Guevara", συντοπίτης του Άρη Βελουχιώτη, ιδρύει Νέο Κόμμα ... ένα νέο κοινωνικό ΕΑΜ, χωρίς παύλα αλλά με αποφασιστική τελεία

Μετά απο τη μεγαλειώδη νίκη του στο Δήμο Στυλίδας ο Απ.Γκλέτσος ανακοίνωσε στο πλήθος των Στυλιδιωτών που έφτασαν απο όλα τα μέρη του Δήμου Στυλίδας για να τον συγχαρούν ότι ιδρυει νέο κόμμα για τις εθνικές εκλογές. Το όνομά αυτού “Τελεία”.
Δείτε το σχετικό βίντεο:


Γκλέτσος: Καταστρέψατε την Ελλάδα και θες και σεβασμό:


...τα χωνει γερα ο Απόστολος Γκλετσος,δήμαρχος στυλιδας
Ποιος είδε τον Γκλέτσο και δεν τον φοβήθηκε, μετά από μια φράση του πρώην νομάρχη Φθιώτιδας Θανάση Χειμάρα, στη συνεδρίαση που έγινε σήμερα στην αίθουσα της οδού Αινιάνων για την παρουσίαση του ΕΣΠΑ στη Φθιώτιδα.

Μεταξύ του Δημάρχου Στυλίδας και του Θανάση Χειμάρα υπήρξε διαφωνία και φραστικό επεισόδιο για μια μελέτη που αφορούσε στο λιμάνι της Στυλίδας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, όταν ο Θανάσης Χειμάρας είπε στον Απόστολο Γκλέτσο ότι εδώ δεν είναι θέατρο, ο δήμαρχος βγήκε εκτός εαυτού.

Ο Θανάσης Χειμάρας αναγκάστηκε να φύγει από την αίθουσα μετά τα όσα άκουσε,
ενώ ο περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς διέκοψε τη συνεδρίαση αφού μάταια προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Απόστολο Γκλέτσο.

"Είσαι καραγκιόζης... κανένας σεβασμός στα λαμόγια... τέλος η κοροϊδία, καταστρέψατε την Ελλάδα" είπε μεταξύ άλλων στο Θανάση Χειμάρα ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απ. Γκλέτσος μετά την απόφαση Εισαγγελέα:


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.