Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Θα καταλήξει «πεντακαθαρίδης» και ο Γιώργος Τράγκας ή Φράγκας;




O Γιώργος Τράγκας είναι αναμφισβήτητα ένα απ’ τα μεγαλύτερα μουτρόμουτρα που έχει να επιδείξει το δημοσιογραφικό-εκδοτικό κατεστημένο.
  
Ποτέ δεν μάθαμε πώς γινόταν μια φυλλάδα του έκδιδε –«Η Χώρα»- να πουλάει 500-600 αντίτυπα την μέρα και να συγκεντρώνει –κύρια κρατική- διαφήμιση 1,5 εκατομμυρίου τον χρόνο. Όπως δεν μάθαμε πόσα πούλησε τον τηλεοπτικό του σταθμό «κανάλι 10» στον Λαυρεντιάδη, τι έγινε με τα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που είχε πάρει –χωρίς καμιά εγγύηση-  από...
την τράπεζα του Βγενόπουλου, και τόσα άλλα.
  
 Σήμερα, μαθαίνουμε –από την τηλεόραση του Σκάι- ότι ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες γιατί από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, πάνω από 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες του.
  
Δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζεται μ’ αυτή την υπόθεση. Να σημειώσουμε μόνο ότι στο ...
πρόσφατο παρελθόν είχε ασκηθεί σχετική δίωξη σε άλλον δημοσιογράφο εκδότη –τον Θέμο Αναστασιάδη- που είχε βρεθεί να έχει στην κατοχή του 5 εκατ. «μαύρα» ευρώ, και ο οποίος στην συνέχεια βρέθηκε «πεντακαθαρίδης» πληρώνοντας μόνο κάποια φορολογικά πρόστιμα.
   Από το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.