Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τόσο μεγάλη είναι τελικά (κ. Λοβέρδο) η ...«διαπλοκή» του ΤΕΕ;


Από την Μαριάννα Τσήπα

Διάβασα με προσοχή την ομιλία του παλιού συντρόφου Ανδρέα Λοβέρδου στα στελέχη του κόμματός του όπου ανέφερε ως «απολύτως απαραίτητες» για την κεντροαριστερά ορισμένες πολιτικές. Μεταξύ αυτών όπως είπε επί λέξει:
«Το πρότυπο του ΤΕΕ με τον Χρήστο Σπρίτζη, που θριάμβευσε, εφαρμόζεται και στον ΔΣΑ, με υποψήφιο τον Βασίλη Αλεξανδρή. Θα έχουμε υποψηφίους στο συνδυασμό του. Το καλό παράδειγμα της εκλογής της Λ. Καραβία στο ΤΕΕ πρέπει να επαναληφθεί».
Απογοητεύτηκα. Νόμιζα ότι εννοεί όσα έλεγε για τη «Νέα Ελλάδα» που θα αφήνει πίσω της το παλιό.
Επιχαίρει για «το πρότυπο του ΤΕΕ» με τον Χρήστο Σπρίτζη. Δηλαδή κ. Λοβέρδο μας αποκαλύπτεις ότι (για να εκλέξεις κι εσύ κάποιον δικό σου...) συμπορεύτηκες και συμπορεύεσαι:
-με το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» που κατά τα λοιπά καταγγέλλεις και στις συνάξεις του οποίου ο κ. Σπίρτζης είναι πρώτη θέση κατάστρωμα διεκδικώντας και πρώτο ρόλο στις ακραίες αντιμνημονιακές «παραστάσεις» του.
-με την διαπλοκή του ΤΕΕ που κατήγγειλε τεκμηριωμένα ο Απ. Κακλαμάνης. Κατά τα λοιπά εσύ κ. Λοβέρδο δεν διακηρύσσεις την ανάγκη για την απελευθέρωση της επιχειρηματικότητας σε αντίθεση με την επιστροφή στον κρατισμό που με ιδιότυπο τρόπο προωθεί η «συνδικαλιστική παρέα» του ΤΕΕ υπό τον κ. Σπίρτζη;;...
-με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που έχει αναλάβει πολιτικός κηδεμόνας του κ. Σπίρτζη στην...
κυβέρνηση, αλλά εσύ φεύγοντας από το ΠΑΣΟΚ είπες ότι ακολουθείς άλλους δρόμους και άλλες νοοτροπίες πια από τους πρώην συντρόφους σου.
-με την Τώνια Μωροπούλου και κάποιους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να ξαναβγεί πρόεδρος στο ΤΕΕ ο κ. Σπίρτζης ως «συνοδοιπόρος» τους με τα αντίστοιχα πολιτικά και συντεχνιακά οφέλη.
Αυτά «θριάμβευσαν» κ. Λοβέρδο κι εσείς -για το «ψίχουλο» που πήρατε- ακυρώνετε τις ρηξικέλευθες εξαγγελίες που κάνατε μέχρι τώρα για κάτι διαφορετικό.
Τόσο μεγάλη είναι τελικά η ... «διαπλοκή» του ΤΕΕ;

Δείτε και τα κάποια άλλα σχετικά:

- Η Τώνια Μοροπούλου ανέλαβε σκηνοθέτης στο παιχνίδι διαπλοκής -όπως κατάγγειλε ο Α. Κακλαμάνης- που στήθηκε από τον Χρυσοχοίδη, για την προώθηση Σπίρτζη στη Προεδρία του ΤΕΕ!

- O Μ. Χρυσοχοΐδης αναλαμβάνει την ηγεσία της “Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ”, του Γ. Παναγιωτακόπουλου!

- Ψηφίστηκε η τροπολογία Χρυσοχοΐδη για το ΤΕΕ, με αβάντες κι από ΣΥΡΙΖΑ!

- Για την ταμπακιέρα, τον κ. Σπίρτζη & το δωράκι διαπλοκής στο ΤΕΕ, καμία νύξη από την “Αριστερή Πρωτοβουλία”…


 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.