Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Κασιδιάρης: Συνεχίστε με αυτόν τον τρόπο, έτσι θα ανεβάσετε την Χρυσή Αυγή στο 30%! (βίντεο) - Η Χρυσή Αυγή απαντά για τα όπλα: Ο υφυπουργός της ΝΔ Παπαδόπουλος διαθέτει… καλύτερα κομμάτια! [εικόνες]

Σας αποστέλλουμε Δελτίο Τύπου του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου   <gr.typou.yfyp@yme.gov.gr>
Γραφείο Τύπου Υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ - Τηλ: 2106508049
Αθήνα,16/01/2014

ΔΕΛΤΙΟ TYΠΟ
Το να προσπαθείς να συγκρίνεις την παρουσία ενός Βουλευτή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροσφαίρισης (airsoft) στην ιδιαίτερη πατρίδα του με την οργανωμένη συμμετοχή σε παραστρατιωτικού τύπου ασκήσεις αποτελεί τουλάχιστον αστειότητα. Αρκεί η σύγκριση των φωτογραφιών για να επιβεβαιωθεί η ρήση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις».



Σχόλιο: Εμείς αναρτούμε το λακωνικότατο  Δ.Τ. , αν και δεν έχουμε σχετική ανάρτηση για την υπόθεση, για σχετικό (το οποίο όμως από μόνο του δεν μας δίνει ολοκληρωμένη εικόνα), και για αυτό θα παραθέσουμε και την άλλη άποψη:

Η Χρυσή Αυγή απαντά για τα όπλα:
Ο υφυπουργός της ΝΔ Παπαδόπουλος διαθέτει… καλύτερα κομμάτια! [εικόνες]

"Έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο γελοιότητας που εμφανίζουν ως όπλα τα πλαστικά airsoft με τις πλαστικές μπίλιες που αν σου ρίξουν στο πουκάμισο, θα σου αφήσει λεκέ.
Βέβαια εδώ έχουμε και τον υφυπουργό της Νέας Δημοκρατίας Παπαδόπουλο πάνοπλο να συνοδεύεται από τάγματα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας με στολές παραλλαγής, αλλά για όλα αυτά δεν έχει δώσει κανείς απάντηση.
Τα περίφημα όπλα της Χρυσής Αυγής που παρουσιάζουν ως ντοκουμέντα κάτω δεξιά έχουν και επαναφορτιζόμενη μπαταρία! Είναι δηλαδή… πολεμικά όπλα που λειτουργούν με ηλεκτρισμό.
Όλα αυτά τα γνωρίζει η αστυνομία. Διαρρέει όμως αυτά τα στοιχεία επίτηδες για δημιουργεί εντυπώσεις και να παραπλανά τους αδαείς. Είχαν συλλάβει πολίτη που κατείχε εφημερίδες της Χρυσής Αυγής και εμφάνιζαν πολεμικό τυφέκιο M 16 και από κάτω μια υποσημείωση με μικρά γράμματα τύπου airsoft με πλαστικές μπίλιες.
Έχω και εγώ πικρή πείρα, όταν με εμφάνιζαν με νόμιμη καραμπίνα που διαθέτω που κάνει το πολύ για μπεκάτσες και έλεγαν ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κρατά καλάσνικοφ.
Συνεχίστε με αυτόν τον τρόπο, έτσι θα ανεβάσετε την Χρυσή Αυγή στο 30%” τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Δείτε το βίντεο:


Την απάντησή της με ένα άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της δίνει η Χρυσή Αυγή με αφορμή τις κατηγορίες περί ύπαρξης κρυφού οπλισμού μετά τα νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα που βρέθηκαν στο σπίτι του πυρηνάρχη Γιώργου Πατέλη.
Μάλιστα το εθνικιστικό κόμμα παραθέτει φωτογραφίες με τον υφυπουργό Μεταφορών και βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλο, να πυροβολεί με παρόμοια τύπου όπλα.
Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή για τα όπλα:
Ο υφυπουργός της ΝΔ Παπαδόπουλος διαθέτει... καλύτερα κομμάτια!
Η ξεφτίλα και ο διασυρμός των Αρχών και των ΜΜΕ συνεχίζεται. Τα νέα... "ντοκουμέντα φωτιά" που είχαν προαναγγείλει οι παπαγάλοι των νταβατζήδων συγκλονίζουν το πανελλήνιο. Πρόκειται για πλαστικά όπλα airsoft (με χρωματιστές μπίλιες) όπως αυτό που είχε ανακαλυφθεί και στο Ρέθυμνο της Κρήτης και συνδέει τους.. "εγκληματικούς πυρήνες" της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε ότι και κατά τις πρώτες έρευνες οι επίορκοι του ΠΡΟ-ΠΟ παρουσίαζαν το ίδιο όπλο τύπου airsoft ως φοβερό πειστήριο, ακριβώς γιατί δύσκολα το ξεχωρίζουν από το κανονικό οι περισσότεροι τηλεθεατές.
ImageProxy_(26)
Βέβαια στα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιλαμβάνεται και το σπαθί του Χαϊλάντερ, αλλά και ένα μοντέλο τύπου Lara Croft...
Στις εικόνες με τα δήθεν ντοκουμέντα είναι εμφανείς ακόμη και οι μπαταρίες που δέχονται τα όπλα airsoft, αλλά και οι θέσεις εισαγωγής τους. Ανάλογες εικόνες υπάρχουν χιλιάδες στο διαδίκτυο και κυρίως με οργανωμένες ομάδες που ασχολούνται με αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι (ακολουθούν σχετικές εικόνες ομάδας airsoft από την Καστοριά). Φανταστείτε κάποιο μέλος της Χρυσής Αυγής να ασχολιόταν πιο σοβαρό με το airsoft και να συμμετείχε σε ανάλογη ομάδα με φόρμες παραλλαγής...
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΜΕ...
1 από 3


 Παπαδόπουλος στη Χρυσή Αυγή: Λέτε αστειότητες

Ως «αστειότητες» χαρακτηρίζει ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης  Παπαδόπουλος, τις κατηγορίες της Χρυσής Αυγής περί ταγμάτων εφόδου στην ΝΔ με στολές παραλλαγής, αναρτώντας στην ιστοσελίδα της φωτογραφία του ιδίου να κρατά παρόμοιου τύπου όπλο με αυτά, που κρατούν στελέχη της Χ.Α.
«Το να προσπαθείς να συγκρίνεις την παρουσία ενός βουλευτή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροσφαίρισης (airsoft) στην ιδιαίτερη πατρίδα του (Κοζάνη) με την οργανωμένη συμμετοχή σε παραστρατιωτικού τύπου ασκήσεις αποτελεί τουλάχιστον αστειότητα. Αρκεί η σύγκριση των φωτογραφιών για να επιβεβαιωθεί η ρήση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις» τονίζει με δήλωσή του ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης  Παπαδόπουλος.

 Με πληροφορίες από το makeleio και το koolnews
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.