Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η ΔΑΠ πάει Ενικό...ενώ το ιστολογίο μας "ατύχησε" από την κληρωτίδα!!! Tragic...

 
από: enikoslive . <enikoslive@gmail.com>
προς: nasosgr.zangi@gmail.com
ημερομηνία: 11 Νοεμβρίου 2013 - 10:49 π.μ.
θέμα: Επικοινωνία με την εκπομπή "Στον ενικό" Re: Δήλωση συμμετοχής στην αποψινή εκπομπή σας "ΖΩΝΤΑΝΑ "στον ενικό" με τον Νίκο Χατζηνικολάου"
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία με την εκπομπή "ΣTON ENIKO". Το μήνυμά σας έχει ήδη προωθηθεί στη δημοσιογραφική ομάδας της εκπομπής. 
Με εκτίμηση 
Enikos.gr Team 

Με αυτό το λακωνικό e-mail που μας έστειλε η παραγωγή του εν λόγω θέματος επιβεβαιώνει την αίτηση για συμμετοχή μας στην υπόψη εκπομπή.
Στη συνέχεια μία κυρία της παραγωγής μας ενημέρωσε και τηλεφωνικά (2108788092) ότι έλαβε το αίτημά μας και θα επακολουθήσει κλήρωση για την επιλογή 45 ατόμων για την θέση των φιλοξενούμενων τηλεθεατών οι οποίοι θα έθεταν ερωτήσεις.
Η έκπληξη μας για την τηλεφωνική ενημέρωση ήταν ευχάριστη, παρά τις ενστάσεις για την επιλογή της κλήρωσης, και η ΜΗ τελικά συμμετοχή μας επιβεβαίωσε τις υποψίες μας, ότι οι καλεσμένοι όλως τυχαίως δημιουργούν συνειρμούς για ΜΗ τυχαία επιλογή (εκ του αποτελέσματος υποκειμενικά τεκμαίρεται).
Βέβαια στην ιδιωτική τηλεόραση ο κάθε παραγωγός θέλει να έχει ένα τηλεοπτικό αποτέλεσμα και για αυτό είναι στην διακριτική του ευχέρεια οι οποίες επιλογές προσώπων και καλεσμένων η δική μας ένσταση συνίσταται ότι είμαστε πολύ άτυχοι από την "κληρωτίδα".
Στην συνέχεια ακολουθεί μία κριτική (anemosantistasis) για συγκεκριμένο άτομο το οποίο μάλλον μας δικαιώνει:

Οργανωμένα μέλη της ΝΔ, δίνουν το παρών στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, 'Ενικός". Και χθες, με καλεσμένους εκπρόσωπους όλων των κομμάτων, είδαμε 2-3, αλλά πιο χαρακτηριστική η περίπτωση της φοιτήτρια του...
ΤΕΙ Λογιστικής Πειραία, Έλενας Δούρου, που ΄κατηγόρησε τον Παππά του ΣΥΡΙΖΑ, ότι εξαιτίας του κόμματος δεν έρχονται επενδύσεις, γιατί απειλεί επενδυτές, και γιατί  κατέθεσε πρόταση μομφής.
Την πήρε χαμπάρι και ο Χατζηνικολάου, που της είπε ότι του φαίνεται λίγο, "δεξιούλα"!
Ως νέο κορίτσι λοιπόν, διατηρεί λογαριασμό στο facebook, και όντως ήταν "δεξιούλα", αφού είναι συνδικαλίστρια της φοιτητικής παράταξης της ΝΔ, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!. Στον τοίχο της έχει και την παρακάτω φωτογραφία.


Για την σύνταξη της ανάρτησης

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.