Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ από kalami.net USA: Το ''δώρο'' της Κριστίν Λαγκάρντ στον Α. Σαμαρά, στην Ουάσιγκτον και το... κούρεμα

 
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ: Το ''δώρο'' της Κριστίν Λαγκάρντ στον Α. Σαμαρά, στην Ουάσιγκτον.

Το τι συζήτησαν το ξέρουν μόνο οι δυό τους, άσχετα τι μεταδόθηκε στην Αθήνα με (παρα)''πληροφόρηση'' από Χρύσανθο και Μουρούτη. Αλλά ΔΕΝ μεταδόθηκε η πολύ μεγάλη 'Ενα ''στικάκι'' USB. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η ουσία του ''δώρου'' είναι στα χρώματα: 

είδηση: Το ''δώρο'' της προεδρίνας του ΔΝΤ στον πρωθυπουργό της Ελλάδας:   
Πράσινο το κύριο μέρος, γαλάζιο το καπάκι. 
(ΣΣ: Το άλλο μάλλον για Alexis)

Τα ''κουφά'': Τρίτη 1η Οκτωβρίου, πρώτη ημέρα shutdown, δηλ. διακοπής λειτουργίας κυβερνητικών υπηρεσιών ΗΠΑ, το χρηματιστήριο είχε... άνοδο. Ο DowJones 0.41%, NASDAQ 1.23%, S&P 0.80%
USA - Fiscal Crisis - Shutdown
Το Κογκρέσσο ΗΠΑ κατάντησε σαν το ''μπορντέλο του Βαγγέλα'' (Βουλή)

Μετά τις 8 το βράδυ, όταν συνεδριάζουν, οι περισσότεροι ''Κόνγκρεσμεν'' μυρίζουν ποτό, μερικοί παραπατούν
Success Stories: Είναι μεγάλη τιμή γιά τις ΗΠΑ να έχουν, ως επισκέπτες, τρεις κορυφαίους 'Ελληνες ''μνημονιακούς'' πολιτικούς (Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπανδρέου) μέσα σε 2 εβδομάδες. Ο θρυλικός GAP, συνεχίζει γιά δεύτερη εβδομάδα την ''θριαμβευτική περιοδεία'' του στις ΗΠΑ, ''εργαζόμενος'':
GAP, σεντ λουης μισσουρι
Καλαματιανή ''γκαντεμιά'' στις ΗΠΑ
Με το που έφτασε ο Α. Σαμαράς Ουάσιγκτον γιά συνάντηση με τον Μπάϊντεν, έγινε ''κρατική χρεοκοπία'' δηλ. μερική διακοπή λιτουργίας κυβερνητικών υπηρεσιών ΗΠΑ (τα μεγάλα προβλήματα γιά τον Ομπάμα άρχισαν μετά την συνάντησή του με τον Α. Σαμαρά 8 Αυγούστου). Με το που ανακοινώθηκε ότι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της JPMorgan, ξέσπασε σκάνδαλο: Η JPMorgan τιμωρείται γιά ατασθαλίες στα στεγαστικά δάνεια με πρόστιμο 11 δισ. δολ. Ενώ, μόλις ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός θα συνευρεθεί σε ''τιμητικό δείπνο'' με τον φιλοχρήματο Μπιλ Κλίντον, ξέσπασε επίσης (το αναμενόμενο), σκάνδαλο γιά ατασθαλίες στο ''Ιδρυμα Κλίντον'

Εκλογές στην Ελλάδα, μόλις μαζευτούν στη ''Νέα Δημοκρατία'' οι ψηφοφόροι της ''Χρυσής Αυγής''
Συνάντηση Σαμαρά με τους kosher του American Jewish Committee και... ''άδειασμα'' στον Μπένυ από τον πρωθυπουργό. Το δώρο που του έκαναν

Η συνάντηση έγινε λίγο πριν το μεσημέρι, Δευτέρα 30 Σεπ. στη Νέα Υόρκη. Οι koshers ήταν πολύ ευχαριστημένοι, επειδή την ημέρα που αναχωρούσε ο κ. Σαμαράς για τις ΗΠΑ, έγιναν οι συλλήψεις της ηγεσίας της νεοφασιστικής- νεοναζιστικής ''Χρυσής Αυγής''. Του είχαν διαμηνύσει ότι χωρίς αυτές, συνάντηση μαζί τους, με Μπάϊντεν και συνεδρίαση, υπουργικό με υπουργικό στο Ισραήλ, δεν γίνεται. Ο κ. Σαμαράς τόνισε στους συνομιλητές του ότι ''οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι νεοναζί, αλλά παρασυρμένοι από την κρίση''.
(Γιά τους πατραπληροφορούντες: Με τον πρωθυπουργό στην συνάντηση με AJC, δεν ήταν μαζί Μπαλτάκος, Χρύσανθος, Φαήλος, Βορίδης και Γεωργιάδης. Αυτά είναι ''προβοκάτσιες'' γιά να αμαυρώσουν το ταξίδι του κ. Σαμαρά στις ΗΠΑ. Oύτε τον τάϊσαν οκταπόδι οι του AJC, όπως διαδίδει, δήθεν ''εμπιστευτικά'', κάποιος Μουρούτιος. Tο οκταπόδι, μαζί με το χοιρινό, είναι απαγορευμένα από την εβραϊκή θρησκεία).
Ο πρωθυπουργός ''άδειασε'' τον Μπένυ
που λίγες ημέρες πριν είχε πει (στο ελληνικό γεν. προξενείο Νέας Υόρκης, 24 Σεπ.) ότι ''η Ελλάδα είναι η 30η οικονομική δύναμη στον πλανήτη'' και στον ΟΗΕ (28 Σεπ.), ότι ''η Ελλάδα παρουσίασε εφέτος πρωτογενές πλεόνασμα 5% του ΑΕΠ, το μεγαλύτερο στην Ευρωζώνη''. Το ''άδειασμα'' στον Μπένυ, σύμφωνα με αυτά που είπε ο κ. Σαμαράς στους kosher: «Η χώρα περνά μακρά κρίση για 6η συνεχή χρονιά. Το ΑΕΠ της έχει μειωθεί κατά 25%, η ανεργία έχει φθάσει στο 27% και στους νέους το 60%, οι πολίτες έχουν δει το εισόδημά τους να μειώνεται κατά 40%. Η κατάσταση συγκρίνεται μόνο με την κρίση στην Αμερική την δεκαετία του 1930. Οι 'Eλληνες, έδειξαν υπομονή και αποφασιστικότητα και η χώρα βγαίνει βήμα-βήμα από την κρίση».
Οι koshers έκαναν δώρο στον 'Ελληνα πρωθυπουργό DVD's με έργα των κωμικών ''χοντρός και λιγνός'' και ο πρωθυπουργός τους έκανε δώρο DVD με το έργο του ''μαντινάδα''-σκηνοθέτη ''ο Θεός αγαπάει το χαϊβάνι''
Mιλάμε γιά έναν ''ελληνο-ισραηλινό'' γάμο και πολύ μεγάλο
Ο εκτελεστικός διευθυντής του American Jewish Committee τιμάται με το βραβειο ''μητροπολίτη Χρυσόστομου'' από κάποια άγνωστη στην Ομογένεια Οργάνωση που λέγεται ''ΟΧΙ DAY foundation''
Προς τα ''κρατικοδίαιτα ΖΩΑ'' του πρωθυπουργικού γραφείου, ''Μέγαρο Μαξίμου'', Αθήνα:
'Οταν στέλνουν επιστολές ή emails στον πρωθυπουργό, ειδικά 'Ελληνες της Διασποράς, από στοιχειώδη ευγένεια απαντούν στους αποστολείς, έστω με ένα τυπικό ''λάβαμε την επιστολή σας'', όπως κάνουν τα αντίστοιχα προεδρικά-πρωθυπουργικά γραφεία πολιτισμένων χωρών. Εσείς, παραμένετε ακόμα απολίτιστοι, κρατικοδίαιτοι... γάϊδαροι.
Ο πρωθυπουργός μετά τον εκκλησιασμό στον Αγ. Νικόλαο Φλάσιγκ, Νέας Υόρκης (Κυριακή 29 Σεπ.):
«...Σαν πρωθυπουργός, με ενδιαφέρει η ενότητα. Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στην βία, να είσαι ρατσιστής να προωθείς την ακρότητα. Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους Ελληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα... Ο ελληνικός λαός γεύθηκε την πίκρα να μιλούν για έξοδο της χώρας από το ευρώ, να νιώθει ότι ηττάται σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας. Κανείς δεν μιλά πια για Grexit. Η Ελλάδα θα είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη...»
Στο γενικό Προξενείο, σε συνάντηση με Oμογενείς προεδροπαράγοντες, τόνισε:
«...Η χώρα έχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση από δύο κόμματα που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή προοπτική της. Η Ελλάδα εξελίσσεται σε χώρα προσέλκυσης της επιχειρηματικότητας, είναι απαραίτητο για να επιζήσουμε σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο Σας καλώ να έρθετε μόνοι σας και να δείτε ότι η κατάσταση έχει αλλάξει... Eλάτε να επενδύσετε»
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.