Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Δικηγόρος ζητά τη σύλληψη του Πάγκαλου

Σχετικό: Θεόδωρος Πάγκαλος: Ψεύτης ή εθνικά επικίνδυνος;
Δικηγόρος ζητά τη σύλληψη του Πάγκαλου
Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου για κακουργηματικές πράξεις και τη σύλληψή  του στο πλαίσιο του αυτοφώρου λόγω όσων δήλωσε για το θέμα των υποκλοπών ζητά με μήνυση που κατέθεσε στο Α.Τ Παπάγου ο δικηγόρος Άγις Τάτσης.
Στη μήνυσή του  υποστηρίζει ότι αν οι επίμαχες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου είναι  αληθείς συνιστούν αποκάλυψη μυστικών πολιτείας και εκθέτουν σε κίνδυνο τη χώρα και τους υπαλλήλους της , ενώ αν  δεν είναι αληθείς συνιστούν  και πάλι έκθεση της πολιτείας σε κίνδυνο αντιποίνων και διατάραξη των ειρηνικών σχέσεων με άλλα κράτη. (enikos.gr)
  
To κείμενο της μηνύσεώς μου για τα όσα αποκάλυψε η συνέντευξη Πάγκαλου:
Λυπάμαι που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω μήνυση για τις κακουργηματικές πράξεις που αποκαλύφθηκαν από τις δηλώσεις Παγκαλου περί παρακολουθήσεων των συνομιλιών ξένων πρεσβευτών στη χώρα μας.
Κατατέθηκε μήνυση κατά του Πάγκαλου:

Την ποινική δίωξη και τη σύλληψη του Θεόδωρου Πάγκαλου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με αφορμή όσα δήλωσε για το θέμα των υποκλοπών ζητά με μήνυση που κατέθεσε στο Α.Τ Παπάγου ο δικηγόρος Άγις Τάτσης
Ο κ. Τάτσης ζητά να ασκηθεί εναντίον του πρώην Υπουργού δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων και να συλληφθεί εντός του αυτοφώρου, καθώς πλέον δεν καλύπτεται από ασυλία.
Στη μήνυσή του υποστηρίζει ότι αν οι επίμαχες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου είναι αληθείς συνιστούν αποκάλυψη μυστικών πολιτείας και εκθέτουν σε κίνδυνο τη χώρα και τους υπαλλήλους της, ενώ αν δεν είναι αληθείς συνιστούν και πάλι έκθεση της πολιτείας σε κίνδυνο αντιποίνων και διατάραξη των ειρηνικών σχέσεων με άλλα κράτη.

Διαβάστε ακόμη:

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.