Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους!!! Καθαρές κουβέντες "περί βίας" από τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γ. Κατρούγκαλο (Βίντεο) - Καθαρές κουβέντες - εναντίον παράνοιας... σημειώσατε "1" -


Χθες στην εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη, ο καθηγητής είχε να αντιμετωπίσει πάνελ μαινόμενων καταδικαστών της βίας απ΄ όπου κι αν προέρχεται

Χωρίς να χάσει ούτε στιγμή την ψυχραιμία του, παρ' όλο το λεκτικό λιντσάρισμα που επιχειρήθηκε απ' όλους σχεδόν τους καλεσμένους της εκπομπής πρωτοστατούντος του παρουσιαστή της, ο Γ. Κατρούγκαλος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, με εντελώς μειλίχιο τρόπο και τεκμηριωμένα επιχειρήματα έβαλε τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με όλη αυτή την μπουρδολογία που ακούμε αυτές της μέρες για την βία.
Το βίντεο που παραθέτουμε είναι σχετικά μεγάλο --διαρκεί 15 λεπτά- αλλά αξίζει πιστεύουμε να το παρακολουθήσετε και πάνω απ΄ όλα να «θαυμάσετε» την αντίδραση που εισέπραξε από «διανοούμενος» αλλά και από τον Μιχελάκη της Ν.Δ όπως και από τον Πάγκαλο.
Σε εμφανή αμηχανία ο Πρετεντέρης συνεργούσε ώστε ο Γ. Κατρούγκαλος να μην μπορεί να ολοκληρώσει την άποψη του, επιτρέποντας να τον διακόπτουν συνέχεια.
Ανώνυμος είπε...
Σπουδαίο μάθημα. Ξεμποστιάζονται ομαδικά. Και γίνονται τραμπούκοι και αληχτάνε σαν άγρια σκυλιά! Με τσοπάνο τον σιχαμερό λακέ των πρωθυπουργικών μπουφέ. Κι εκείνο το κομπλεξικό ξανθό τσουτσέκι ... σκέτη αηδία.

Τηλεόραση από Ζώα για ζώα!

Μπράβο στον Κατρούγκαλο.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.