Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μάκης ή "τσεκουράτος" ή "νέος δημοκράτης" διαβλέπει τάχα μέσα από "αδελφοκτόνες" κατηγορίες να διαγράψει ή ξεχνά ή ελπίζει ότι εξιλεώνεται για το φασιστικό παρελθόν του; (νεανικές τύψεις ή και αναμνήσεις;) VIDEO

 
Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στην Ολομέλεια της Βουλής οι Ηλίας Κασιδιάρης και Μάκης Βορίδης, με επίκεντρο τη δράση μελών της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας ότι «ο κ. Βορίδης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν κάνει δημόσιες δηλώσεις».

«Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα όχι μόνο προσβολή του θεσμού της δικαιοσύνης, αλλά και για βάναυση παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στην δικαιοσύνη. Αυτό, όπως γνωρίζει ο ελληνικός λαός, είναι παράνομο και αντισυνταγματικό» δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Άμεση ήταν η απάντηση του Μάκη Βορίδη: «Δεν είναι το ζήτημα να είμαι εγώ. Στο ζήτημα αυτό όλοι μας είμαστε πολύ προσεκτικοί», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.


«Προσέξαμε ότι πράγματι υπάρχουν 32 ποινικές δικογραφίες που εμπλέκονται μέλη και βουλευτές της ΧΑ και φέρονται ότι τέλεσαν αξιόποινες πράξεις. Προσέξαμε ότι η αρμόδια αστυνομική αρχή ενημέρωσε τον υπουργό για την ύπαρξη αυτών των δικογραφιών. Τι όφειλε να πράξει ο υπουργός; Να αγνοήσει και να κάνει τα στραβά τα μάτια; Ο υπουργός έκανε το αυτονόητο. Διαβίβασε το σύνολο των δικογραφιών προς ποινική αξιολόγηση στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου», τόνισε ο κ. Βορίδης, υπογραμμίζοντας ότι ερευνάται εξ αυτών εάν προκύπτει συντονισμένη δράση και ότι ενδεχομένως η Χρυσή Αυγή να είναι εγκληματική οργάνωση.

«Ελπίζω», πρόσθεσε ο Μάκης Βορίδης, ότι «δεν ξεχνά κανείς ποιανού μέλους ήταν ο δράστης της συγκεκριμένης ανθρωποκτονίας», ενώ έκανε αναφορά σε δημοσιεύματα σχετικά «με ποιον επικοινωνούσε ο συγκεκριμένος δολοφόνο».

Δείτε τα σχετικά βίντεο με τις δηλώσεις τους:

"Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα όχι μόνο προσβολή του θεσμού της δικαιοσύνης αλλά και για βάναυση παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στην δικαιοσύνη. Αυτό όπως γνωρίζει ο ελληνικός λαός είναι παράνομο και αντισυνταγματικό" δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ολομέλεια της Βουλής.


Μάκης Βορίδης: "Νομίζω ότι όλοι μας είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί".


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.