Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ετοιμαστείτε αρπακτικά κοράκια για Κορυδαλλό μεριά...


Όσο και να προσπαθούν οι κατοχικοί συνεργάτες της τρόικα να κρύψουν την δυσφορία του εκλογικού σώματος, με παραποιημένες δημοσκοπήσεις, διλήμματα και αποπροσανατολιστικές εκπομπές τάχα επιστημονικών μετρήσεων και άλλα εμετικά σοφίσματα, για να παγιώσουν τον φόβο και να επιβάλουν την νέα τάξη πραγμάτων, όσο και να συντηρούν στο αδιέξοδο κατοχικό κλίμα τον κόσμο με διαρκείς τηλεοπτικές ενέσεις ύπνωσης προβάλλοντας ένα βαθύ σκοτάδι ως μονόδρομο, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους ολικής παράδοσης της χώρας στους δανειστές-τοκογλύφους, υπάρχουν δυστυχώς για αυτούς και άλλες δημοσκοπικές μετρήσεις που όσο και να τις αποκρύβουν, αυτές σιγά-σιγά γίνονται ευρύτερα γνωστές και επιβεβαιώνονται από την σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας ενός εκάστου από εμάς.

Νάσος

ΘΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Επιμένουμε να ρωτάμε, εάν είναι υπαρκτή η παρακάτω δημοσκόπηση...


Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα «Παρασκήνιο» αποκάλυψε ότι υπάρχει κρυφή δημοσκόπηση η οποία φέρνει τη Χρυσή Αυγή στο 15% και έχει κάνει άνω-κάτω το Μέγαρο Μαξίμου!

Μήπως όμως στα... χέρια του Μαξίμου υπάρχει και η παρακάτω δημοσκόπηση η οποία προκαλεί ...σεισμό στην Κυβέρνηση;

Ρωτάμε!.....

Όπως επίσης, μπορούν να μας πουν ποια εταιρεία την έκανε; Απάντηση δεν περιμένουμε, για τον εξής απλό λόγο:
Φαντάζεστε να βγει εταιρεία δημοσκοπήσεων που να εμφανίζει τη Χρυσή Αυγή με ποσοστά 24%;;;
Την άλλη μέρα την «θάψανε». Δεν θα ξαναπάρει δουλειά από το σύστημα και θα αναγκαστεί να βάλει λουκέτο! Απλά πράγματα.

Εμείς όμως επιμένουμε να ρωτάμε, εάν είναι υπαρκτή η παρακάτω δημοσκόπηση (εμείς λέμε ότι είναι υπαρκτή).
Δείτε και σκεφτείτε, μήπως τελικά αυτή η κρυφή δημοσκόπηση είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι αυτές που θέλει να παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα.


ΣΥΡΙΖΑ 27,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 24,8%
ΝΔ 17,3%
ΠΑΣΟΚ 3,8%
ΑΝ.ΕΛ. 5%
ΔΗΜΑΡ 3,9%
ΚΚΕ 3,6%

Τα ποσοστά που απομένουν μέχρι το 100%, δηλαδή 31,3 % είναι, όλα μαζί (δεν ξέρω, δεν απαντώ, αναποφάσιστοι, άλλα κόμματα, κανένα κόμμα, άκυρα κ.λ.π.).
Η παραπάνω ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο makeleio κι  στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή", ωστόσο τα παραπάνω δεδομένα ισχύουν και σήμερα κι ακόμη χειρότερα για το σάπιο δικομματικό σύστημα.
Τα ερωτήματα συνεπώς παραμένουν εν ισχύ.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.