Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Κόσμος ανέβηκε στον Υμηττό- Να ανοίξουν οι πομποί της ΕΡΤ τώρα!!!



Η προσπάθεια εργαζομένων της ΕΡΤ να εισέλθουν στο χώρο όπου βρίσκονται οι κεραίες της στον Υμηττό, όπως τουλάχιστον αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αποτέλεσε την αφορμή για να προχωρήσει η αστυνομία σε προσαγωγές.
Οι εργαζόμενοι οδηγούνται στη ΓΑΔΑ, όπου και θα κριθεί αν οι προσαγωγές, οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι οκτώ, θα μετατραπούν σε συλλήψεις.
Σημειώνεται πως ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και η δημοσιογράφος Εύα Μαυρογένη, καθώς και μέλη της «Σπίθας» του Μίκη Θεοδωράκη. Έχουν καταγραφεί καταγγελίες ακόμα και για ξυλοδαρμό εργαζόμενων.

Είχε προηγηθεί συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΡΤ κι αλληλέγγυων σε αυτούς στο χώρο των κεραιών. Κατά τη διάρκειά της το σήμα της ΝΕΤ άρχισε να μεταδίδεται αναλογικά στην Αττική, στο κανάλι 21. Λίγη ώρα μετά από αυτήν την εξέλιξη κατέφθασαν στον Υμηττό διμοιρίες των ΜΑΤ. Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και τους αστυνομικούς.
Στη ΓΑΔΑ βρίσκονται ήδη εργαζόμενοι της ΕΡΤ για να συμπαρασταθούν στους προσαχθέντες. Στην Αγία Παρασκευή έχουν μεταβεί κι ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης, καθώς κι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Η ΕΡΤ είναι ξανά στον αέρα στο κανάλι 21 στα UHF!!!
Δείτε επίσης:

Αναίτιες και παράνομες συλλήψεις πολιτών στον Υμηττό


http://youtu.be/I0XlSrDPWrg

Πλάνα πριν τις συλλήψεις. Καταγγελία πολιτών ότι Αστυνομικός προέβη σε φθορά ξένης περιουσίας στον πομπό της ΕΡΤ

http://youtu.be/aNTGoMXz7bE

Μπλόκο της αστυνομίας δεν αφήνει τους βουλευτές Λαφαζάνη και Σταθά να περάσουν

http://youtu.be/Hh07tpySjVE

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.