Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Καρμανιόλα για εκατομύρια Έλληνες το νέο φορολογικό νομοσχέδιο - Εκτός από τους 18 ολιγάρχες που χρωστούν στις τράπεζες 10,6 δις + τα 270 εκ.


Διαψεύδει το ΥΠ.ΟΙΚ. τα σενάρια για το νέο φορολογικό που δημοσιεύθηκαν σήμερα (Σάββατο, 18 Μαΐου 2013)
Τα σενάρια αυτά αναφέρονταν στην κατάργηση των τεκμηρίων και των αποδείξεων από το 2014 και μετά, στην αύξησή της προκαταβολής φόρου σε όλες τις εταιρίες, την κατάργηση της έκπτωσης 1,5% , στην κατάργηση του συμπληρωματικού φόρου 1,5% και 3% , στον καθορισμό νέου καθεστώτος προβλέψεων για επισφαλείς απαιτήσεις, στη κατάργηση του ευνοϊκού καθεστώτος των αποζημιώσεων, στην υποβολή των δηλώσεων μέχρι 1 Απριλίου, κλπ .

Δελτίο Τύπου


Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι τα σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο νέο φορολογικό νόμο είναι παντελώς αναληθή.

Αυτό σήμερα... διαψεύδεται;

Δείτε αναλυτικά:  
Δημόσια Διαβούλευση στο σχέδιο νόμου «Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος»
Εκτός και εάν: "Μετά την κατακραυγή κάνει πίσω το υπουργείο Οικονομικών για την παρακράτηση φόρου στους μισθωτούς"


Θα περιμένουμε το τελικό νόμο και εάν κάποτε θα πληρώσουν και οι μπαταξήδες εθνικοί νταβατζήδες (Οι 18 ολιγάρχες που χρωστούν στις τράπεζες 10,6 δις!) ή θα κρυφτούν πίσω από τα 270 εκ. που χρωστάνε οι φίλοι τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Συλλήψεις, κατασχέσεις και όλα αυτά των κοινών θνητών δεν είδαμε ακόμη...

Συμφωνείτε φαντάζομαι προφανώς και εσείς κ. εισαγγελέα;

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.