Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Δ.Ο.Υ. ΧΙΟΥ: Αγώνας για να μείνει ανοικτή (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δύο κινητοποιήσεις απαντούν στα κυβερνητικά μέτρα οι πρωτοβάθμιοι φορείς που αγωνίζονται μαζί με τους υπαλλήλους της Εφορίας Χίου για να μην υποβαθμιστεί η υπηρεσία με υπαγωγή των τμημάτων Eλέγχου και Δικαστικού στη ΔΟΥ Μυτιλήνης.
Καλούν όλους τους Χιώτες να δώσουν το παρόν στις δύο κινητοποιήσεις την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 10:00 μπροστά στο πρώην ΤΕΒΕ και στη Δ.Ο.Υ. Χίου αντίστοιχα. Στην πρώτη κινητοποίηση θα απαιτήσουν να μην συρρικνωθούν ακόμη περισσότερο οι συντάξεις, η ασφάλιση και η περίθαλψη των δικαιούχων, ενώ στη δεύτερη θα στείλουν το μήνυμα του αγώνα με στόχο να μην υποβαθμιστεί η νευραλγική υπηρεσία της Εφορίας.
Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι των φορέων, της ΑΔΕΔΥ Γ. Αμπαζής, του Εργατικού Κέντρου Τ. Κώσταλος, της ΟΕΒΕ Μ. Κριμιζής, της ΕΛΜΕ Στ. Καραβασίλης, της Δ.Ο.Υ. Ν. Φράγκος και Μ. Φιστές και του Συλλόγου Ιδιωτικών υπαλλήλων, τόνισαν την αναγκαιότητα κοινής δράσης, για να αντιμετωπιστεί η χιονοστιβάδα που σαρώνει όλους τους Έλληνες.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.