Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ PSI και ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ.: AΣΧΕΤΟΣ κι ΑΝΙΔΕΟΣ, ή ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ;


Γράφει ο Δημ. Αντωνίου 


Ακούστε την συνέντευξή του Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου (εποχής Μιμής) Κ. Χρυσόγονου με τους ομολογιούχους τους οποίους εκπροσωπεί στην προσφυγή τους στο ΣτΕ για το PSI.
Απίστευτα άσχετος, σε βαθμό επικινδυνότητας, αλλά και υποψίας. Στις σοβαρές, με νομικό περιεχόμενο ερωτήσεις που του έγιναν (από δικηγόρους), έδινε απαντήσεις χωρίς ΚΑΝΕΝΑ νομικό περιεχόμενο, αλλά με αναφορές στον «πατριωτισμό» του και στο 1821!
Περαιτέρω: Δήλωσε πολλάκις ότι θα προσφύγει κατά του PSI στο ΣτΕ και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!, κι όχι στα ΜΟΝΑ αρμόδια Διοικητικά Ελληνικά Δικαστήρια!!, ισχυρισμός που συνιστά –κατά την γνώμη μου ενσυνείδητη παραπλάνηση των ομολογιούχων. Και τούτο διότι και μια θετική για τους ομολογιούχους απόφαση του ΣτΕ δεν είναι εκτελεστή (το ΣτΕ είναι μόνο συμβουλευτικό όργανο), ενώ το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κάνει δεκτές υποθέσεις που έχουν ήδη καταστεί αμετάκλητες στα εθνικά (ελληνικά) δικαστήρια, στα οποία όμως ο Χρυσόγονος δεν θα καταφύγει!!
Και να σκεφτείτε ότι σε 4 χρόνια από τώρα οι απαιτήσεις κατά του κράτους παραγράφονται. Και κάτι άλλο. Ο Χρυσόγονος, ουσιαστικά ομολόγησε στην συνέντευξη αυτή και προϊδέασε για την αρνητική απόφαση του ΣτΕ! Τότε γιατί προσφεύγει εκεί? Η γνώμη μου? Γιατί εκτελεί εντολές της Τρόικας και της Κυβέρνησης για καθυστέρηση της υπόθεσης και τελική παραγραφή των απαιτήσεων των ομολογιούχων. ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ για τους απαίσχυντους εκ των ομολογιούχων αύριο….ΘΑ ΕΜΕΣΕΤΕ!... Είχα προειδοποιήσει τους ομολογιούχους, αλλά -με πρόθεση-με αγνόησαν. Αύριο θα τα πούμε και για πολλούς εξ αυτών…δεν έχει σωτηρία ο λαός αυτός. Θυμηθείτε…τα έχω πεί πολλές φορές για τον ύποπτο ρόλο του τύπου αυτού και σε άλλα γεγονότα…θα επανέλθω αύριο.
Ακούστε την “ιστορική” αυτή συνέντευξη εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=NWi4UMPmYs8&feature=share

Αύριο θα ασχοληθώ με την προσφιλή φράση των μαυραγοριτών; "Βάστα Ρόμελ"
-Βάστα, Ρόμελ! Αντιλαλούν οι δρόμοι.
-Βάστα, Ρόμελ! Ωρύονται οι άνθρωποι.
-Βάστα, Ρόμελ!

"Παλιά έκφραση της Κατοχής, που την έλεγαν οι μαυραγορίτες (δηλ. κράτα γερά το μέτωπο στην Αφρική, για να κονομάμε εμείς). Φυσικά, αναφέρεται στο θρυλικό Γερμανό στρατηγό Έρβιν Γιόχαν Όιγκεν Ρόμμελ, που κρατούσε καίρια πόστα στην Αφρική, τα οποία εποφθαλμιούσαν οι Εγγλέζοι και στις πασίγνωστες μάχες του Ελ-Αλαμέιν, Τομπρούκ κ.α., που τις δείχνανε στον κοσμάκη οι Γερμαναράδες στα σινεάκ υπό μορφή επικαίρων (γαλ. journal) - (basta_Rommel)

Δημήτρης Αντωνίου


========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.