Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ρε κατοχικοί μερκελιστές υπηρέτες της τρόικα... μην ξεφτιλίζετε άλλο το θεσμό των παρελάσεων για εθνική απελευθερωση, ο λαός μας σας έχει καταλάβει και θα σας στείλει το μήνυμα πολύ σύντομα


Σχετικό: Ενταση στο Σύνταγμα – Προσήχθη ο γραμματέας του κινήματος της «Σπίθας», Γαβριήλ Πελεκίδης

Αυτή η εικόνα της ντροπής αποδεικνύει με χίλιες λέξεις, ότι στην πατρίδα μας αυτή την ώρα υπάρχει κατοχική κυβέρνηση και στρέφεται ενάντια στις ελευθερίες του λαού. Σταματήστε επιτέλους αυτό το θέατρο και πέστε μας έντιμα και καθαρά ότι είσαστε μία υπηρεσιακή κυβέρνηση (αν όχι κοινοβουλευτική δικτατορία, εάν δεν σας αρέσει ο όρος) να ξέρουμε και εμείς να συμπεριφερθούμε ανάλογα.
Αυτή η άθλια κατοχική εικόνα δεν τιμάει ούτε τους Έλληνες πατριώτες, που ξεσηκώθηκαν το 1821, πολλά δε περισσότερο όλους εμάς που καθόμαστε στους καναπέδες μας και βομβαρδιζόμαστε από τα τσοντοκαναλά σας...  της δήθεν ενημέρωσης.
Καταργήστε τις θεατρικές παρελάσεις της "Αρετής των Ελλήνων" (ή μεταθέστε την για την 29 Αυγούστου) γιατί συνειρμικά μας οδηγούν στην χουντική επταετία.
Νισάφι πια αφήστε μας να δούμε τι θα κάνουμε με την καθημερινότητά μας και τα κατοχικά μνημονιά σας. 
Ο λαός γνωρίζει ότι έχετε εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία στους δανειστές σας.

Νάσος

ΥΣ: Ολοκληρώθηκε η παρέλαση στο Σύνταγμα με προχειρότητα και μικροεντάσεις

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.