Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

kalami.net: Αποκλειστική είδηση: Προετοιμάζεται επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον

Σχετικό: - Aλέξη Τσίπρα, φρόντισε μην είσαι εσύ που θα ανέβεις στο ελικόπτερο παρέα με την Ρένα ντυμένη Τζέσικα Ράμπιτ!

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ''Κ'', αναφέρουν ότι θα γίνει αρχές του 2013, πιθανά τον Φεβρουάριο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δει μόνο τα... αξιοθέατα της πρωτεύουσας των ΗΠΑ.
(Είδηση σε εξέλιξη, περισσότερα αργότερα)
Στο πρόσωπο του Αλ. Τσίπρα ''βλέπουν'' τον νέο Ανδρέα (Παπανδρέου)
''Τελειωμένη'' θεωρούν στις ΗΠΑ την συγκυβέρνηση Αντ. Σαμαρά
Εκτιμούν ότι θα γίνουν πάλι εκλογές στα μέσα 2013 στην Ελλάδα, εξαιτίας της μεγάλης λαϊκής δυσαρέσκειας, που οφείλεται βασικά στα εξοντωτικά μέτρα και στα πολλαπλά ψέμματα, ανακολουθίες, πρωθυπουργού και συγκυβερνώντων, με αποτέλεσμα να έχουν απωλέσει την λαϊκή αποδοχή και -ειδικά- την αξιοπιστία τους. 


Το σχετικό:
-Αλέξη Τσίπρα, όσο και να κρύβεσαι τρομάζοντας στην ιδέα, η Ιστορία θα σε τιμωρήσει και θα σε κάνει πρωθυπουργό και μάλιστα πολύ σύντομα.
Και τότε να δούμε αν μπορείς να κυβερνήσεις μια χρεοκοπημένη χώρα με όλο αυτό το πολύχρωμο ασκέρι που βγαίνει πουρνό πουρνό στα κανάλια.
Δεν θα απολύσεις κανέναν, δεν θα κάνεις καμιά αποκρατικοποίηση, θα επαναπροσλάβεις εκείνους που θα απολυθούν από την σημερινή συγκυβέρνηση των 3 ανυπόληπτων. 
Θα ζητήσεις να πάρεις πίσω τον ΟΤΕ κι άλλες τέτοιες μεγαλεπήβολες πρωτοβουλίες παπαρολογίας. 
Παρότι για λόγους που μόνο οι χαρτορίχτες και τα μέντιουμ που συνωστίζονται ξημερώματα στην Κουμουνδούρου γνωρίζουν, έδωσες τράτο στην κυβέρνηση των 3 φαληρισμένων κομμάτων, δεν θα αποφύγεις το πικρό ποτήρι της εξουσίας.
Φρόντισε τότε φίλε μου μην κληρώσει σε σένα το ελικόπτερο της μεγάλης φυγήςπου θα προσγειώνεται στο Μαξίμου για να σε πάρει μακριά (εσένα και την Ρένα Δούρου ντυμένη στα κόκκικα σαν την Τζέσικα Ράμπιτ), στη χώρα του Ούγκο Τσάβες.
Αυτά που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες δεν μπορεί να τα χωρέσει η φανατασία του Φώτη Κουβέλη. Θα είναι μια υπερπαραγωγή κατάρρευσης ενός μαιμού κράτους που στήθηκε σαν χάρτινος πύργος από τους κομπιναδόρους της εξουσίας.
Γι αυτό σου λέω Αλέξη, “έσω έτοιμος”. 
Τα καλύτερα έρχονται…
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.