Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Τι απέγινε η έκθεση της Black Rock για τις ελληνικές τράπεζες; [Η_ΕΚΘΕΣΗ_ΤΗΣ_BLACKROCK ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ!]


Καμμένος: «Μη λειτουργείτε σαν Φιλιππινέζες των Γερμανών»



Άργησε λίγο η Βουλή να δώσει τα πρακτικά της συνεδρίασης της Τετάρτης όπου και υπερψηφίστηκε το νέο Μνημόνιο, αργήσαμε λιγάκι κι εμείς να τα επεξεργαστούμε.

Παρ' όλα αυτά, παραθέτουμε με καθυστέρηση μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση του Πάνου Καμμένου που μέσα στην υστερία του, συχνά διαπιστώνει σωστά πράγματα σε θέματα διαφθοράς:

Υπήρχε το άρθρο 5 της κυβέρνησης Καραμανλή του 2008, το οποίο υποχρέωνε τις τράπεζες τα λεφτά που θα έπαιρναν σαν χρηματοδότηση να αποδείξουν ότι...


τα έριξαν στην αγορά σε μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις; Ναι υπήρχε. Κύριε Πρόεδρε, ναι υπήρχε το άρθρο 5 και ισχύει, σε ποια τράπεζα υποχρεώσατε την ανακεφαλαίωση την οποία πήρανε να την ρίξουν στην αγορά; Σε καμία, ίσα-ίσα αποκρύπτετε από τη Βουλή την αίτηση black rock γιατί κάνετε business.

Ποια είναι τα πραγματικά στοιχεία των τραπεζών, που βλέπουμε απίθανες εξαγορές που κανείς δεν ξέρει από πίσω τι κρύβεται. ...

Βλέπουμε να συνεχίζουν να ανακεφαλαιώνονται οι τράπεζες και τα λεφτά να μην μένουν στην Ελλάδα αλλά να πηγαίνουν στην Ελβετία σε αντίστοιχους κωδικούς Λαγκάρντ, που θα βγουν μετά από κάποια χρόνια και θα αποδειχτεί ότι εδώ στην Ελλάδα εν μέσο κρίσης γινόντουσαν χοντρές business. Και οι χοντρές business γίνονται ακόμη και με εκείνους που αποδεδειγμένα λήστεψαν τους έλληνες.


Σχόλιο Παραπολιτικής: Συχνά ακούω ότι η έκθεση αυτή έχει ήδη αποδειχθεί καθοριστική για την ελληνική Οικονομία κι ως εκ τούτου νομίζω ότι είναι πραγματικά παράξενο το ότι δεν μπορούμε να τη δούμε.



ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ
Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ BLACKROCK. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ!
 Το γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει Έλληνας πλέον που να μην καταλαβαίνει το σκανδαλώδες της εκχώρησης της Αγροτικής στον εκπρόσωπο του τραπεζικού πασοκισμού. 
Η πληροφορία όμως που έχουμε αφορά την έκθεση της BlackRock που δολίως κρύβεται, ενώ θα έπρεπε να έχει κοινοποιηθεί τουλάχιστον στους πολιτικούς αρχηγούς που την έχουν ζητήσει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου. ...
Η έκθεση λοιπόν βάσει των δεικτών αξιολόγησης, φέρνει την Αγροτική Τράπεζα αμέσως μετά την Εθνική, πολύ μπροστά από οποιαδήποτε ιδιωτική τράπεζα. Εάν αυτή η έκθεση ερχόταν στο φως, καταλαβαίνετε ότι δεν θα τολμούσε καμμία κυβέρνηση να έκανε αυτό το ανοσιούργημα, αυτό το Εθνικό έγκλημα.
Δεν χρειάζονται ούτε καν εικασίες. Ο αρχιτέκτονας της κρίσης, κύριος Προβόπουλος με την συνενοχή του πολιτικού συστήματος τελεί μία εθνικά επιζήμια ενέργεια πο μπροστά της η υπόθεση της ΕΤΒΑ θα μοιάζει με παράνομο παρκάρισμα.
Είναι δεδομένο ότι ποντάρουν σε εθνικό χάος και αιματοκύλισμα της Ελληνικής κοινωνίας για να εξασφαλίσουν την ατιμωρησία τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το θράσος τους. 
Το έγκλημα τους δεν έχει όρια.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.