Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Αδειάζει και υποτιμά του λιγοστούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος... μήπως τους θεωρεί άγνωμους, πειθήνιους και δεδομένους ή τους μαντρώνει γιατί τους φοβάται; [

Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Στουρνάρα, επειδή ο υπ. Οικονομικών κάλεσε βουλευτές σε σύσκεψη!
Και νέα κόντρα προέκυψε ξαφνικά στο εσωτερικό της κυβέρνησης, η οποία ούτως ή άλλως βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί μετά το «όχι» της Δημοκρατικής Αριστεράς να στηρίξει τις αλλαγές που απαιτεί η τρόικα στα εργασιακά και την άρνηση της τρόικας να υποχωρήσει από τις απαιτήσεις της έστω και στο ελάχιστο.
Η νέα κόντρα, προέκυψε μεταξύ του υπουργού οικονομικών Γ. Στουρνάρα και του ΠΑΣΟΚ, έπειτα από την πρωτοβουλία που πήρε ο κ. Στουρνάρας να καλέσει στο γραφείο του τους βουλευτές του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομικών του κινήματος, οι οποίοι ζητούν να έχει η Βουλή τον τελευταίο λόγο για τις αποκρατικοποιήσεις.
Συγκεκριμένα, ο κ. Στουρνάρας, είχε μέσω του γραφείου του τηλεφωνικές επαφές με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στον συγκεκριμένα τομέα εργασίας και τους οποίους καλούσε στο γραφείο του σε σύσκεψη. Το γεγονός προκάλεσε έντονη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο παρενέβη και ακύρωσε τη σύσκεψη αυτή, υπενθυμίζοντας στον κ. Στουρνάρα ότι τους ΚΤΕ του κόμματος μπορούν να συγκαλέσουν μόνο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας και ο αρμόδιος εισηγητής, εν προκειμένω ο Φίλιππος Σαχινίδης. ...

Επίσης, ανέφεραν στον κ. Στουρνάρα ότι η σύγκληση ενός ΚΤΕ με πρωτοβουλία οποιουδήποτε υπουργού της σημερινής κυβέρνησης και κάθε κυβέρνησης που δεν προκύπτει από αυτοδύναμη πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί παρέμβαση στα εσωτερικά του κόμματος. Μεταξύ αυτών που επικοινώνησαν με τον κ. Στουρνάρα ήταν και ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.

Σχόλιο: Ο Ηγεμών αποφάσισε για αυτούς χωρίς αυτούς!!!
Τι ΚΤΕ και πράσινα αλόγατα;

Βενιζέλος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση, ψηφίζουμε τα μέτρα

Αν σας παίρνει κάντε και αλλιώς!!!
Η επόμενη εκλογή σας; πρόβατα έ πρόβατα ξυπνάτε!!!

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.