Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Το HOTDOC βγάζει τα άπλυτα της δημοσιογραφίας στη φόρα - Όλγα Τρέμη δεν τρέμει τα όπλα


Δημοσιογραφία «πλυντήριο» χρημάτων και φήμης στο HOTDOC που κυκλοφορεί αύριο σε όλη την Ελλάδα στα περίπτερα και στο ίντερνετ.

Η Όλγα Τρέμη δεν τρέμει τα όπλα. Ποια η σχέση της με τη βιομηχανία όπλων;
Μπορούν οι δημοσιογράφοι να συμμετέχουν σε εταιρίες προώθησης οπλικών συστημάτων; Μπορούν να διοργανώνουν εκδηλώσεις οι οποίες θα εξωραΐζουν κανόνια, αεροπλάνα, πυραύλους και θα ευνοούν την πώλησή τους; Είναι προφανές πως ο καθένας μπορεί να διαθέσει τον εαυτό του όπως θέλει, αρκεί να ξεκαθαρίσει στο κοινό του ότι, εκτός από ειδήσεις, «πουλάει» και άλλα πράγματα, ώστε να μπορεί να τον κρίνει. Αν η πρώτη κυρία των δελτίων ειδήσεων υπογράφει μέσω εταιριών της συμβόλαια με εταιρίες όπλων, τότε ίσως ο ελάχιστα αμειβόμενος δημοσιογράφος να νομιμοποιείται να μεγαλώσει το εισόδημά του κάνοντας ληστείες. Διαβάστε τη συνέχεια στο περιοδικό Hot Doc που κυκλοφορεί από αύριο στα περίπτερα και το ίντερνετ.
Πλυντήριο SIEMENS. Ποιους δημοσιογράφους και με ποιο τρόπο πλήρωνε για να τα «λένε» υπέρ της;
Η «εκλεκτή» CIVITAS. Ποιος ο ρόλος της εταιρείας επικοινωνίας στο παιχνίδι της ενημέρωσης;
Πειραιώς, Vodafone, ΟΠΑΠ. Πως εξωραΐζουν τα σκάνδαλα και θάβουν τις ειδήσεις;

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.