Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε

Πανηγυρική επιβεβαίωση του ιστολογίου μας "Στοχασμός-Πολιτική"... έρχονται τα χειρότερα,
 διαβάστε αναλυτικά τι γράψαμε στις 6 Μαΐου 2012, 
ακριβώς λίγες μέρες πριν τις πρώτες εκλογές: 
Επισημαίνουμε ότι, μετά από ασφαλείς πληροφορίες μας έχουν ετοιμάσει και "ΙΔΙΩΝΥΜΟ" [Ειδικότερα όμως ιδιώνυμο χαρακτηρίστηκε το αδίκημα της εφαρμογής ιδεών που αποσκοπούν στην δια βιαίων μέσων ανατροπή του κοινωνικού καθεστώτος όπως αυτό ορίστηκε από τον Ν.4229/1929] . Το οποίο θα λέει απλά κάθε αντίδραση στην εφαρμογή του μνημονίου θα είναι ποινικό αδίκημα και θα διώκεται αυτεπάγγελτα. Το εάν θα ισχύσουν οι ίδιες ποινές με αυτές του Ν.4229/1929 θα δείξει!!!  
Ο Σχετικός Σύνδεσμός της επιβεβαίωσης: 
Το διακύβευμα αυτών των εκλογών: Ετοιμάζουν το ΝΕΟ "ΙΔΙΩΝΥΜΟ" [Σημειώστε αυτή την ανάρτηση για το αρχείο σας]

Πρόταση στην κυβέρνηση, ώστε να τιμωρείται ως ιδιώνυμο αδίκημα η συμμετοχή -και μόνο- κουκουλοφόρων σε συγκεντρώσεις, δήλωσε ότι θα υποβάλει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου, μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Διαβάστε αναλυτικά σημερινό δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής:

Χ.Αθανασίου: Ιδιώνυμο η συμμετοχή κουκουλοφόρων σε συγκεντρώσεις 

Την παραπάνω ανάρτηση μας την υπενθύμισε φίλος αναγνώστης, ο οποίος μας συνεχάρη για την επιτυχία, η οποία όπως μας έγραψε μάλλον φαινόταν από πολλούς ως ανυπόστατη ή ακόμη και προβοκατόρικη.
Έχουμε υποχρέωση εδώ να υπενθυμίσουμε στους φίλους αναγνώστες, που μας τιμούν με την μεγάλη αναγνωσιμότητα του ιστοχώρου μας, ότι μπορεί να κάνουμε λάθη πολλές φορές ή να μην έχουμε τη δημοσιογραφική εμπειρία στην παρουσίαση της ανάρτησής μας, ποτέ όμως δεν σκεφτήκαμε να πράξουμε ως "επαγγελματίες" δημοσιογράφοι ή και κατευθυνόμενοι κοντυλοφόροι που εξυπηρετούν οικονομικά συμφέροντα και χρηματιζόμενοι στηρίζουν άθλιες πολιτικές και  καταστάσεις.
Βέβαια εμείς δεν βλέπουμε να δικαιωνόμαστε πλήρως, διότι εκτιμούμε ότι, για το ιδιώνυμο που γράψαμε τον Μάιο θα ακολουθήσει, εάν και εφόσον περάσει (μάλλον θα περάσει) το πρώτο με την κουκούλα, θα ακολουθήσει το δεύτερο που θα έχει να κάνει με την διαμαρτυρία.
Διότι για να στηριχθεί ένα τέτοιο άθλιο πολιτικό σύστημα θα πρέπει οι λαϊκές διαμαρτυρίες και αντιστάσεις να περιοριστούν στο ελάχιστο.
'Ιδωμεν... χωρίς να πανηγυρίζωμεν!!!

Νάσος

 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.