Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Σύντροφοι, τους λίγους προβοκάτορες... στο χέρι μας είναι να τους απομονώσουμε (Aποκαλυπτικά Video)


Σχετικό: α...ρε φουκαρά Παπουτσή σε σένα θα τα φορτώσει όλα η παρέα του GAP

Ο χαρακτηρισμός του Παπουτσή ως νέος Τοτόμης (Τρομοκρατήθηκε χθες και έχασε την ψυχραιμία του, το καθεστώς του GAP, σαν άκουγε τα συνθήματα: "Ο Τοτόμης ζει, στη ψυχή που Παπουτσή" και το " Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία.. η Χούντα δεν τελείωσε το '73".)
δικαιώνεται πλήρως ή σχεδόν πλήρως (εκτός εάν διαψευστεί)... αλλά πως και που;
Στα Megaλα χουντοκάναλα των μεγαλοεργολάβων που απομυζούν τον ιδρώτα μας, αναλαμβάνοντας κρατικά δημόσια έργα, επιχορηγήσεις, κρατικές διαφημίσεις και άλλες "υπόγειες" συμφωνίες...ΚΛΠ

Το "τσαντίρι" έχει ένα αποκαλυπτικό θέμα με τίτλο:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τον λυπηθήκατε; Κακώς! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του CNN

"...Η αλήθεια αποκαλύπτεται στο βίντεο του CNN, που επισυνάπτουμε. Ποια αλήθεια; Ότι και οι δύο μοτοσικλετιστές αστυνομικοί ήταν στην ίδια ομάδα. Όπως θα δείτε στο βίντεο μπήκαν με μεγάλη ταχύτητα στην πλατεία Συντάγματος κατευθυνόμενοι καταπάνω στους διαδηλωτές για να τους χτυπήσουν με τις μοτοσικλέτες τους! Αυτός που προπορευόταν τα κατάφερε και πάτησε έναν διαδηλωτή, ο δεύτερος που ακολουθούσε ακριβώς από πίσω του και είχε τις ίδιες δολοφονικές προθέσεις, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, γλίστρησε η μηχανή του και έπεσε. Έξαλλοι οι διαδηλωτές, που είχαν ήδη δει μερικά δευτερόλεπτα πριν έναν πολίτη να χτυπιέται βάρβαρα από τον «έφιππο» μπάτσο – δολοφόνο, απάντησαν με μπουκάλια και κατάρες στον πεσμένο μοτοσικλετιστή. Εκεί κάπου πέφτει πάνω του και η μολότοφ, αρχίζει και καίγεται, ενώ οι πολίτες (και όχι οι κουκουλοφόροι) φωνάζουν «μπράβο» και «κάψου καριόλη τώρα»! ..."

Αυτές τις ημέρες κυκλοφόρησαν και δύο ακόμη video με αποκαλυπτικό περιεχόμενο που ένα κράτος δικαίου, όπως ισχυρίζονται "ευνομούμενο"  θα έπραττε τα αυτονόητα.
Αλλά όλοι μας γνωρίζουμε πως δρα (αντί-δρά) αυτό το φαύλο μεταπολιτευτικό διαπλεκόμενο σύστημα. Χτυπά τα λαϊκά συμφέροντα και εξυπηρετεί το διεθνές οικονομικοπολιτικό ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο, το οποίο υποψιαζόμαστε (αν δεν "γνωρίζουμε" να το αποδείξουμε) ποδηγετήθηκε από το διεθνές σιωνιστικό κίνημα, με τα επικουρικά παρακλάδια του.

Δείτε τα παρακάτω video... και σαφώς δεν θα χρειαστεί να αποδείξω, ότι έχουν δίκαιο οι αγανακτισμένοι διαδηλωτές να προσφωνούν τον Ε.Φ.Ε.Ε-τζή Παπουτσή ... "Τοτόμη":


 
Για το "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"
Νάσος


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.