Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Αυτή ήταν η απάντηση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Νάπολης Ιταλίας στην απαγόρευση εισόδου στην Ιταλία της Leila Khaled

από "σίβυλλα"


"ΣΤΗ LEILA ΚΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!
Οι φοιτητές της Επιτροπής Αυτοοργάνωσης Πανεπιστημίου εκφράζουν την πλήρη αλληλεγγύη στη Leila Khaled, στην οποία απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα μας.
Σ' αγκαλιάζουμε Leila και σ' ευχαριστούμε για τον αγώνα, για το κουράγιο σου και τη δίψα για Ελευθερία που κάνουν την ιστορία σου παράδειγμα.
Θα συναντηθούμε σύντομα. ...



ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!
"
Collettivo Autorganizzato Universitario Napoli

Να σκεφθούμε πως η Ιταλία έχει "αριστερή" κυβέρνηση, του "μεταρρυθμισμένου" πρώην Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας κι ο νέος 4ος δοτός πρωθυπουργός της [4η παραβίαση του ιταλικού Συντάγματος με πρωθυπουργό που δεν έχει εκλεγεί], ο Paolo Gentiloni καυχιέται για την "αριστεροσύνη" του, λόγω της συμμετοχής του σε μαθητικές καταλήψεις και στην επαναστατική εξωκοινοβουλευτική αριστερά.
Δηλαδή αν δεν ήταν "αριστερός" καταληψίας ως μαθητής, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει που δεν θα το έκανε η δεξιά;

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.