Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ – Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ παρέμβαση του Ν. Νικολόπουλου στη Βουλή: «Έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει και απολύθηκε! Αυτό είναι πράξη μείζονος κοινωνικής απαξίας, κύριε πρωθυπουργέ;»


Με αφορμή τις υποθέσεις Λιάπη, Χρυσής Αυγής και με περίσσευμα πολιτικής (αλλά και προσωπικής) υποκρισίας, ο Αντώνης Σαμαράς φέρνει προς ψήφιση διάταξη με την οποία θα απαγορεύονται τα προνόμια σε βουλευτές που διαπράττουν αδικήματα κοινωνικής απαξίας.

Ο βουλευτής Αχαϊάς, Νίκος Νικολόπουλος, από βήματος της Βουλής και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό αναρωτήθηκε αν – με δεδομένη τη σχετική διάταξη – θα κυβερνά τη χώρα ένας πρωθυπουργός χωρίς... προνόμια.
Διότι θυμήθηκε τη συγκλονιστική αποκάλυψη που είχε φέρει στο φως Το ΧΩΝΙ. Την υπόθεση της καθηγήτριας του Κολλεγίου Αθηνών, στο οποίο είναι πρόεδρος ο πρωθυπουργικός αδερφός, Αλέξανδρος Σαμαράς.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.