Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η κάτωθι μηνυτήρια αναφορά - υπόμνημα κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου με αρ. πρωτ. 4659/ 9-6-11

 
Υπόμνημα – Ειδική Ανάλυση-  Ειδική Καταγγελία &  Αίτηση
 Επισήμανση:    Να τηρηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για όλα τα αδικήματα που είναι αυτόφωρα.
                                                                                                          ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ
Προς
Κύριο Πρωθυπουργό, Κύριο Γιώργο Παπανδρέου
Υπουργεία Δικαιοσύνης, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Υγείας, Βουλευτές
Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εισαγγελία Εφετών ΣΔΟΕ, ΣΕΔΔ, Εφορίες.
Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνείς Οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.  Κοιν: ΜΜΕ, Ξένα ΜΜΕ
Αθήνα, 9-6-2011
Θέμα: « Οι παρανομίες των τραπεζών, η δήθεν οικονομική κρίση, οι εξωχώριες εταιρίες,  οι διαμαρτυρίες, τα Δάνεια,  το ΔΝΤ,  η Ρευστότητα, οι Τράπεζες, οι πάμπλουτοι τραπεζίτες, οι ενοχλήσεις-απειλές της Eurobank και των άλλων τραπεζών,  οι  υπερδανεισμένοι πολίτες, εισπρακτικές εταιρίες και  οι  δολοφονίες - αυτοκτονίες υπερδανεισμένων πολιτών».
Το Ελληνικό παράδοξο: Οι Έλληνες Τραπεζίτες και Εφοπλιστές είναι οι πιο πλούσιοι στον κόσμο, και οι τράπεζές τους δεν έχουν δήθεν «ρευστότητα» και παίρνουν χάρισμα 110 δις που τα δανείστηκε το κράτος, υποθηκεύοντας την Ελλάδα! Στη συνέχεια ζητούν την «ανατροπή του πολιτεύματος» για να εγκαταστήσουν την νέα παράνομη «φεουδοτραπεζοδικτατορία». Μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να δει τις παρανομίες και τις  «κομπίνες»;
Ακόμα,  και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα,  επιθυμεί την διάσωση της Ελλάδας και ψάχνει τις «έξυπνες λύσεις»,  ενώ οι «δικοί μας» τις «ανόητες παράνομες λύσεις» και την καταστροφή!
Με ετήσια και διετή έντοκα γραμμάτια ελληνικού δημοσίου μπορούν να βρουν όσα δις θέλουν, αφού απέχουν από αυτά οι τράπεζες που πήραν τα 110 δις. Ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι παράνομη κομπίνα. Αντί αυτού δανείζονται σκόπιμα για να πουλάνε παράνομα και ανήθικα, την δημόσια περιουσία σε μηδενική τιμή.
Κάποιοι Έλληνες έχουν ποντάρει σε CDS στην χρεοκοπία της Ελλάδας και να ερευνηθεί ποιοι είναι αυτοί και αν είναι οι τραπεζίτες που πήραν την δωρεά των 110 δις. Ασφάλιστρα κινδύνου. Τι είναι κατ' αρχήν τα CDS. Πρόκειται για τίτλους που «απεικονίζουν» τα ασφάλιστρα κινδύνου μιας χώρας έναντι μιας ενδεχόμενης πτώχευσης. Οσο πιο υψηλά είναι τόσο πιθανότερο είναι και το... μοιραίο. Περιττό να αναφερθεί ότι στην ελληνική περίπτωση, τον τελευταίο καιρό, αρκετές φορές «χτύπησαν ταβάνι». Με λίγη βοήθεια, βεβαίως, μέσω διαφόρων κινήσεων που κινούνται στο ημίφως. Γιατί; Κυρίως, επειδή το επιτρέπει το ημι-ανεπίσημο της αγοράς όπου διαπραγματεύονται. Και αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης. ...
Προ ημερών πουλήθηκε μέρος του ΟΤΕ σε εξευτελιστική τιμή και ποιοι το αγόρασαν και με ποια χρήματα. Ο όμιλος Λάτση αγόρασε τμήμα των Ελληνικών πετρελαίων με ποια χρήματα, αφού οι τράπεζες τους δεν είχαν ρευστότητα, να ερευνηθεί και να αποδοθούν κατηγορίες.
«Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει. Η γενική δήμευση απαγορεύεται». Σύνταγμα, 7, 2
«Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα». Δηλ. δεν υπάρχει βουλευτική και υπουργική ασυλία για «αυτόφωρα κακουργήματα». Σύνταγμα,62.     
«Υπάρχουν λύσεις,  όταν πληρώνουν όλοι, ανάλογα με την οικονομική τους επιφάνεια»!
«Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!
Το "πράσινο φως" για την εκταμίευση της 5ης δόσης, η οποία θα διατεθεί, πιθανότατα, στις αρχές Ιουλίου, έδωσε η τρόικα και ο κ. Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, υπόσχεται στον Πρωθυπουργό  «νέα βοήθεια», άρα δεν υπάρχει η πιθανότητα «πτώχευσης»!
«Χρειάζεται να διασφαλίσουµε ότι θα επιστρατευθούν οι καλύτερες ιδέες για την επίλυση του προβλήµατος», πρόσθεσε αναφέροντας ότι η χώρα του και η Γερµανία θα συνεχίσουν να διαβουλεύονται για την κρίση χρέους που έχει χτυπήσει χώρες της Ευρώπης, µεταξύ των οποίων και η Ελλάδα» Μ. Ομπάμα, Πρόεδρος ΗΠΑ
Δολοφονήθηκε- αυτοκτόνησε  και άλλος πολίτης για τις τράπεζες! Αυτοκτονούν ακόμα και αστυνομικοί για τις Τράπεζες των ιδιωτών, που πήραν χάρισμα τα 110 δις και κοροϊδεύουν το Κράτος! Μερικοί τραπεζίτες είναι οι πιο πλούσιοι στον κόσμο, αλλά το κράτος τους δίνει και άλλα χρήματα  δωρεάν για να σώσουν «δήθεν τις τράπεζές τους»! Και τα 110 δις από την Τρόικα και Δ.Ν.Τ. πήγαν χάρισμα στους τραπεζίτες εντελώς δωρεάν, οι οποίοι τα βγάζουν παράνομα στο εξωτερικό και στην συνέχεια με «αέρα» και παράνομα, θα αγοράσουν τις κερδοφόρες επιχειρήσεις του Δημοσίου σε μηδενική τιμή! Ν ερευνηθεί τι γίνεται στον ΟΤΕ και στις ΔΕΚΟ.
Ποιοι είναι οι μέτοχοι των τραπεζών που λειτουργούν στον Ελληνικό Κράτος, να ερευνηθεί. Οι διευθυντές, οι μέτοχοι  και τα μεγάλα στελέχη τι σχέση έχουν με φορολογικούς παραδείσους και εξωχώριες εταιρείες,  όπως  των  Cayman Islands που βρίσκονται μεταξύ Κούβας και Αμερικής;
Οι μέτοχοι και τα στελέχη των τραπεζών κάνουν φορολογική δήλωση στο Ελληνικό Κράτος και αν όχι, γιατί όχι; Γιατί δεν παρεμβαίνει το ΣΔΟΕ;
Τα χρήματα που πήρε η Ελλάδα, με υποθήκη του μέλλουν της, από το ΔΝΤ και την Τρόικα πήγαν όλα «χάρισμα» στις τράπεζες, των μετόχων, που πιθανά δεν είναι Έλληνες, ζουν μόνιμα στο εξωτερικό, δεν κάνουν φορολογική δήλωση στην Ελλάδα και ζουν σε φορολογικούς εξωτερικούς παραδείσους, όπου ξεπλένονται τεράστια ποσά.
Να ερευνήσουν οι εισαγγελείς,  πως οι τράπεζες πήραν «χάρισμα» από το Ελληνικό Κράτος 110 δις στο όνομα της δήθεν «ρευστότητας». Οι ίδιες οι τράπεζες δεν προχώρησαν σε καμιά ρευστότητα, αντίθετα με τα χρήματα που πήραν από το Κράτος δωρεάν, πήγαν και αγόρασαν κρατικά «έντοκα γραμμάτια» με επιτόκιο 5% περίπου. Έτσι με «αέρα» κέρδισαν 5%, χωρίς καμιά ρευστότητα, ή ανάπτυξη ή επένδυση. Στην συνέχεια ανακύκλωσαν το ίδιο χρήμα πολλές φορές βγάζοντας υπερκέρδος, και χρηματοδότησαν στο τέλος εταιρίες που συνεργάζονται με το Δημόσιο, οι οποίες είναι θυγατρικές των τραπεζών. Έτσι φτάνουμε στην μεγάλη παράνομη κομπίνα όπου «αεριτζήδες, που λέγονται τραπεζίτες», παίρνουν 110 δις «δωρεάν» και κερδοσκοπούν επί αυτών και επί των πτωμάτων των Ελλήνων πολιτών και του Ελληνικού Κράτους.
Επίσης υπάρχει η επιστημονική θέση ότι το Ελληνικό Κράτος, αν είχε μια ισχυρή κρατική τράπεζα, θα μπορούσε να δανειστεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με εγγύηση τα ελληνικά ομόλογα, με επιτόκιο μόνο 1%. Αντί αυτού σκοπίμως ιδιωτικοποιήθηκαν οι κρατικές τράπεζες, ακόμα και το υγιές Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ώστε να  μην μπορέσει ποτέ η Ελλάδα να δανειστεί μόνο με 1%.
 Οι τραπεζίτες θα προχωρήσουν σε ανατροπή πολιτεύματος, όπως στην Λετονία, αφού χρησιμοποιήσουν τους σημερινούς πολιτικούς και κόμματα, που θα τα εξαφανίσουν, και θα ιδιωτικοποιήσουν παράνομα, καταχρηστικά και ανήθικα, όλη την δημόσια περιουσία! Εφόσον δέχονται την «δωρεά» των 110 δις πρέπει να φορολογηθούν με τον νόμο «αποδοχής δωρεάς». Ήδη οι καταγγελίες λένε ότι οι τράπεζες εκπαιδεύουν τα στελέχη τους παράνομα, να αισθάνονται ότι η τράπεζα είναι υπεράνω της Ελλάδας και ότι θα υπάρχει και μετά το τέλος του Ελληνικού κράτους!
Εκατοντάδες οι καταγγελίες για «τηλεφωνικές ενοχλήσεις, παραπλανήσεις, εκβιασμούς, κλπ.» από την Eurobank και από άλλες τράπεζες και τα δικηγορικά γραφεία προς τους ανυπεράσπιστους πολίτες, που αυτοκτονούν, για να γλυτώσουν τα βασανιστήρια. Υπάρχουν σκόπιμες παραπλανήσεις από τραπεζικά υποκαταστήματα και δικηγορικά γραφεία ότι δήθεν θα κάνουν ρύθμιση δανείων και έτσι παρασύρουν το πολίτη να πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά με αποτέλεσμα την  καταγγελία όλου του δανείου!
 Να παρέμβει ο Εισαγγελέας και να συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου τον Γενικό Διευθυντή και Σύμβουλο και το Δ.Σ. των τραπεζών και των εισπρακτικών που εκβιάζουν, απειλούν, ενοχλούν και οδηγούν τους πολίτες στην δολοφονία-αυτοκτονία. Οι Εισαγγελείς πρέπει να υπερασπίσουν το Δημοκρατικό πολίτευμα από την μετατροπή του σε «Φεουδο-τραπεζο-δικτατορία»! Η εξήγηση, ότι όλα τα επιβάλει η Τρόικα, είναι «εσωτερικής κατανάλωσης»! Να ψάξουν οι εισαγγελείς τι απέγιναν τα 110 δις που έδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου στις τράπεζες για δήθεν ρευστότητα. Παραβιάζονται συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα των ελλήνων πολιτών,  από τους «τραπεζίτες νέο-δικτάτορες» και τους συνενόχους τους!
Οι μέτοχοι και τα στελέχη των τραπεζών κάνουν φορολογική δήλωση στο Ελληνικό Κράτος και αν όχι, γιατί όχι; Γιατί δεν παρεμβαίνει το ΣΔΟΕ; Τα χρήματα που πήρε η Ελλάδα, με υποθήκη του μέλλουν της, από το ΔΝΤ και την Τρόικα πήγαν όλα «χάρισμα» στις τράπεζες, των μετόχων, που πιθανά δεν είναι Έλληνες, ζουν μόνιμα στο εξωτερικό, δεν κάνουν φορολογική δήλωση στην Ελλάδα και ζουν σε φορολογικούς εξωτερικούς παραδείσους, όπου ξεπλένονται τεράστια ποσά. Ποιοι είναι οι μέτοχοι των αεριτζήδων τραπεζιτών;
Να ερευνήσουν οι εισαγγελείς,  πως οι τράπεζες πήραν «χάρισμα» από το Ελληνικό Κράτος 110 δις στο όνομα της δήθεν «ρευστότητας». Οι ίδιες οι τράπεζες δεν προχώρησαν σε καμιά ρευστότητα, αντίθετα με τα χρήματα που πήραν από το Κράτος δωρεάν, πήγαν και αγόρασαν κρατικά «έντοκα γραμμάτια» με επιτόκιο 5% περίπου. Έτσι με «αέρα» κέρδισαν 5%, χωρίς καμιά ρευστότητα, ή ανάπτυξη ή επένδυση. Στην συνέχεια ανακύκλωσαν το ίδιο χρήμα πολλές φορές βγάζοντας υπερκέρδος, και χρηματοδότησαν στο τέλος εταιρίες που συνεργάζονται με το Δημόσιο, οι οποίες είναι θυγατρικές των τραπεζών. Έτσι φτάνουμε στην μεγάλη παράνομη κομπίνα όπου «αεριτζήδες, που λέγονται τραπεζίτες», παίρνουν 110 δις «δωρεάν» και κερδοσκοπούν επί αυτών και επί των πτωμάτων των Ελλήνων πολιτών και του Ελληνικού Κράτους.
Οι καταγγελίες λένε ότι οι ίδιες τράπεζες δανείζονται με 1% επιτόκιο από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και μεταδανείζουν τους πολίτες με 10 – 20 %. Αυτό το παράνομο υπερκέρδος δεν θα ελεγχθεί; Άρα συμφέρει τους τραπεζίτες η συνεχής κρίση, η συνεχής έλλειψη ρευστότητας και ο συνεχής δανεισμός του Κράτους, το οποίο θα τους «χαρίζει» συνεχώς δις και αυτοί θα τα βγάζουν σε φορολογικούς παραδείσους τύπου Cayman Islands, ενώ τα Greek Islands, δηλ. τα Ελληνικά νησιά, θα υποθηκευτούν και θα περάσουν στα χέρια των ξένων κερδοσκόπων. Δεν μπορεί ο υπουργός Οικονομικών να πουλάει δημόσια γη και δημόσια περιουσία, ειδικά σε ακριτικά μέρη, τα οποία μπορεί να ωφελήσουν την εισβολή των Τούρκων!
Επαναλαμβάνουμε ότι υπάρχει η επιστημονική θέση ότι το Ελληνικό Κράτος, αν είχε μια ισχυρή κρατική τράπεζα, θα μπορούσε να δανειστεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με εγγύηση τα ελληνικά ομόλογα, με επιτόκιο μόνο 1%. Αντί αυτού σκοπίμως ιδιωτικοποιήθηκαν οι κρατικές τράπεζες, ακόμα και το υγιές Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ώστε να  μην μπορέσει ποτέ η Ελλάδα να δανειστεί μόνο με 1%. Άρα είναι αυταπόδεικτη η παρανομία και η κομπίνα.
 Οι τραπεζίτες, επισημαίνουμε ότι θα προχωρήσουν σε ανατροπή πολιτεύματος, όσο και να μην το πιστεύετε,  όπως στην Λετονία, αφού χρησιμοποιήσουν τους σημερινούς πολιτικούς και κόμματα, που θα τα εξαφανίσουν, και θα ιδιωτικοποιήσουν παράνομα, καταχρηστικά και ανήθικα, όλη την δημόσια περιουσία! Εφόσον δέχονται την «δωρεά» των 110 δις πρέπει να φορολογηθούν με τον νόμο «αποδοχής δωρεάς». Ήδη οι καταγγελίες λένε ότι οι τράπεζες εκπαιδεύουν τα στελέχη τους παράνομα, να αισθάνονται ότι η τράπεζα είναι υπεράνω της Ελλάδας και ότι θα υπάρχει και μετά το τέλος του Ελληνικού κράτους! Να προσέξουμε το Καστελόριζο, μήπως επιτεθεί η Τουρκία λόγω πετρελαίων!
Εκατοντάδες οι καταγγελίες για «τηλεφωνικές ενοχλήσεις, παραπλανήσεις, εκβιασμούς, κλπ.» από την Eurobank και από άλλες τράπεζες και τα δικηγορικά γραφεία προς τους ανυπεράσπιστους πολίτες, που αυτοκτονούν, για να γλυτώσουν τα βασανιστήρια. Υπάρχουν σκόπιμες παραπλανήσεις από τραπεζικά υποκαταστήματα και δικηγορικά γραφεία ότι δήθεν θα κάνουν ρύθμιση δανείων και έτσι παρασύρουν το πολίτη να πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά με αποτέλεσμα την  καταγγελία όλου του δανείου!
 Να παρέμβει ο Εισαγγελέας με την διαδικασία του αυτοφώρου και να συλλάβει  τον Γενικό Διευθυντή και Σύμβουλο και το Δ.Σ. των τραπεζών και των εισπρακτικών και των δικηγορικών εταιριών, που εκβιάζουν, απειλούν, ενοχλούν και οδηγούν τους πολίτες στην δολοφονία-αυτοκτονία. Ήδη έχουν δολοφονηθεί 25 πολίτες.
Οι Εισαγγελείς οφείλουν και πρέπει να υπερασπίσουν το Δημοκρατικό πολίτευμα από την μετατροπή του σε «Φεουδο-τραπεζο-δικτατορία»! Η απλοϊκή εξήγηση, ότι όλα τα επιβάλει η Τρόικα, είναι «εσωτερικής κατανάλωσης»! Να ψάξουν οι εισαγγελείς τι απέγιναν τα 110 δις που έδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου στις τράπεζες για δήθεν ρευστότητα. Παραβιάζονται συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα των ελλήνων πολιτών,  από τους «τραπεζίτες νέο-δικτάτορες» και τους συνενόχους τους!
«Ακόμα και εκατό χιλιάδες δις να δώσει παράνομα και χάρισμα  ο υπουργός κ. Γ.  Παπακωνσταντίνου  στους ληστρικούς τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»!
Οι τραπεζίτες παίρνουν παράνομα τα λεφτά του Κράτους και τα βγάζουν παράνομα στο Εξωτερικό! Είτε είναι «ανίκανος και βλάξ» ή «ποιεί τον ανίκανο και βλάκα» ή κάτι «κερδίζει»! Να γίνει μια ισχυρή Κρατική Τράπεζα! Πρέπει να γίνει πρόγραμμα ανάπτυξης. Οι εφοπλιστές και οι πλούσιοι συμπεριφέρνονται όπως ο «άφρων πλούσιος της Καινής Διαθήκης»! Όμως υπάρχουν νόμοι και για αυτούς!
Επαναλαμβάνουμε,  ότι ακόμα και εκατό χιλιάδες δις να δώσει παράνομα και χάρισμα  ο υπουργός  κ. Γ.  Παπακωνσταντίνου  στους ληστρικούς τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»! Οι τραπεζίτες είναι διεθνείς «αεριτζήδες».
Οι τραπεζίτες παίρνουν παράνομα τα λεφτά του Κράτους και τα βγάζουν παράνομα στο Εξωτερικό! Είτε είναι «ανίκανος και βλάξ» ή «ποιεί τον ανίκανο και βλάκα» ή κάτι «κερδίζει»! Να γίνει μια ισχυρή Κρατική Τράπεζα! Πρέπει να γίνει πρόγραμμα ανάπτυξης. Επίσης να προσέξουν την Θράκη τα νησιά και το Καστελόριζο.
Οι Εισαγγελείς, η Δικαιοσύνη, το ΣΔΟΕ και οι κρατικές υπηρεσίες οφείλουν να παρέμβουν και να συλλάβουν όσους παρανομούν για να βυθιστεί η Ελλάδα στην πτώχευση και στο τέλμα.
Υπάρχει  λύση για όλους τους υπερδανεισμένους πολίτες.
  1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων-καρτών του πολίτη είτε έχει καταγγελθεί είτε έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση, είτε είναι στον Τειρεσία», σε ένα νέο δάνειο ‘πακέτο’ στο Ταμείο Παρακαταθηκών, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ή σε κάθε τράπεζα με χαμηλό επιτόκιο και μηνιαία δόση που δεν θα ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του δανειολήπτη.
  2. Παράταση της καταγγελίας του Δανείου στους 12 μήνες καθυστέρησης πληρωμών, από  τις 3 μήνες που είναι τώρα θα φέρει μια ανάσα στους δανειολήπτες!
  3. Η ρύθμιση και χρονική παράταση των δανείων μπορεί να πάει έως τα 79 έτη του πολίτη γιατί οι τράπεζες κάνουν ρυθμίσεις έως τα 65 έτη, σκόπιμα, για να μην μειώσουν τις δόσεις,  ενώ κατασχέσεις κάνουν και σε υπερήλικες!
  4. Ειδικά προγράμματα, για δημοσίους υπαλλήλους, με μείωση των δόσεων και χρονική παράταση των δανείων με χαμηλό επιτόκιο.
  5. Είτε είναι στεγαστικό, είτε καταναλωτικό οι τράπεζες δίνουν τα ίδια χρήματα στους πολίτες, γιατί για τα καταναλωτικά να υπάρχει υψηλότερο επιτόκιο;
  6. Κατά την «ρύθμιση» οι τράπεζες πιέζουν- εκβιάζουν  τους πολίτες να υποθηκεύσουν – προσημειώσουν ακόμα και περιουσία μικρής ακίνητης αξίας ακόμα και σε απομακρυσμένα χωριά!
  7. Τα 30 δις,  που θα δοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών, να δοθούν για το ‘πρόγραμμα διευθέτησης οφειλών υπερδανεισμένων’,  τη Νέα Σεισάχθεια. Συγκέντρωση δανείων – καρτών σε ένα «πακέτο» και η μηνιαία δόση δεν θα ξεπερνάει το 30%  του μηνιαίου μισθού του πολίτη.
  8. Να ψηφιστεί νέος νόμος συμπληρωματικός του Νόμου κ. Κατσέλη, όπου για να γίνει «ρύθμιση  δανείων», πρέπει να προσκομίσεις χιλιάδες χαρτιά, αλλά και να κάνεις «ρευστοποίηση» της όποιας μικρής περιουσίας σου.
  9. Να σταματήσει η  κομπίνα των πλειστηριασμών. Αν στην τρίτη φάση πλειστηριασμού το ακίνητο δεν «ζητηθεί στην αντικειμενική αξία», τότε αυτό δίνεται σε οποιαδήποτε αξία ακόμα και μηδενική! . Να σταματήσουν οι κατασχέσεις για 7 χρόνια και για ποσό έως 300 χιλιάδες ευρώ ισόβια.
  10. Να γίνουν ενέργειες από το ΣΔΟΕ και την Εισαγγελία για την επιστροφή των 600 δις από την Ελβετία και την καταβολή των 400 δις, των Γερμανικών αποζημιώσεων!   Να ψάξουν τις καταγγελίες στον Μαραθώνα τι συμβαίνει σε δασικές εκτάσεις.
  11. Να σταματήσουν τα ΜΜΕ και ειδικά τα τηλεοπτικά να προβάλλουν συνεχώς το θέμα της δήθεν χρεοκοπίας, καταποντισμού κλπ… δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα στην Ελλάδα. Μα πού είναι αυτοί οι περίφημοι Εισαγγελείς και δεν παρεμβαίνουν υπέρ των πολιτών, για να σώσουν την Ελλάδα και την Δημοκρατία;
  12. Να συλληφθούν από τους Εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ,  οι πολιτικοί και τραπεζικοί «κύκλοι», που παρακινούν – εκφοβίζουν – εκβιάζουν τους πολίτες να βγάλουν τα χρήματά τους στο Εξωτερικό, λόγω της δήθεν πτώχευσης… Οι ίδιοι μεταμφιεζόμενοι κυκλοφορούν στο Σύνταγμα…. «ως αγανακτισμένοι πολίτες» από την Εκάλη.
  13. Να απαγορευθεί στα ΜΜΕ να έχουν δήθεν θέμα την πτώχευση της Ελλάδας, και την κατάρρευση της Ελλάδας. Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και το κάθε κανάλι για να «κερδίσει» βγάζει στο σφυρί την Ελλάδα!
  14. Να βγουν ετήσια έντοκα γραμμάτια. Από τον Ιανουάριο του 2012 δηλ. σε  οκτώ μήνες η Ευρώπη θα έχει νέο μόνιμο Ταμείο σταθερότητας και δανεισμού υπερχρεωμένων Κρατών. Άρα αν φτάσουμε στο 2012 υπάρχει ελπίδα σωτηρίας!
  15. Αυξάνεται ο Τουρισμός. Να γίνει πρόγραμμα ανάπτυξης και να γίνει μερικός ανασχηματισμός. Να φύγουν οι «μπάτλερ και οι καμαριέρες»! Σοβαρά και μορφωμένα πρόσωπα στην Κυβέρνηση.
  16. Οι δημοκρατικοί διαδηλωτές, αλλά και οι «νέοι δεξιοί αγανακτισμένοι» της Πλατείας Συντάγματος, να διαδηλώσουν και στην Πολιτεία, Κεφαλάρι, Κοκκιναρά, την Ραφήνα, γιατί τα χρήματα του Κράτους τα πήραν «χάρισμα» οι τραπεζίτες, οι πραγματικοί κλέφτες
  17. Να βγουν ετήσια έντοκα γραμμάτια και όχι μόνο τριμηνιαία. Από το 2012 η Ευρώπη θα έχει νέο δικό της σταθερό μηχανισμό στήριξης. Άρα αν φτάσουμε στο 2012 τα πράγματα θα καλυτερεύσουν, δεδομένου ότι ο τουρισμός αυξάνεται!
  18. Γίνεται προσπάθεια εμπλοκής της Ελλάδας με την Τουρκία. Προσοχή!
  19. Να κατασχεθεί το 30% της περιουσίας των τραπεζιτών, εφοπλιστών, πλουσίων.
  20. Αργά ή γρήγορα ο «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ή στην φυλακή»!
Ειδική Ανάλυση – προτάσεις.
Εισπρακτικές εταιρίες – κεφαλοκυνηγοί, ακόμα και του εξωτερικού «αγοράζουν» από τους τραπεζίτες τα «δήθεν χρέη» των πολιτών (όπως ο Τελώνης της Καινής Διαθήκης) και εκβιαστικά κερδοσκοπούν επί της είσπραξης αυτών, βγάζοντας έτσι και «υπερκέρδος», δολοφονώντας τους πολίτες, που φαίνεται ότι αυτοκτονούν.
Υπάρχει μια σκόπιμη κρατική διάθεση «διάλυσης» όλων των υπηρεσιών, για να γίνει πιο εύκολη η διολίσθηση από την Αστική κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε νέο σύστημα την  «νέο-φεουδο-τραπεζο-δικτατορία», όπου όλοι οι πολίτες θα είναι «νέο-σκλάβοι» και θα εργάζονται για να ξεπληρώσουν το «χρέος», που δεν θα ξεπληρώνεται ποτέ και θα μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά!
Επισημαίνουμε,  ότι στον μεσαίωνα υπήρχαν υπερδανεισμένοι που έμεναν φυλακισμένοι ισόβια και τα παιδιά τους που γεννήθηκαν μέσα στην φυλακή εξακολουθούσαν να δουλεύουν για τον φεουδάρχη για να ξεπληρώσουν το «δήθεν χρέος»!! Ηθικός υπεύθυνος των αυτοκτονιών – δολοφονιών, ο Υπουργός Οικονομικών και η Γενική Γραμματεία Καταναλωτών, που πρέπει να συλληφθούν για ηθική αυτουργία σε αυτοκτονία – δολοφονία κατά συρροή. Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα θύματα των εισπρακτικών εταιριών και των τραπεζιτών.
Ενώ οι Τραπεζίτες έχουν τεράστια υπερκέρδη που έχουν εξαχθεί παράνομα στο εξωτερικό, τους δόθηκε χάρισμα επιπλέον 110 δις και όντας αχόρταγοι δολοφονούν και εκβιάζουν τους πολίτες!  Ακόμα και χιλιάδες δις να δώσουν στους τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»! Δολοφονούνται στην Ελλάδα και φαίνεται ότι αυτοκτονούν οι δανειολήπτες!
Έκκληση στην Διεθνή Κοινότητα να βοηθήσει στην ανυπαρξία Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, όπου δικάζεται μόνο ο καταγγέλλων και όχι ο παραβάτης!

Τα χρέη τον οδήγησαν στην αυτοκτονία… που είναι ουσιαστικά δολοφονία!

Δεκάδες οι δολοφονίες και χιλιάδες οι εκβιασμοί από τα παράνομα Τράπεζα-δικηγορικά Κυκλώματα.  Αν κάποιοι Εισαγγελείς δεν μπορούν να εφαρμόσουν τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας,  οφείλουν να παραιτηθούν, γιατί μελλοντικά μπορεί να διωχθούν οι ίδιοι, ως παθητικοί συνεργάτες αυτών των κυκλωμάτων…
Επίσης,  οι Εισαγγελείς και οι υπηρεσίες του κράτους, πρέπει να υπερασπίσουν το Δημοκρατικό πολίτευμα από την μετατροπή του σε «φεουδο-τραπεζο-δικτατορία»!
Δολοφονούνται και δήθεν φαίνεται ότι αυτοκτονούν οι δανειολήπτες, γιατί τους εκβιάζουν, τους απειλούν, τους τρομοκρατούν οι υπάλληλοι της Τράπεζας, των γραφείων ενημέρωσης, των γραφείων κατάσχεσης των Δικηγορικών γραφείων και οι συνεργάτες στους εκβιασμούς, όπως καταγγέλλουν δεκάδες πολίτες, θύματα των δολοφονικών τραπεζο-δικηγορικών κυκλωμάτων! Η παρούσα έχει θέση μηνύσεως εγκλήσεως και πολιτικής αγωγής 7 τρις ευρώ.
Η κομπίνα των πλειστηριασμών. Αν στην τρίτη φάση πλειστηριασμού το ακίνητο δεν «ζητηθεί στην αντικειμενική αξία»,  τότε αυτό δίνεται σε οποιαδήποτε αξία ακόμα και μηδενική! Άρα όλο το σύστημα δανεισμών αποσκοπεί στην κατάσχεση των σπιτιών των πολιτών σε μηδενική τιμή! Να ελεγχθούν με τον νόμο παράνομου, ταχύτατου και ανήθικου πλουτισμού οι τράπεζες.  Να αλλάξει επειγόντως ο νόμος. Ανυπεράσπιστοι οι πολίτες απέναντι στους τραπεζίτες δολοφόνους και τους συνεργάτες τους, οδηγούνται στην αυτοκτονία που είναι ουσιαστικά δολοφονία!. Η τραπεζο-δικτατορία είναι χειρότερη της Χούντας των Συνταγματαρχών!
Καλούμε πάλι, την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών, το ΣΔΟΕ, την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος και Ανθρωποκτονιών, να εντοπίσουν αυτά τα Δικηγορικά Γραφεία δολοφονίας των Πολιτών, τα Γραφεία δολοφονίας ενημέρωσης και τα Γραφεία κατασχέσεων, τα οποία γνωρίζει όλη η Αθήνα, να κατασχέσει τις μαγνητοταινίες συνομιλιών και εκβιασμού των δανειοληπτών, να βρουν με πόσους συνομίλησαν και να έχουν τις μαρτυρίες των εκβιασμών, και να εισάγουν τους υπεύθυνους σε αυτόφωρη δίκη με την κατηγορία ‘σκόπιμης και συστηματικής δολοφονίας πολιτών, συστηματικού εκβιασμού πολιτών, συστηματικά ψυχολογικά βασανιστήρια’, με στόχο το παράνομο ίδιο όφελος. Επιπλέον να ψάξουν τα τιμολόγια, που εκδίδουν οι ανωτέρω για να αποφύγουν την νόμιμη φορολόγηση. Τέλος οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αθήνας και επαρχίας πρέπει να κάνουν αυτοκάθαρση από τους εκβιαστές δολοφόνους Δικηγόρους και τα τσιράκια τους
Να πώς δολοφονούν- αυτοκτονούν τους δανειολήπτες:
Α. Μόλις υπάρξει έστω και μιας ημέρας καθυστέρηση της πληρωμής της μηνιαίας δόσης: 1. Τράπεζα : Τηλεφωνικές απειλές συνεχώς από υπαλλήλους τους κυρίως γυναίκες νεαρές με τσιριχτή φωνή. Απειλούν Θεούς και δαίμονες όλη την οικογένεια όποιον βρουν, ακόμα και στον χώρο εργασίας των δανειοληπτών. Έτσι τους διασύρουν επιπλέον, που είναι και αυτό ποινικό αδίκημα
2. Εταιρείες ενημέρωσης: Είναι η χειρότερη μορφή εκβιασμού και οδηγούν τους δανειολήπτες στην δολοφονία δηλ. τους δολοφονούν ενώ φαίνεται αυτοκτονία. Εκβιάζουν και κάνουν ψυχολογικά βασανιστήρια στους πολίτες που είναι παράνομο.
3. Δικηγορικά γραφεία: Πολλά Δικηγορικά γραφεία είναι φαινομενικά νόμιμα συνεργαζόμενα με τις τράπεζες. Όμως όπως καταγγέλλουν δανειολήπτες έχουν και παράνομους συνεργάτες, που απειλούν τους δανειολήπτες με δικά τους τηλεφωνήματα από δικά τους τηλεφωνικά κέντρα! Είναι καλά οργανωμένοι και έχουν και τσιλιαδόρους, μήπως γίνει κανένας έλεγχος. Διακινούν παράνομα προσωπικά στοιχεία δανειοληπτών!
4. Οι εκβιασμοί που γίνονται από αυτά τα τηλέφωνα και τα ψυχολογικά βασανιστήρια είναι δυσβάσταχτα. Παραπλανούν σκόπιμα τους δανειολήπτες, ότι θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους, ότι θα καταστραφούν κλπ… και τους προτείνουν να υπογράψουν με αυτούς οποιαδήποτε διευθέτηση της διαφοράς. Έχουν και παραρτήματα των Δικηγορικών Γραφείων σε σπίτια ή άλλα γραφεία απόπου κάνουν και από εκεί τρομοκρατικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη αριθμού ή με ψευδώνυμα. Πρόκειται για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, πρώην μεσίτες, φυγόδικοι, που  εργάζονται για τα Δικηγορικά γραφεία, ενώ δεν είναι ούτε Δικηγόροι ούτε έχουν ασφάλιση και δουλεύουν με το κεφάλι, δηλ. πραγματικοί κεφαλοκυνηγοί! Αποτυχημένοι Δικηγόροι, είναι ανασφάλιστοι για την παροχή υπηρεσιών! Αν κάποιος υπάλληλος δεν θέλει να συνεχίσει τους εκβιασμούς απολύεται και στην συνέχεια εκβιάζεται συνεχώς για να μην τους αποκαλύψει. Μερικά γραφεία έχουν και παράνομη προστασία επιόρκων της Αστυνομίας, δηλ. φυλάνε τους εκβιαστές και δολοφόνους.
5. Μερικά Δικηγορικά γραφεία για να μην χάσουν τα θύματα τους δανειολήπτες βάζουν και υπογράφουν παράνομα ‘ρήτρες’ ότι , αν το Δικηγορικό γραφείο έχει κάνει ενέργειες με τον Δανειολήπτη είναι πλέον ο δανειολήπτης στη δικαιοδοσία του Δικηγορικού γραφείου. Ως ‘Ενέργειες’ μπορεί να θεωρηθούν παράνομα και μερικά τηλεφωνήματα προς τον δανειολήπτη. Με αυτόν τον τρόπο τα Δικηγορικά γραφεία κρατάνε τους φακέλους των δανειοληπτών περισσότερο από ένα μήνα που είναι τι φυσιολογικό.
6. Αν η Τράπεζα ή το Γραφείο ενημέρωσης ζητήσει πίσω τον φάκελο του Δανειολήπτη τότε εκβιάζουν και την Τράπεζα με την παράνομη ‘ρήτρα’ του 5% Δεν κάνουν συνήθως αγωγές ‘ γιατί κοστίζουν’ αλλά εκβιαστικά απειλητικά τηλεφωνήματα κατατρομοκράτησης των δανειοληπτών Έτσι ο δανειολήπτη δεχόμενος σωρεία απειλητικών τηλεφωνημάτων δολοφονείται, γιατί καταρρέει ψυχολογικά και αυτοκτονεί. Η αυτοκτονία είναι ουσιαστικά δολοφονία, από την καταπίεση των εκβιαστών.
7. Τα γραφεία ενημέρωσης. Τυπικά, πολλά λειτουργούν νόμιμα, γιατί παρέχουν δήθεν υπηρεσίες ενημέρωσης. Όμως αναθέτουν την ενημέρωση σε άτομα άπειρα, χωρίς ασφάλιση και χωρίς εκπαίδευση. Η ενημέρωση, συνήθως, γίνεται τηλεφωνικός εκβιασμός. Μεταξύ των Γραφείων ενημέρωσης και Δικηγορικών γραφείων υπάρχει συνεργασία, γιατί αρκετά Δικηγορικά γραφεία εργάζονται για Εταιρείες Ενημέρωσης, όπου και κόβονται τιμολόγια παροχής υπηρεσιών. Υπάρχουν συνδέσεις με ιντερνέτ, όπου ο αριθμός που σου τηλεφωνούν δεν είναι αυτός που βλέπεις στο κινητό σου, άρα πρόκειται για παράνομη πλαστοπροσωπία και εκβιασμό.
Β. Οι κατασχέσεις, οι υποθήκες και οι παρανομίες. Τα γραφεία κατάσχεσης και πλειστηριασμών συνεχίζουν να υπάρχουν, έστω και καλυμμένα. Για οικόπεδα ή σπίτια φιλέτα ο πλειστηριασμός έχει ήδη ‘στηθεί’ από δικούς τους ανθρώπους εκ των προτέρων και σε τιμή μηδενική.
Επομένως η όλη ‘βιομηχανία Ενημερώσεων, εκβιασμών και απειλών’ στοχεύει στον πλειστηριασμό της περιουσία των πολιτών σε μηδενική τιμή, άρα στην αρπαγή της περιουσίας του και στην δολοφονία των Πολιτών, που φαίνεται ως αυτοκτονία.
Καλούμε, τον Κύριο Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών, το ΣΔΟΕ, την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος να εντοπίσουν αυτά τα Δικηγορικά Γραφεία δολοφονίας των Πολιτών, τα Γραφεία ενημέρωσης και τα Γραφεία κατασχέσεων, τα οποία γνωρίζει όλη η Αθήνα, να κατασχέσει τις μαγνητοταινίες συνομιλιών και εκβιασμού των δανειοληπτών, να βρουν με πόσους συνομίλησαν και να έχουν τις μαρτυρίες των εκβιασμών, και να εισάγουν τους υπεύθυνους σε αυτόφωρη δίκη με την κατηγορία  ‘σκόπιμης και συστηματικής δολοφονίας πολιτών, συστηματικού εκβιασμού πολιτών, συστηματικά ψυχολογικά βασανιστήρια’, με στόχο το παράνομο ίδιο όφελος. Επιπλέον να ψάξουν τα τιμολόγια, που εκδίδουν οι ανωτέρω για να αποφύγουν την νόμιμη φορολόγηση. Επίσης πώς μια Τράπεζα που δανείζεται με 1% από την ΕΚΤ, μετα-δανείζει με 20% και πού πάει αυτό το υπερκέρδος. Τέλος οι Δικηγορικοί Σύλλογοι πρέπει να κάνουν αυτοκάθαρση από τους εκβιαστές δολοφόνους Δικηγόρους και τα τσιράκια τους. Ακόμα και μέσα στα Τραπεζικά υποκαταστήματα που πάει ο πολίτης για ρύθμιση των δανείων του πέφτει θύμα υβριστών, ψυχολογικών βασανιστηρίων, για να υποθηκεύσει ό,τι έχει και δεν έχει κλπ.
Χιλιάδες τα δημοσιεύματα και οι μαρτυρίες για τις εισπρακτικές εταιρίες εκβιαστών - δολοφόνων.
«Τηλεφωνούν στον πληρεξούσιο δικηγόρο για τις κάρτες του «μακαρίτη» έξι χρόνια μετά το θάνατό του. Καλούσαν ακόμα και την υπερήλικη μητέρα του μέχρι το θάνατό της. Στείλαμε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου και κατόπιν ζήτησαν, εις μνήμην του, τα μισά για να κλείσουν το φάκελο...». Εάν η απόφαση επιβιώσει μετά την έφεση που έχουν ήδη ασκήσει, ανοίγει ο δρόμος για να διεκδικήσουν οι δανειολήπτες αποζημιώσεις για παράνομη επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από τις τράπεζες. Η περίπτωση αλλοδαπής εταιρείας, η οποία αγόρασε τις απαιτήσεις ελληνικής τράπεζας και κάνει διακανονισμούς, είναι ενδεικτική. Επίσης,  «πολλά δικηγορικά γραφεία κατάντησαν εισπρακτικές εταιρείες».
Οι υβριστικές συμπεριφορές και ο ψυχολογικός πόλεμος χαρακτηρίζουν τις πρακτικές των εισπρακτικών εταιρειών. Νομιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση της Ν.Δ. το 2008, αλλά κινούνται σε ανεπαρκές θεσμικό πλαίσιο, ενώ εξακολουθούν να εφαρμόζουν τις ίδιες πρακτικές: «Πριν και μετά την ισχύ του νόμου εφαρμόζουν τουλάχιστον απρεπείς μεθόδους. Με τον κώδικα δεοντολογίας που θέσπισαν οι ίδιοι, τα πράγματα έγιναν χειρότερα».
Η διαβίβαση προσωπικών δεδομένων των πελατών από τις τράπεζες αντίκειται στο νόμο. Επτά χρόνια μετά εκδόθηκε η πρώτη καταδικαστική απόφαση κατά των εισπρακτικών εταιρειών. Οι εισπρακτικές εταιρείες αναλαμβάνουν εργασίες δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών. Τα στοιχεία κοινοποιήθηκαν στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, καθώς και στο σύλλογο δικαστικών επιμελητών. Με τα συγκεκριμένα στοιχεία υπέβαλε μήνυση ο ΔΣΑ για αντιποίηση δικηγορικού λειτουργήματος. Με αποτέλεσμα να στραφεί κατά του συμβούλου της εισπρακτικής. Χρειάζεται αυτεπάγγελτη δίωξη κατά των εκβιαστών.
Την πρώτη θέση στην παγκόσµια αγορά των θαλάσσιων µεταφορών εξακολουθεί να κατέχει ο ελληνόκτητος εµπορικός στόλος, µε τις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες να έχουν υπό τον έλεγχό τους 3.185 πλοία συνολικής χωρητικότητας 202,19 εκατ. dwt (µονάδα µέτρησης του τονάζ). Επίσης ο κ. Λάτσης της Eurobank είναι ο πιο πλούσιος στον κόσμο και σε αυτόν δίνει χάρισμα λεφτά από τα 110 δις το ελληνικό κράτος. Όπως χρεοκοπούν επιχειρήσεις, έτσι χρεοκοπούν και τράπεζες. 
Υπάρχει λύση : Να φύγει ο Υπουργός Οικονομικών, να αλλάξει η Οικονομική πολιτική.
  1. Να κατασχεθεί το 30% της περιουσίας του  κ. Λάτση (που είναι ο 7ος πιο πλούσιος στον κόσμο)  του κ. Βαρδινογιάννη, του κ. Βγενόπουλου και όλων των τραπεζιτών και εφοπλιστών ανάλογα την περιουσία τους,  για να σωθεί η Ελλάδα! Αφού δέχονται την «δωρεά»  των 110 δις από το Κράτος και τους φτωχούς πολίτες του, πώς οι ίδιοι δεν λειτουργούν υπέρ του κράτους;  Δεν μπορούν μόνο να εισπράττουν, αλλά πρέπει και να πληρώνουν! Οι ίδιοι πως κατάσχουν με περισσή ευκολία τα σπίτια του κοσμάκη!
  1. Άμεσα, να εθνικοποιηθεί-κρατικοποιηθεί- παρακρατηθεί-φορολογηθεί ένα μέρος (το 30%) της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, των φεουδαρχών, των τραπεζιτών και των μεγαλοαστών, για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία! Είναι εθνικός λόγος και όχι ταξικός! Να αποδοθεί η δεκάτη!
  2. Επείγει εδώ και τώρα, να γίνει πράξη η Νέα σεισάχθεια! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων του πολίτη σε ένα δάνεια (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Η καταβολή δόσεων στην  χρονική επιμήκυνση των δανείων δεν θα πρέπει να ξεπερνά στο σύνολο το διπλάσιο του αρχικού δανείου.
  3. Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3. Ο νόμος της κ. Κατσέλη είναι καλός, αλλά είναι εκατομμύρια οι δανειολήπτες που έχουν πρόβλημα, αλλά δεν μπορούν να εισαχθούν σε αυτόν. Επομένως πρέπει να εισαχθεί νέος νόμος για τους πολίτες που δεν περιλαμβάνονται στον νόμο της κ. κατσέλη. Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων. Καμία κατάσχεση, καμία νέα προσημείωση, κανένας πλειστηριασμός.. Δεν μπορεί να μειώνονται οι μισθοί, αλλά οι δόσεις στα δάνεια να είναι ίδιες!
  4. Να εισαχθεί ο «κοινωνικός μισθός» , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει «κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!
  5. Να επιδείξουν οι Έλληνες πολίτες αλληλεγγύη, συντροφικότητα, πατριωτισμό, σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών σχέσεων, προστασία των φτωχών, στήριξη ομογενών και Ελλήνων μεταναστών και των οικογενειών τους. Είναι εθνική ανάγκη. Είναι περίεργο πως πολλοί από αυτούς τους  «αγανακτισμένους», που αντιδρούν τώρα δεν αντιδρούσαν το ίδιο και πριν λίγους μήνες επί δεξιάς!
  6. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη (που έχει σε όλες τις τράπεζες) σε ένα δάνειο (σε μια τράπεζα) με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Ουσιαστικά οι 10 τράπεζες θα αναλάβει η κάθε μία το 10% των υπερδανεισμένων.
  7. Η καταγγελία της σύμβασης του δανείου ή της ρύθμισης οφειλών που γίνεται τώρα από την τράπεζα με την καθυστέρηση 3 δόσεων, ας παραταθεί στις 9 δόσεις! Έτσι θα ανακουφιστεί και ο πολίτης  από την καθημερινή πολιορκία των τραπεζών! Οι πολίτες αναγκάζονται να ξαναδανειστούν για να πληρώσουν τις προηγούμενες δόσεις και έτσι μπαίνουν σε έναν «φαύλο κύκλο ατέλειωτου υπερδανεισμού», όπου στο τέλος υπάρχει η αυτοκτονία!
  8. Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπετε σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο! Τα επιτόκια των καταναλωτικών και καρτών, να μειωθούν ως επιτόκια στεγαστικών. Καμία ρύθμιση με υψηλότερο επιτόκιο του υπάρχοντος!
  9. Ήδη το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κάνει «συγκεντρώσεις οφειλών» έως 60 χιλιάδες με την προϋπόθεση να έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις, πράγμα αδύνατον! Να γίνονται οι συγκεντρώσεις οφειλών και ας μην έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις! Μόνο έτσι θα σωθεί ο κοινωνικός ιστός! Αυτό μπορεί να γίνει και με μια απλή εγκύκλιο του Προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Αντί να δίνουν «χάρισμα» επιπλέον 6 χιλιάδες σε όποιον κάνει μεταφορά, ας δίνουν αυτά τα 6 χιλιάρικα για πληρωμή των καθυστερημένων δόσεων του πολίτη. Δηλαδή να μεταφέρουν τα δάνεια και τις κάρτες άσχετα αν έχουν πληρωθεί οι καθυστερημένες δόσεις. Τον ρόλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μπορεί να παίξει, με εγκύκλιο,  και οποιαδήποτε Τράπεζα σωτηρίας υπερδανεισμένων!
  10. Επίσης η Εθνική κάνει συγκεντρώσεις έως 60 χιλιάδες αφού δεν υπάρχουν απλήρωτες δόσεις κλπ… πράγμα πλέον αδύνατον!
  11. Οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», ας γίνουν σε «πακέτα» ανά κατηγορία, ακόμα και για όσους δεν έχουν εγγυήσεις ή δεν έχουν υποθήκες, π.χ. για 50.000 μηνιαία δόση 250 ευρώ. Για 100.000 μηνιαία δόση 500 και για 150.000 μηνιαία δόση 750 ευρώ.  Τέλος για 200 χιλιάδες η μηνιαία δόση να είναι 1.000 ευρώ! Για όσους έχουν ήδη υποθήκες οι δόσεις μπορεί να είναι μικρότερες! Το επιτόκιο των στεγαστικών να είναι ίδιο με το επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπων, γιατί σε όλες τις περιπτώσεις οι τράπεζες δανείζουν τα ίδια χρήματα, οπότε δεν υπάρχει διαφορά στεγαστικού και καταναλωτικού.
  12. Η διαβάθμιση των υπερχρεωμένων και υπερδανεισμένων σε κατηγορίες θα είναι προς όφελος του πολίτη, των τραπεζών, αλλά και θα σταθεί και εμπόδιο στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπερδανεισμένων μελλοντικά. Αφού δούμε συνολικά όλες τις οφειλές του πολίτη μέσω Τειρεσία, να υπάρξει διακανονισμός, ούτως ώστε να μην πληρώνει μηνιαίες δύσεις στο σύνολο των οφειλών του προς όλες τις τράπεζες, οι οποίες θα καταμερίζονται αναλογικά σε όλα τα δάνεια ή τράπεζες που χρωστάει που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη.
  13. Σήμερα ο κάθε πολίτης δίνει το σύνολο του μισθού του (ακόμα και το διπλάσιο του μισθού του ή ξαναδανείζεται αυτός ή οι συγγενείς του) για τα δάνεια που έχει σε διάφορες τράπεζες, ενώ αν γίνουν οι  «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», τότε θα δίνει ένα μικρό μέρος του μισθού του και θα μπορεί να ζει αρμονικά! «Ρύθμιση δανείων» επιτρέπεται ανά έτος,  ανάλογα την οικονομική επιβάρυνση του πολίτη.
  14. Να επιτρέπεται μη καταβολή 3  δόσεων ανά έτος, λόγω οικονομικής κρίσης (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Αύγουστο, ως εξισορρόπηση από την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού). Αν ξεκινήσει μια Τράπεζα να κάνει «μεταφορές – συγκεντρώσεις υπολοίπων υπερδανεισμένων», τότε θα ακολουθήσουν και άλλες, αφού θα απελευθερωθούν κεφάλαια! Καλύτερα να μην δίνονται νέα δάνεια, αλλά να γίνονται συγκεντρώσεις-μεταφορές δανείων υπερδανεισμένων!
  15. Πολλές τράπεζες, όπως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προτείνουν «συγκέντρωση οφειλών», αλλά αφού ο πολίτες έχει πληρώσει όλες τις δόσεις, κάτι εξωπραγματικό! Ας γίνονται οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», χωρίς την καταβολή των προηγουμένων και ας είναι και στον Τειρεσία! Με αυτές τις ρυθμίσεις και μια ανάσα θα πάρουν οι υπερχρεωμένοι δανειολήπτες και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει, αφού οι δανειολήπτες δίνουν όλο τον μισθό τους στις δόσεις στις τράπεζες! Για παράδειγμα ένας πολίτης έχει 10 δάνεια – κάρτες σε 10 τράπεζες και πληρώνει συνολικά 2.000 τον μήνα για τα 100 χιλιάδες δάνειο συνολικό. Αν συγκεντρώσει αυτά τα δάνεια – κάρτες σε μια τράπεζα θα πληρώνει μόνο 250 ευρώ τον μήνα! Οι τράπεζες αρνούνται έως τώρα να κάνουν συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων, που είναι στον Τειρεσία.
  16. Απαγόρευση κάθε είδους κατάσχεσης, προσημείωσης,  πλειστηριασμού για οφειλές έως 300.000 χιλιάδες. Καμία νέα προσημείωση ή υποθήκη για τις μεταφορές υπολοίπων υπερδανεισμένων. Επιτέλους,  οι Τράπεζες, σε συνεργασία με δικηγορικά γραφεία εκβιασμών και κατασχέσεων δεν μπορούν να κατασχέσουν και να υποθηκεύσουν, όλα τα σπίτια του κοσμάκη και μάλιστα σε «πλειστηριασμούς μαϊμού και στημένους»!
  17. Απαγόρευση στις  τράπεζες που  ζητούν εκβιαστικά από επιχειρηματίες και ιδιώτες να υπογράψουν νέα δανειακή σύμβαση με δυσχερέστερους όρους και με υψηλότερο επιτόκιο.
  18. Να εισαχθεί ο «κοινωνικός μισθός» , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει «κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!
  19. Να επιδείξουν οι Έλληνες πολίτες αλληλεγγύη, συντροφικότητα, πατριωτισμό, σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών σχέσεων, προστασία των φτωχών, στήριξη ομογενών και Ελλήνων μεταναστών και των οικογενειών τους. Είναι εθνική ανάγκη. Είναι περίεργο πως πολλοί από αυτούς τους  «αγανακτισμένους», που αντιδρούν τώρα δεν αντιδρούσαν το ίδιο και πριν λίγους μήνες επί δεξιάς!
Οι εφοπλιστές και οι πλούσιοι συμπεριφέρνονται όπως ο «άφρων πλούσιος της Καινής Διαθήκης»! Όμως υπάρχουν νόμοι και για αυτούς!
Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα, δεν υπάρχει βουλευτική και υπουργική ασυλία για «αυτόφωρα κακουργήματα», όπως τα ανωτέρω, τα οποία τελούνται κατά συρροήν και έχουν τον χαρακτήρα του αυτοφώρου, Σύνταγμα, 62.
Οι Εισαγγελείς, η Δικαιοσύνη, το ΣΔΟΕ και οι κρατικές υπηρεσίες οφείλουν να παρέμβουν και να συλλάβουν όσους παρανομούν για να βυθιστεί η Ελλάδα στην πτώχευση και στο τέλμα. Το να πουλιέται εθνική περιουσία σε ακριτικές περιοχές όπως η Θράκη ή τα νησιά είναι εθνική προδοσία!
Να μην νομίζουν οι εισαγγελείς ότι το θέμα δεν τους αφορά, γιατί όταν οι τραπεζίτες εδραιωθούν και επιβάλλουν δικό τους «καθεστώς» θα αλλάξουν και τους Εισαγγελικούς και Δικαστικούς Λειτουργούς, αού θα φτιάξουν «Σύνταγμα» στα μέτρα τους, όσο για την «μονιμότητα»,  δεν θα υπάρχει πια!
Όμως στον ΔΣΑ υπάρχουν πολλές καταγγελίες για Δικηγορικά γραφεία που έχουν καταντήσει εισπρακτικές εταιρίες ενημέρωσης, δολοφονίας, αυτοκτονίας και κατάσχεσης της περιουσίας των πολιτών! Καταγγελίες υπάρχουν και σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες.   
Οι καταγγελίες που γίνονται στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή διαβιβάζονται στην Εισαγγελία, και αν όχι, γιατί όχι!  Να ερευνηθεί η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.   
 Ο τουρισμός.
Περιοδικό  Time: "Κάντε διακοπές στην Ελλάδα για να τη σώσουμε"!
Οι οικονομίες της Γερμανίας και της Γαλλίας  έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα,  αλλά κρύβονται πίσω από το Ελληνικό χρέος,  γράφει Γερμανική εφημερίδα!
Το περιοδικό "Time" προτρέπει τους Αμερικανούς τουρίστες να επισκεφτούν το καλοκαίρι την Ελλάδα. "Η κίνηση αυτή θα λειτουργήσει ως διέξοδο για τη χώρα", γράφει το περιοδικό. Συρρέουν κατά χιλιάδες οι Ελβετοί τουρίστες. Αναμένονται Ρώσοι και Βαλκάνιοι.
Αναμένεται να «βουλιάξουν τα Ελληνικά νησιά από  Έλληνες Ομογενείς! H Ελλάδα, ένα χρόνο μετά το πακέτο στήριξης που έλαβε από την ΕΕ και το ΔΝΤ βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο, απειλείται με πτώχευση, όπου ακόμα και οι Γερμανοί, που "ορκίζονταν" να μην δώσουν ξανά ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα, προτιμούν να συνδράμουν ξανά, παρά να αφήσουν την  Αθήνα να πτωχεύσει.
Το δημοσίευμα αναρωτιέται με ποιον τρόπο θα μπορούσε η Ελλάδα να αποπληρώσει τα χρέη της, δεδομένης της έλλειψης ανάπτυξης, της ανεργίας και της ανάγκης για συνεχείς πιστώσεις. "Η απάντηση για τώρα είναι μία: Τουρισμός" αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου του Time.
Στην Ελλάδα ο τουρισμός αντιπροσωπεύει σχεδόν το 15-20% του ΑΕΠ της αναφέρει το δημοσίευμα, συνεχίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση, εκτός από τις νέες διαπραγματεύσεις δεκάδων δισ. με τους διεθνείς δανειστές της, κατήργησε πολλά εμπόδια στην τουριστική βιομηχανία, όπως επιπλέον φόρους και τέλη αεροδρομίου, με σαφή στόχο να προσελκύσει περισσότερο κόσμο, αφού γνωρίζει ότι είναι η μόνη λύση.
Η προπαγάνδα και γιατί δεν αντιδρούμε.
Με την Ελλάδα να βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο, ορισμένες κυβερνήσεις της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων Γερμανίας και Γαλλίας, διευκολύνονται ώστε να μένουν στα "κρυφά" τα δημοσιονομικά τους που κατά την Γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, δεν είναι καλύτερα από τα δικά μας. "Μπορείς να κρυφτείς εύκολα πίσω από το τεράστιο ελληνικό χρέος", επισημαίνει η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, επισημαίνοντας πως είναι αρκετές οι χώρες που δεν τα πάνε και πολύ καλύτερα στα δημοσιονομικά τους από την Ελλάδα ή την Πορτογαλία.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι όσο η Ελλάδα  βρίσκεται στο στόχαστρο, τόσο η κοινή γνώμη δεν ασχολείται με τα δημοσιονομικά άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Αυτό, όπως σημειώνεται, βολεύει αρκετές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις επειδή έτσι χάνεται από το οπτικό μας πεδίο ότι αρκετές χώρες δεν έχουν να παρουσιάσουν περισσότερες επιτυχίες στο μέτωπο των δαπανών και των μεταρρυθμίσεων από ό,τι η Ελλάδα.
Οι παράνομες καταθέσεις στην Ελβετία.
 Να ερευνηθεί ποιοι είναι οι καταθέτες. Μήπως είναι οι τραπεζίτες που οι τράπεζες τους δεν έχουν ρευστότητα και παίρνουν χάρισμα τα 11ο δις και ανακυκλώνουν παράνομα το χρήμα δημιουργώντας τεχνική κατάρρευση και τεχνική χρεοκοπία? Κερδοσκόπων επί των πτωμάτων που οι ίδιοι δημιούργησαν?
Οι καταθέσεις στην Ελβετία, πάλι στο προσκήνιο! Την ιδέα της εφαρμογής του "πόθεν έσχες" για τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν οι Έλληνες στο εξωτερικό, πρότεινε για συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, θέτοντας και σχετικό ερώτημα στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των Πρασίνων ευρωβουλευτών, ορισμένα κράτη-μέλη της Ένωσης δεν είναι άμοιρα ευθυνών στο θέμα της φοροδιαφυγής.
"Τα κεφάλαια της ελληνικής φοροδιαφυγής βρίσκονται μεταξύ άλλων στην Ελβετία, στην Αυστρία και στο Λουξεμβούργο", τόνισε ο Κον Μπεντίτ και πρόσθεσε: "Θα μπορούσαμε να θέσουμε το ερώτημα κατά πόσο σαν πρώτο μέτρο μπορούμε να ζητήσουμε το πάγωμα των ελληνικών κεφαλαίων στις χώρες αυτές, και κατά πόσο οι τράπεζες τους μπορούν να ανακοινώσουν στην ελληνική κυβέρνηση τα ποσά των Ελλήνων καταθετών. Έτσι θα μπορέσουμε να εξακριβώσουμε εάν οι φόροι που αναλογούν στα ποσά αυτά έχουν πληρωθεί".
Να επιστραφούν στην Ελλάδα, όλες οι καταθέσεις των Ελλήνων στο εξωτερικό, αλλά και όλα τα κέρδη που έβγαλαν οι «αεριτζήδες τραπεζίτες»,  που είναι σε φορολογικούς παραδείσους!
  Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να συλλάβουν τους υπεύθυνους των τραπεζών γιατί αφού έδωσαν τα δάνεια στους πολίτες, τώρα στην οικονομική κρίση δεν κάνουν ρυθμίσεις οφειλών, αλλά προσπαθούν να υποθηκεύσουν και στην συνέχεια κα κατασχέσουν την όποια περιουσία των πολιτών σε μηδενική τιμή.
Οι Εισαγγελείς, η Δικαιοσύνη, το ΣΔΟΕ και οι κρατικές υπηρεσίες οφείλουν να παρέμβουν και να συλλάβουν όσους παρανομούν για να βυθιστεί η Ελλάδα στην πτώχευση και στο τέλμα και στην υποδούλωση σε Τούρκους ή άλλους…
Στην Κύπρο έφυγαν σκόπιμα με τις παράνομες  δηλώσεις της κ. Μαρίας Δαμανάκη 1,5 δις και συνολικά 60 δις.
Να ανοίξει φάκελος για την «κόρη του αξιωματικού της χωροφυλακής», την κ. Δαμανάκη Μαρίας, την γνωστή του επιτρόπου κ. Όλι Ρεν, γιατί το «παραμύθι του πολυτεχνείου» ξέφτισε! Να διωχτούν όλοι οι παράνομοι.
Χρεοκοπούν, κάποιοι,  σκόπιμα την Ελλάδα, για να μείνουν στις θέσεις τους και να κερδοσκοπήσουν παράνομα, πουλώντας παράνομα την Ελλάδα σε τιμή μηδενική!
Να μην νομίζουν οι εισαγγελείς ότι το θέμα δεν τους αφορά, γιατί όταν οι τραπεζίτες εδραιωθούν και επιβάλλουν δικό τους «καθεστώς» θα αλλάξουν και τους Εισαγγελικούς και Δικαστικούς Λειτουργούς, αφού θα φτιάξουν «Σύνταγμα» στα μέτρα τους, όσο για την «μονιμότητα»,  δεν θα υπάρχει πια!
Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες δίωξης, στο όνομα του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και να σταματήσουν την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ισονομία και ισοπολιτεία, από τους «νέο-φεουδάρχες τραπεζο-δικτάτορες»!
Παρακαλώ,
Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες δίωξης, στο όνομα του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και να σταματήσουν την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ισονομία και ισοπολιτεία, από τους αεριτζήδες  «νέο-φεουδάρχες τραπεζο-δικτάτορες»!
 
«Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!
Υπάρχει Ελπίδα! Αντισταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
 
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης,
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη 15121 Αθήνα,
Τηλ. 6980203968
www.koutsoukos-anastasios.gr ,
email. ankoutsoukos@yahoo.gr
Υ.Γ. Η παρούσα αποτελεί μήνυση,  έγκληση και πολιτική αγωγή 7 τρις ευρώ κατά παντός υπευθύνου.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.