Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

kalami.net/USA: Η ωμή, σκληρή πραγματικότητα: ΔΕΝ υπάρχει οργανωμένη Ομογένεια στις ΗΠΑ


ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Το συλλαλητήριο Νέα Υόρκη γιά όνομα Μακεδονία, ΔΕΝ είχε κόσμο
Το ''Κ'', δυστυχώς ή ευτυχώς (δεν έχει σημασία), είχε με ακρίβεια προβλέψει τα περί του συλλαλητήριου γιά το όνομα Μακεδονία, στα Ηνωμένα 'Εθνη (Νέα Υόρκη) Κυριακή 18 Μαρτίου 2018: ''Δεν θα συγκεντρωθούν περισσότεροι από 3.000 Ομογενείς'', σε έναν χώρο που ''αντέχει'' ίσαμε 6.000 άτομα. Και συγκεντρώθηκαν τελικά, κάπου μεταξύ 2.500 με 3.000 Ομογενείς...(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
- 'Αξιοι έπαινου οι Ομογενείς που πήγαν στο συλλαλητήριο, έπραξαν το ''πατριωτικό τους καθήκον''.
- Η αποτυχία του συλλαλητήριου ήταν δεδομένη, επειδή μπήκαν μπροστά τυχοδιώκτες. Πέτρος Γαλάτουλας και Δημήτρης Φιλιπίδης (πρόεδρος Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης και αντιπρόεδρος πανΜακεδονικής ΗΠΑ, αντίστοιχα), δεν ήταν δυνατόν να ''εμπνεύσουν'' την Ομογένεια, επειδή αυτή γνωρίζει ότι ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ γιά αυτοπροβολή και χρησιμοποίησαν το εθνικό ζήτημα γιά αυτοπροβολή, ζητώντας ακόμα και... μικρόφωνο γιά ''ομιλία'', στο συλλαλητήριο. ...

- Η ''έκκληση'' του αρχιεπίσκοπου Δημήτριου γιά ''μαζική συμμετοχή'', ούτε λήφθηκε υπόψην από την Ομογένεια, επειδή αυτή δεν τον έχει σε εκτίμηση. Ούτε οι παπάδες του τον άκουσαν.
- Η παρουσία του γραφικού δήμαρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη (στον οποίον ''χρωστά χάρες'' ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης), ήταν φυσικό να διώξει κόσμο, αντί να ελκύσει, επειδή έγινε αντιπληπτό ότι χάθηκε η σοβαρότητα από τους διοργανωτές.
- Τα ''80 λεωφορεία'' (με -υποτίθεται- το ελάχιστο 3.000 άτομα, χώρια όσοι -υποτίθεται- θα πήγαιναν με δικό τους μέσο) από γειτονικές με την Νέα Υόρκη Πολιτείες (States) ήταν τελικά ''μπούρδες'', όπως ήταν ''μπούρδες'' και οι βαρύγδουπες ''δηλώσεις'' περί ''χιλιάδων στο συλλαλητήριο'', των γνωστών ''ψώνιων'', που ηγούνται διαλυμένων Ομοσπονδιών, που έχουν μέλη συλλόγους.
- Οι ισόβιοι ''ηγέτες'' διαλυμένων Ομοσπονδιών έχουν μηδενική απήχηση στους συλλόγους-μέλη τους, στις τοπικές παροικίες.
- Το συλλαλητήριο ΔΕΝ ήταν ''συλλαλητήριο της Ομογένειας ΗΠΑ'', όπως παραπλανητικά έλεγαν οι διοργανωτές και προπαγάνδιζαν ανεύθυνα τα ''παπαγαλάκια'' ελληνικά ΜΜΕ Αστόριας Νέας Υόρκης. 'Ηταν συλλαλητήριο Ομογένειας Νέας Υόρκης και γύρω περιοχών.
Τέλος, θυμίζουμε την πρόταση που είχε κάνει το ''Κ'': ''Συλλαλητήριο, μαζί με εορτασμό εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου, στην Ουάσιγκτον, Κυριακή 25 Μαρτίου 2018''. Αλλά ποιά ''οργανωμένη Ομογένεια'' να πράξει το αυτονόητο; Η διαλυμένη, των μόνιμων, αστοιχείωτων και αστείων προεδροπαραγόντων-καρεκλοκένταυρων, δηλ. των ''αφηνιασμένων ψώνιων'' που μας εξευτελίζουν με τις σαχλαμάρες τους;
Το συλλαλητήριο, 18 Μαρτίου 2018, έκλεισε και τυπικά τον κύκλο της ''οργανωμένης Ομογένειας'', όπως την γνωρίζαμε από την δεκαετία του '60. Τυπικά, υπάρχουν ελληνικές δευτεροβάθμιες Οργανώσεις (Ομοσπονδίες) και σύλλογοι στις ΗΠΑ. Ουσιαστικά όμως, ΔΕΝ υπάρχουν.

http://www.kalami.us
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.