Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Τώρα, να μιλούν για δημοκρατία και ήθος ο Δένδιας και ο νεοφασίστας Βορίδης... προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων

Όταν Δένδιας & Βορίδης μιλούν για "δημοκρατία", κάνουν το νεοφασίστα Κασιδιάρη να φαντάζει αριστερός...


Ποτέ στη διαδικασία της βουλής δεν προσβάλουν ομιλητή και περνούν μπροστά του την ώρα αγόρευσης, για τους εξής λόγους:


1. Συνήθως μιλούν σε άδειες πολυθρόνες και η κάμερα δείχνει μόνον τον ομιλητή
2. Αποτελεί "άγραφο νόμο", χυδαία πρόκληση να την πέσει στο πλάνο βουλευτής άλλης παράταξης-κόμματος
3. Συνήθως συνωστίζονται πίσω, δίπλα σε ομιλητή, βουλευτές του κόμματός του για να τους δείξει λίγο η κάμερα και να λένε στους πελάτες (ψηφοφόρους) ήμουν κι εγώ εκεί

Τώρα... ή ο Δένδιας είναι ένας απλός ηλίθιος, αφού ανέβηκε στα επάνω έδρανα (εκεί "στεγάζουν" τους νεοφασίστες) ενώ η φυσιολογική έξοδος είναι στο κάτω διάζωμα, ή θέλησε να πάρει λίγη δημοσιότητα το πέρασμα από την κάμερα, ή είναι προβοκάτορας (σύμφωνα με αναγνώστρια που διαπιστωμένα εργάζεται στη βουλή).
Όπως και να 'χει κερδίζει η χρυση αυγή κι ο Κασιδιάρης, όσο κι αν μας ενοχλεί...
Τώρα, να μιλούν για δημοκρατία και ήθος ο Δένδιας και ο νεοφασίστα Βορίδης... προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων  Όχι πως το ίδιο δεν συμβαίνει με τον προεδρεύοντα Μπαλαούρα, που από το Πολυτεχνείο βολεύτηκε από το θείο στην Τράπεζα της Ελλάδας (κατ' 'ονομα αφού ανήκει στη δικαιοδοσία της ΕΚΤ -πάντα ήταν Ρότσιλντ- και δεν επηρεάζεται το μισθολογικό-συνταξιοδοτικό από τα μνημόνια), βρέθηκε στη βομβαρδιζόμενη Γάζα (2009) εναντίον του "κράτους τρομοκράτη) και σήμερα χαριεντίζεται με τους σιωνιστές-ναζί του κατοχικού "κράτους" Ισραήλ, υπερψηφίζοντας με τα δύο χέρια μνημόνια και περικοπές, που όμως αυτόν προσωπικά δεν τον ακουμπούν λόγω Τράπεζας της Ελλάδας...
κείμενο από το "σίβυλλα"

Υ.Γ.
Το ότι ο γιωργάκης ξέπλυνε το νεοφασίστα Βορίδη (τον έκανε υπουργό, όπως και τον νεοφασίστα Γεωργιάδη), είναι θέμα των αμνών που τον ακολουθούν...
Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε, δεν υποτασσόμαστε στα γερμανοτσογλάνια!




Σχόλια ιστοχώρου μας: Η δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό από κανέναν Κασιδιάρη ή να χρειάζεται τις απερίγραπτες φωνασκίες πανικού τύπου Μπαλαούρα για αστυνόμευση της βουλής
Αυτό δεν είναι κοινοβούλιο - Αλίμονο στην αριστερά που συντάσσονται με την δικτατορία του λεγόμενου "Δημοκρατικού Τόξου". Με αυτές τις ανόητες και έξω από κάθε δημοκρατική δεοντολογία πρακτική, από το να αποκλείονται έλληνες εκλεγμένοι βουλευτές, θα πρέπει να καταγραφεί στις μαύρες σελίδες της πρόσφατης ιστορίας, που ενώ οι λεγόμενοι "τσεκουράτοι" και οι μπουμπούκηδες" αποχουντοποιήθηκαν (εντάχθηκαν στο σύστημα) και και ανήκουν πλέον στο " δημ. τόξο" και η μεταπολιτευτική δημοκρατία τάχα να κινδυνεύει από τους 10 ναζιστές της Χ.Α.

Βέβαια εδώ δεν τίθεται το ερώτημα για τους κοινοβουλευτικούς που αυτή τη στιγμή διώκονται για κακουργηματικές πράξεις αλλά το μισό περίπου εκατομμύριο των πολιτών που δεν έχουν αντιπροσώπευση.

Το ποιος θα κρίνει για το ποιος είναι δημοκράτης και για το ποιος είναι επίορκος και ψεύτης θα κριθεί προφανώς στις επόμενες εκλογές.

Η δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό από κανέναν Κασιδιάρη ή να χρειάζεται τις απερίγραπτες φωνασκίες πανικού τύπου Μπαλαούρα για αστυνόμευση της βουλής, αλλά μάλλον, και είναι και το πιο πιθανόν,από όλους αυτούς που ασελγούν πάνω της και διαστρέφουν τη βούληση της εντολής του ελληνικού λαού.

Το θέμα τελικά αποκαλύφθηκε και είναι ντροπή: Αποφάσισαν λέει να αποκλεισθούν από αντιπροσώπευση 379581 έλληνες ψηφοφόροι, ήτοι το 6.99% του εκλογικού σώματος και όχι οι 17 -1 της Χ.Α. (Να δούμε ισχύει και για τον Κουκούτση ή αυτός Απογαλακτίστηκε και ανήκει στην συνομοταξία Βορίδη, Γεωργιάδη του  "δημοκρατικού τόξου" ;)

Ας δούμε μερικά στοιχεία που εγείρουν κάποια εύλογα ερωτήματα: 

Στην εφημερίδα "Μακελειό" βλέπουμε μία διαδρομή που έχει να κάνει με την πρόκληση του εν λόγω περιστατικού:

Μια φωτογραφία όλα τα λεφτά…! Δείτε την και δείτε τα χρώματα! Γιατί ρε Δενδια να περάσεις 20 εκατοστά μπροστά από τον Κασιδιάρη; Kαι εσύ ρε Κασιδιάρη…γιατί να αντιδράσεις έτσι, 3 μέρες πριν έρθουν τα μέτρα στη Βουλή! Το νου σας Ελληνες, όλοι το παιχνίδι τους παίζουν.

Τι είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης για το επεισόδιο με Δένδια και μνημονιακό τόξο; Βλέπε vudeo:


Δένδιας για Κασιδιάρη: Με χτύπησε ελαφρά στο χέρι και μετά με έσπρωξε

Για το επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο, μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας.

Καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Δεν πρόκειται να αφήσω να γίνει αυτό το επεισόδιο αντικείμενο συζήτησης. Μόνο έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται, δεν είναι καθόλου προσωπικά. Πολλά πράγματα σε αυτόν τον τόπο είναι ζητήματα δημοκρατίας. Δεν θέλω να επεκταθώ, υπάρχει βίντεο»...

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα ελαφρό χτύπημα στο χέρι, φαίνεται στο βίντεο και μετά εκτός κάμερας ένα έντονο σπρώξιμο».


Γιατί "κόπηκε" το πλάνο της χειροδικίας Κασιδιάρη από το Κανάλι της Βουλής:
Οι εξηγήσεις του σκηνοθέτη στα Νέα του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα (ΣΚΑΪ, 15/5/17)

Παρακολουθήστε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ:
http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=28...
Όσο και να φώναζε τη φρουρά ο Προεδρος της βουλής, η φρουρά έπινε καφεδάκι στο «ΒΑR της ΒΟΥΛΗΣ» και δεν άκουγε τι γινόταν.
Ομως, το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανέβηκαν μετά το «δήθεν» χαστούκι που έριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης στον Νίκο Δένδια και ο λαός απλά πήρε το μέρος του
βουλεύτη της Χρυσής Αυγής εκφράζοντας την αγανάκτησή του για όλα τα χρόνια του μνημονίου.
Να μην ξεχάσουμε οτι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είχαν ανέβει ξανά πριν χρόνια οταν ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε ρίξει το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλη.
Χιλιάδες τα μηνύματα σε όλο το ίντερνετ, να τοποθετούνται υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη και κατα του Νίκου Δένδια.
Μένει μόνο να δούμε αν ο Νίκος Δένδιας θα κινηθεί νομικά εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη και αν κλασικά θα έχουμε τη γνωστή άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Δήλωση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στα "Παραπολιτικά" για σταλινική λογοκρισία στην Βουλή


Βέβαια δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται κάτι ανάλογο, βλέπε video:
Κασιδιάρης σε Πρόεδρο Φέρε τη φρουρά να με καθίσει κάτω καραγκιόζη βλάκα



Επίσης μπορεί να αναφερθούν πολλά περαστικά όπως:
βλέπε αναλυτικά: http://www.freepen.gr/2017/05/1993.html

Από τα παραπάνω ο κάθε ένας από τους αναγνώστες ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, εμείς προσπαθήσαμε να δούμε το θέμα σφαιρικά βγαίνοντας για λίγο από το καλά σκηνοθετημένο μνημονιακό matrix της αποχαύνωσης και παραπλάνησης των τηλεθεατών, αλλά δεν περιμέναμε αυτό να γίνεται σκηνοθετικά και από τους υπαλλήλους της βουλής που τάχα ήθελαν να προστατεύσουν το κύρος του κοινοβουλίου απομακρύνοντας τις κάμερες από το εν λόγω θλιβερό περιστατικό.

Το ότι είναι προβακατόρικο το όλο σχετικό για να αποπρασανατολιστεί ο πολίτης από τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα και τα οποία αν και αντισυνταγματικά θα περάσουν από τους "χρήσιμους ηλίθιους" και θα υποβοηθηθεί και από τα καλά παιδιά, αυτά ντε που κάνουν επεισόδια και "αναγκάζουν" τα ΜΑΤ να ρίχνουν τα καρκινογόνα χημικά και να διαλύονται οι συγκεντρώσεις.

Περιμένουμε σήμερα και αύριο να τους δούμε να "εξυπηρετούν" για μία ακόμη φορά το κρατικό σύστημα καταστολής και αποθάρρυνσης μαζικών συγκεντρώσεων.

Στο δια ταύτα:

Το θέμα δεν είναι η Χ.Α. αλλά η επιβολή των νέων μέτρων, γιατί η οργάνωση αυτή υπήρχε από πολλά χρόνια σε αναμονή, απλά τώρα χρησιμοποιούν το ευερέθιστο χαρακτήρα των μελών της για να φτιάχνουν κλίμα και να προκαλούν αγανάκτηση και αποστροφή στη πολιτική.

Εάν υπήρχε πραγματική δημοκρατία - γιατί αυτή αυτοπροστατεύεται - και όλες οι απόψεις είχαν την ίδια δημοσιότητα, 'ίσως τότε η Χ.Α. και τα άλλα κόμματα της ψευτιάς και της διαπλοκής θα ήταν στο περιθώριο και όχι να αυτοοργανώνονται σε ένα δήθεν "δημοκρατικό τόξο"

Τα συμπεράσματα δικά σας

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.