Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

«Όσο Χριστιανοί ήταν οι σταυροφόροι στην Κωνσταντινούπολη άλλο τόσο Αριστερά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»

Μύδρους κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην συντρόφου του, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλαβάνος εκφράζοντας τη θέση του  ότι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση είναι αντικοινωνικά και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να συντηρούν και να διευρύνουν τη δυστυχία.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’ υποστήριξε αρχικά τα εξής: «Κάθε τόσο συζητούμε και για νέα μέτρα.Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Είμαστε σε μια κατάσταση όπου έχουμε στασιμότητα της δυστυχίας και διεύρυνση της» τονίζοντας ότι το επίπεδο φτώχειας στην Ελλάδα έχει ανέβει στο 40%.».
Ερωτηθείς για την κυβέρνηση Τσίπρα, ο κ. Αλαβάνος υποστήριξε πως καμία σχέση δεν έχει με την αριστερά. «Οι σταυροφόροι στην Κωνσταντινούπολη κατέσφαξαν κόσμο. Ήταν Χριστιανοί αυτοί; Άλλο τόσο Aριστερά είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνοντας ότι «έχουμε εδώ και 8 χρόνια μια καταδίκη των νέων.«Είναι κρίμα να αποδεχόμαστε την κατάσταση ως έχει» τόνισε ο κ.Αλαβάνος.
«Δεν αντιμετωπίζεται με μαγκιές τύπου Καμμένου «πάμε στα Ίμια»:

Ερωτηθείς για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ.Αλαβάνος έκανε λόγο για δύσκολη κατάσταση.  «Δεν αντιμετωπίζεται με μαγκιές τύπου Καμμένου «πάμε στα Ίμια».
Όσο πιο αδύναμος και καχεκτικός είναι αυτός που θεωρείς αντίπαλο σου, τόσο πιο εύκολα μπορεί να χτυπήσεις» είπε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’, υπογραμμίζοντας πως «είναι εξαιρετικά αποδυναμωμένη η χώρα».
«Θέλει σταθερή και συγκροτημένη πολιτική στα εθνικά θέματα και όχι πλάκες» είπε ο κ.Αλαβάνος.

iapopsi.gr/
=========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.