Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Μήνυμα Χασάν Νασράλα στο Ισραήλ: "Διαθέτουμε κάτι που μπορεί να αλλάξει την κατάληξη οποιουδήποτε πολέμου"

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - http://nikosklitsikas.gr/

Ο Νασράλα, ηγέτης της Χεζμπολάχ, έστειλε μήνυμα τρόμου προς το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς: 
"Το Ισραήλ να απομακρύνει από τη Χάιφα τις δεξαμενές αμμωνίας και να κλείσει τον πυρηνικό σταθμό της Dimona, ειδάλλως μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων από αυτό που διαθέτουμε καλά κρυμμένο κι είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει την κατάληξη οποιουδήποτε πολέμου".
Ο πανικός έχει κυριεύει την ισραηλινή ηγεσία και ο τρόμος κυριαρχεί στους ισραηλινούς κατοίκους της κατεχόμενης Παλαιστίνης, μετά από μια μακρά περίοδο συνεργασίας και εφησυχασμού, που τους παρέχει ο πρόεδρος Αμπάς. Ο τρόμος επιστρέφει στο Τελ Αβιβ και δεν αρκεί πλέον η συνεργασία με τον Αμπάς και τα αραβικά δικτατορικά καθεστώτα που έχουν...
υποταχθεί στο σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς και είναι σε αγαστή συνεργασία μαζί του, στην υποστήριξη των τζιχαντιστών του χαλιφάτου.
Έχουμε ήδη επισημάνει το γεγονός του ότι το Ισραήλ έχει ηττηθεί μόνον από τη Χεζμπολάχ -η πανωλεθρία του "ανίκητου" ισραηλινού στρατού το 2006- και: Seyyed Hassan Nasrallah... ο εφιάλτης του ισραηλινού καθεστώτος απαρτχάιντ.
Αυτές οι σαφείς απειλές του Seyyed Hassan Nasrallah, προς το κατοχικό ισραηλινό καθεστώς απαρτχάιντ, πραγματοποιήθηκαν με την ευκαιρία της εκδήλωσης για να τιμηθούν οι μάρτυρες μαχητές της Αντίστασης.
Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της Χεμπολάχ, αναφορικά με τις δηλώσεις του νέου αμερικανού προέδρου πως θα επέτρεπε μια ισραηλινή επίθεση εναντίον του Λιβάνου, επισήμανε: "Όμως, η Αντίσταση έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν φοβάται τους εχθρούς της και πως η ισχύς της βασίζεται στο λαό του Λιβάνου" και ακόμη πως η συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο "τελείωσαν οριστικά τις ισραηλινοπαλαιστινιακές συνομιλίες", μιας και το κατοχικό καθεστώς δεν έχει σταματήσει συνεχόμενους νέους εποικισμούς από το 2014 ως σήμερα.
Ουσιαστικά ο Νασράλα αποτελεί σήμερα, μαζί με τον πρόεδρο της Συρίας Άσαντ, τον άξονα της Αντίστασης για την Παλαιστινιακή πατρίδα, αφού
Τόνισε με βαρύτητα πως "ο πρόεδρος του Λιβάνου στηρίζει με αποφασιστικότητα την Αντίσταση" (θυμίζουμεMichel Aoun, ο εκλεκτός της Χεζμπολά νέος Πρόεδρος του Λιβάνου!)

Η ήττα της "αραβικής άνοιξης made in USA" στη Συρία (Η Cia σχεδίαζε από τη δεκαετία του '80 την εξόντωση του Άσαντ!), οι αποκαλύψεις για την δημιουργία των τρομοκρατών της ISIS από τη δύση, με τη στήριξη του Ισραήλ, των αραβικών μοναρχιών και της Τουρκίας, αλλάζουν τους συσχετισμούς δυνάμεων στη Μέση Ανατολή.
Η ήττα των ιμπεριαλιστών στη Συρία, η μεγαλύτερη νίκη μετά το Βιετνάμ, σηματοδοτεί εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τη Μεσόγειο κι ολόκληρο τον κόσμο.
Η μνημονιακή Ελλάδα επέλεξε τι στενή συμμαχία με το σιωνιστικό ναζιστικό καθεστώς, εγκαταλείποντας την ιστορική συμμαχία με Συρία-Παλαιστίνη, που στέριωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου (Hafez Al Assad: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!) και θα υποστεί τις συνέπειες αυτής της "επιλογής" των αφεντικών της.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.