Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα - Εθνική παράνοια


"Εμείς δεν κάνουμε επικοινωνιακή πολιτική της φανφάρας. Εμείς είχαμε πει με ευθύτητα ότι δεν πληρώνουμε για λόγους παραδειγματικούς το χαράτσι, ώστε όταν έρθουν σε εμάς να πιάσουν πρώτα εμάς και μετά τον απλό λαό."

"Αλλά προσέξτε κάτι, γιατί την πατήσανε. Την πατήσανε για έναν απλό λόγο. Γιατί εγώ ζω ατο νοίκι αγαπητή μου Μάγδα, ζω στο νοίκι. Τι να κάνουμε; Υπάρχουν και πολιτικοί αρχηγοί που ζουν στο νοίκι." 

Στην Μάγδα έλεγε στο νοίκι το 2013 ,αλλά στο πόθεν εσχες δήλωνε σπιτι 114 τ.μ. Η νεα αυταπάτη του Τσίπρα!!!!



Με εισοδήματα ύψους 71.071 ευρώ εκ των οποίων τα 46.857 ευρώ αφορολόγητα και 2.462,19 ευρώ από λοιπές πηγές – εκτός της βουλευτικής του δραστηριότητας, το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες διακυμάνσεις.
Σύμφωνα με τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, που δόθηκαν στη δημοσιότητα, πριν από λίγο, ο Αλέξης Τσίπρας για το 2015 (οικονομικό έτος 2014) δήλωσε βουλευτικά εισοδήματα 71.539 εκ των οποίων τα 46.857 αφορολόγητα και άλλα 2.463 από λοιπές πηγές.

Δίχως μεταβολή εμφανίζεται η κινητή και ακίνητη περιουσία καθώς στην κατοχή του παραμένει το διαμέρισμα ...
114 τ.μ. και η μοτοσυκλέτα. 



Επίσης, οι τραπεζικές καταθέσεις του ανέρχονται σε 23.671 ευρώ. Στο πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα δεν συμπεριλαμβάνονται τα εισοδήματα και η περιουσιακή κατάσταση της συντρόφου του, Περιστέρας Μπαζιάνα.


Υπενθυμίζεται δε, ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε το 2014 (για το οικονομικό έτος 2013) το πόθεν έσχες όπου στις πέντε τραπεζικές καταθέσεις που διατηρεί στην Εθνική Τράπεζα είχε καταθλεσεις ύψους 19.427 ευρώ.
Επίσης, στην κατοχή του έχει ένα διαμέρισμα 114 τ.μ ενώ δεν διαθέτει χαρτοφυλάκιο με μετοχές, ομόλογα ή αμοιβαία κεφάλαια. Ο κ. Τσίπρας δηλώνει επίσης την μηχανή 652 κ.ε. που απέκτησε το 2007.
http://mononews.gr/


Εθνική παράνοια από XRHSTOS_Frik

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.