Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ποια θεατρική παράσταση παρακολούθησε; Δείτε φωτογραφία με την ίδια και τους πρωταγωνιστές!

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας,  Ζωή Κωνσταντοπούλου παρακολούθησε το Σάββατο 28 Γενάρη την παράσταση «Μετά την Βάρκιζα» του Μυρώδη Αδαμίδη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε την πολιτικό με τους συντελεστές της παράστασης.
Μία από τις πολλές συγκινητικές αληθινές ιστορίες του εμφυλίου πολέμου, που μπορεί σήμερα κάποιος να διηγηθεί στα παιδιά ή στα εγγόνια του. Μια ιστορία από αυτές που διεκδικούν τον δικό τους χώρο, προσφέροντας ως αντίδωρο το αμυδρό φως της ελπίδας, μια ιστορία από αυτές που χαράχτηκαν ανεξίτηλα στο «σώμα» της κοινωνικής και ιστορικής «μνήμης». Μια ιστορία που φωτίζει την αγωνία του ανθρώπου και όλες τις μεγάλες οδύνες του. Οι ήρωές του σε ένα διαρκή αγώνα ζωής και θανάτου, με την ελπίδα να πεθαίνει και να ανασταίνεται.
Παίζουν: Θεοδώρα Σιάρκου, Τσαμπίκα Φεσάκη, Ειρήνη Πολυδώρου, Μάνος Κωστής, Σάββας Πογιατζής, Κωστής Σαββιδάκης. 
Μουσική: Τάσος Σωτηράκης, φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης, φωτογραφίες: Κλεοπάτρα Σάρλη, επιμέλεια κοστουμιών – σκηνικών: Ευθύμης Τζώρας
θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
Αλκμήνης 8, Γκάζι,


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.