Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

O tempora o mores: Το «δώρο» του Τσίπρα στην 28χρονη διευθύντρια του «Μαξίμου του Βορρά» την ημέρα της γιορτής της και οι προεκλογικές υπο- σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποκομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης

Ούτε στον... ύπνο της 2.560 € η Νοτοπούλου

Με μισθό 1.960 ευρώ και επίδομα θέσης 600 ευρώ, η διευθύντρια του νεοσύστατου γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη θα αμείβεται μηνιαία με 2.560 ευρώ, ενώ προβλέπεται και αποζημίωση η οποία συνδέεται με την εργασία πέραν του ωραρίου.

Ο διορισμός, οι αποδοχές αλλά και οι υποχρεώσεις της 28χρονης διευθύντριας του «Μαξίμου του Βορρά» Κατερίνας Νοτοπούλου δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ (ανήμερα της ονομαστικής εορτής της στις 25 Νοεμβρίου), κάνοντας ιδιαίτερη αίσθηση, όπως και η πρόβλεψη για στελέχωση του γραφείου με μετακλητούς υπαλλήλους, πιστοποιώντας ότι πήγαν περίπατο οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για αποκομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης.

Τα εγκαίνια του νέου γραφείου έγιναν το περασμένο Σάββατο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και σύμφωνα με το ΦΕΚ η κυρία Νοτοπούλου διορίζεται από 23/11/2016 στη θέση της «προϊσταμένης στο Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού» και θα αμείβεται με τις «κάθε είδους αποδοχές που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων», δηλαδή 1.960 ευρώ, συν 600 ευρώ το επίδομα θέσης. Σε αυτές προστίθενται οι αμοιβές για την πέραν του νομίμου ωραρίου εργασία και πιθανώς και «αποζημίωση η οποία συνδέεται με την άσκηση ιδιαίτερων ή σημαντικών καθηκόντων (job based remuneration)».

Υποβολή προτάσεων
Στην αρμοδιότητα του Γραφείου Θεσσαλονίκης «ανήκει η παρακολούθηση, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων στον πρωθυπουργό για την ενίσχυση του κυβερνητικού έργου στη βόρεια Ελλάδα, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία και τους τοπικούς φορείς».

Τέλος, αναφορικά με την εσωτερική διάρθρωση και σύνθεση του προσωπικού του γραφείου Θεσσαλονίκης, καθορίζονται μια θέση προϊσταμένου, μια θέση ειδικού συμβούλου - συνεργάτη και δύο θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, οι οποίοι κατατάσσονται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
espressonews.gr



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.