Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΔEΣ ΤΟ πριν ΞΑΝΑ ψηφίσεις: Ξεπούλησαν στα μνημόνια δίχως ίχνος ντροπής, το μέλλον της γενιάς μας για την καρέκλα - ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ...!!!


Όταν ο Αλέξης Τσίπρας διαψεύδει τον εαυτό του. Όταν η πραγματικότητα διαψεύδει τον Αλέξη Τσίπρα. Οι παλινωδίες, τα μπρος-πίσω, τα αριστερά-πιο αριστερά-κέντρο-και λίγο δεξιά αν χρειάζεται, του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Τα ψέματα για το χαράτσι, για τις διαφορές του με το ΠΑΣΟΚ, οι ομοιότητες με όσα και όσους έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Θα τους αφήσεις;
http://www.protiforaaristera.gr/
Πρώτη Φορά Αριστερά (Ή Κάπου Εκεί Τέλος Πάντων)



Ενα βίντεο εμπνευσμένο απο το walk of shame του Game of Thrones γυρισμένο με σκοπό να μας συνειδητοποιήσει για τον βαθμό που φτάνουμε να συνηθίζουμε να ανεχόμαστε γενοκτόνες πολιτικές .
https://www.facebook.com/HeroPaides
Σκηνοθεσία-κείμενα-editing-visual effects: Ραυτόπουλος Γιάγκος
Κάμερα, Drone, stabilizer, video compositing: Παπανδρεόπουλος Περικλής
Φωτογράφος: Ραυτόπουλος Γιώργος


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.