Κυριακή 15 Μαΐου 2016

kalami.net/USA: ''Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα, εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι'')

Hellenes-usa.org
«'Eλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης,
 που είναι o ίδιος μας ο εαυτός»  (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

''Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά... 

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά πρός την ζούρλια τραβά''
-
24-7radio.us
KALAMI ... Από τον Φεβρουάριο 1995proini_top

«Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος δεν θέλει να δημοσιευτούν. Οτιδήποτε άλλο είναι δημόσιες σχέσεις» (Τζωρτζ 'Oργουελ)
Freedom of the Press in the United States is protected by the First Amendment to the United States Constitution. (Tο Σύνταγμα των ΗΠΑ, έχει 
μόνο 16 λέξεις γιά να προστατεύει αυτήν την βασική και απαραίτητη ελευθερία: ''Το Κογκρέσο δεν θα θεσπίσει νόμο που να περιορίζει την ελευθερία του λόγου και του Τύπου'')


Παπανδρέου: ''Από τον επόμενο χρόνο βγαίνουμε από την κρίση, επιστρέφουμε στις αγορές και θα έχουμε ανάπτυξη''.

Παπαδήμος: ''Από τον επόμενο χρόνο βγαίνουμε από την κρίση, επιστρέφουμε στις αγορές και θα έχουμε ανάπτυξη''.

Σαμαράς-Βενιζέλος: ''Από τον επόμενο χρόνο βγαίνουμε από την κρίση, επιστρέφουμε στις αγορές και θα έχουμε ανάπτυξη''.

Τσίπρας-Καμμένος: ''Από τον επόμενο χρόνο βγαίνουμε από την κρίση, επιστρέφουμε στις αγορές και θα έχουμε ανάπτυξη''.

Πρωθυπουργός Ελλάδας 2025: ''Από τον επόμενο χρόνο βγαίνουμε από την κρίση, επιστρέφουμε στις αγορές και θα έχουμε ανάπτυξη''.

(Μήτσος Χλιμίτζουρας, ψηφοφόρος ''σοφού λαού'':
''Ζήτω η πολιτική-κομματική αχρηστία που ψηφίζουμε γιά να μας κυβερνά. Εδώ που μας έφτασαν και αφού τους δοκιμάσαμε όλους, χρειαζόμαστε έναν ΛΕΒΕΝΤΗ γιά πρωθυπουργό, γιά να μας σώσει, ας τον λένε και Βασίλη'')


Time to End the Greek Debt Tragedy (The New York Times-Editorial)


'Αλλο πράγμα είναι οι δημόσιες σχέσεις και άλλο πράγμα είναι τα χρήσιμα γιά την πατρίδα αποτελέσματα
Το ταξίδι του υπουργού Ν. Παππά στις ΗΠΑ και τα ''παπατζίδικα'' περί ''προσέλκυσης επενδύσεων''
(''μετάφραση'' σε απλά...ελληνικά: ''Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα, εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι'')

Οι ''ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ'' στις ΗΠΑ του κάθε υπουργού Ελλάδας, κρίνονται από τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και όχι από στημένα δημοσιεύματα.

Στα 6 χρόνια ''μνημονίων'' ζούμε στις ΗΠΑ τις δεκάδες επισκέψεις πρωθυπουργών, υπουργών, αξιωματούχων της Ελλάδας, που είχαν υποτίθεται (πάντα) ''σημαντικές επαφές'' στην Ουάσιγκτον ή με ''υποψήφιους επενδυτές'' στην Νέα Υόρκη ή έκαναν παρουσίες σε ακατάλληλες ώρες σε τηλεκάναλα μέτριας κατηγορίας, γιά αυτοπροβολή (που βαφτίζονται στην Αθήνα, ως ''σημαντικές παρεμβάσεις'').

Τα αποτελέσματα, παρά τα πολλαπλά -''τουριστικά'' και μη- ταξίδια (2010-2016) στις ΗΠΑ, γνωστά. Δηλαδή, ΜΗΔΕΝ. Επενδύσεις, ΜΗΔΕΝ. Στήριξη από Ομογένεια, ΜΗΔΕΝ.
Οι ''σημαντικές επαφές'', ήταν και είναι δημιούργημα στημένων δημοσιευμάτων, από ''παπαγαλάκια'' του συστήματος, που σερβίρονται ως ''κουτόχορτο'' στους αφελείς ψηφοφόρους-''οπαδούς'' στην Ελλάδα, γιά εσωτερική κατανάλωση.

ΠΟΙΟΙ να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, με το διεφθαρμένο-σάπιο Δημόσιο, τους ''μιζαδόρους'', τα ''λαμόγια'' πολιτικούς, την ''εχθρική'' νομοθεσία, την υψηλή φορολογία; Καλά θα κάνουν οι πολιτικοί της να σταματήσουν το ''παραμύθι'' ότι κάνουν επαφές γιά ''επενδύσεις'' στις ΗΠΑ, νομίζοντας ότι έτσι θα καλύψουν τις... τουριστικές τους περιηγήσεις (που πληρώνει ο εξαθλιωμένος -από τις πολιτικές τους- λαός).
Λίγη σοβαρότητα, υπουργέ Επικρατείας, Νίκο Παππά, δεν θα έβλαπτε. ''Πρώτη φορά Aριστερά'', αλλά συναγωνίζεστε επάξια και το καταστρεπτικό δίδυμο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Η μόνη σας διαφορά είναι ότι, αυτοί εξαπατούσαν με... γραβάτες. Εσείς εξαπατείτε χωρίς... γραβάτες. Επενδύσεις με απαγορευτική νομοθεσία στην Ελλάδα και τουριστικά ταξιδάκια στις ΗΠΑ ή αλλού, έτσι στο άγνωστο, με χαζά και χωρίς σχέδιο, δεν ''προσελκύονται''. 'Αλλο ταξιδάκια στην Αμερική και δημόσιες σχέσεις, γιά ''εσωτερική κατανάλωση'' και άλλο έργα, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, χρήσιμα γιά την πατρίδα.

Η Ομογένεια, ''δεν τρώει κουτόχορτο'', σαν αυτό που σερβίρετε στην Ελλάδα. Γνωρίζει άριστα ότι κι εσείς εξαπατήσατε συνειδητά τον λαό και ''κατεβάσατε και τα βρακιά'' στους δανειστές, γιά χάρη της... εξουσίας. Και αν οι ''γραφικοί κομματικοί'' στην Νέα Υόρκη και οι ''υποκλινόμενοι ανταποκριτές'' ή οι 'Ελληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ, δεν στο είπαν, σε ενημερώνουμε ότι, οι Ομογενείς, άσχετα πολιτικών-κομματικών προτιμήσεων, σε ένα συμπέρασμα συμφωνούν γιά όσους κυβέρνησαν- κυβερνούν την μεταπολιτευτική Ελλάδα και ειδικά τα τελευταία 6 χρόνια των ''μνημονίων'' σας:
''Καταστρέψατε την πατρίδα. Είστε όλοι- όλες κάτω του μέτριου, με την θλιβερή παλαιοκομματική νοοτροπία χρησιμοποίησης-εκμετάλλευσης του Κράτους, δηλ. τα ίδια ΣΚΑΤΑ, που ελάχιστα σας ενδιαφέρουν, η Ελλάδα και ο λαός της''.
'Οσο γιά τις ''συνεντεύξεις'' σου σε ΜΜΕ στις ΗΠΑ, έπεσες στην παγίδα τους, να απαντάς και Κατάλαβες, υπουργέ, γιατί ''τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα, εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι'';;;
να μιλάς συνέχεια ΜΟΝΟ γιά... δανειστές, χρέος και ''μέτρα'', δηλαδή... αρνητικά και γιά λύπηση, γεγονός που αποδεικνύει πόσο άσχετος είσαι και τι ''φευγάτους'' συμβούλους αλα Κρέτσο, κουβάλησες μαζί σου. Yποτίθεται ότι ήρθες στην Νέα Υόρκη γιά...''προσέλκυση επενδύσεων'' και απόδειξες ότι επικονωνιακά είστε γιά... ''χωματερή''. Αφού εσύ και οι άσχετοι που σε συνόδευαν (που ξέρουν την Αμερική από...φωτογραφίες), δεν γνωρίζετε πως λειτουργούν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, τι θα πει προβολή και επικοινωνία, πως να περνάς τα ΘΕΤΙΚΑ μηνύματα που θες στο υποσυνείδητο αναγνωστών, ακροατών, θεατών, γιατί έδινες χαζο-συνεντεύξεις; Γιά να περάσεις μηνύματα ΑΡΝΗΤΙΚΑ με δανειστές, ''δόσεις'', θλίψη, κατάντια, φτώχια; Γιά να γίνεις... ''ρόμπα'' ή γιά να πουλήσεις ''φιγούρα'' στην Ελλάδα; Αλλά ποιός να σου μάθει την ''τέχνη'' της επικοινωνίας και πως λειτουργεί-αποδίδει στις ΗΠΑ; Οι άσχετοι ''καραγκιόζηδες'' που κουβάλησες μαζί σου (γιά τουρισμό), οι ''κομματικοί'' ή το διαπλεκόμενο ''ανέκδοτο'' που έχετε στο Γραφείο Τύπου Νέας Υόρκης;
Συμβουλή και σε εσένα κ. Παππά και στους υπόλοιπους γραφικούς ''τουρίστες'' της κυβέρνησης: Πριν να έρθετε Αμερική και πριν να δίνετε αρνητικές χαζοσυνεντεύξεις, βρεθείτε με τον της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, που γνωρίζει καλά την τέχνη και την ψυχολογία ΜΜΕ στις ΗΠΑ, από τις σπουδές και την παραμονή του στην Ουάσιγκτον. Θα διδαχτείτε πολλά.
Σου ευχόμαστε, κ. Νίκο Παππά, καλή επάνοδο στην Ελλάδα, βέβαιοι ότι σύντομα κάποια άλλη ''αφορμή'' θα βρεις για ταξιδάκι στην Αμερική. Σας μάθαμε γιά δεκαετίες, σας ξέρουμε καλά. 'Ολοι την ίδια... μούρη και νοοτροπία έχετε.
Σε ότι αφορά το γεγονός ότι δεν ''καταδέχτηκες'' να μιλήσεις (όπως και άλλοι στα ''μνημονιακά χρόνια''), σε μιά συγκέντρωση ΕΛΛΗΝΩΝ Ομογενών, δεν χρειάζονται σχόλια. Με αυτούς θα ασχολείσαι, κοτζάμ υπουργός; Και εμείς, οι γ' κατηγορίας 'Ελληνες, δηλ. οι Ομογενείς, αφού μας ''τιμάς'' με το να μας ''γράφεις'' μία φορά, ανταποδίδοντας την ευγένειά σου, σε... ''γράφουμε'' πέντε.

Υ.Γ.: Δώσε χαιρετίσματα στον Λ. Κρέτσο, που με τις διαπλεκόμενες ανοησίες του, θα σας κάνει ''μεγάλες φίρμες'' στην Αμερική, σύντομα.

Η αχρείαστη δαπάνη γιά ένα Γραφείο Τύπου (Νέα Υόρκη), που μόνο τυπικά υπάρχει
Μάθαμε (τυχαία, από το... πρόγραμμα του αρχιεπίσκοπου Δημήτριου) ότι το ανενεργό Γραφείο Τύπου Νέας Υόρκης, θα κάνει εγκαίνια... ''μετακόμισης'' σε άλλο κτίριο. Λέγεται ότι υπάγεται στην μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στα Ηνωμένα 'Εθνη. Οι δύο εργαζόμενοι στο Γραφείο (που δεν έχουν ουσιαστικό αντικείμενο εργασίας, ενώ η επικεφαλής του, έχει ιππεύσει μεγάλο καλάμι δηλώνοντας ότι ''έχει γερές πλάτες'' στην Αθήνα), χωρούσαν άνετα στα γραφεία της Αντιπροσωπείας. Ποιά η σκοπιμότητα, η Ελλάδα να πληρώνει ακριβά, χωρίς λόγο, γιά άλλα γραφεία, σε άλλο κτίριο; (Τα εγκαίνια έκανε ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς το Σάββατο 14 Μαίου, 7:00 απόγευμα, μαζί με τον Γ.Γ. Ενημέρωσης, Λ. Κρέτσο και τις ευλογίες-προσευχές του αρχιεπίσκοπου).


Ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, έκανε την Ουάσιγκτον να παραμιλά:
''Η Ελλάδα αναβαθμίζεται σε αξιόπιστη οικονομική εταίρα. Η ελληνική οικονομία, όχι απλά επιτυγχάνει, αλλά υπερβαίνει τους στόχους"... (Λεπτομέρειες)
Αυτά είπε -σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση- στη συνάντηση που είχε στις 12 Μαίου '16, στην Ουάσιγκτον, με τον υφυπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Στέφαν Σέλιγκ.
Οι της κυβέρνησης των ΗΠΑ ''έχουν πάθει την πλάκα'' τους και προσπαθούν να καταλάβουν πως είναι δυνατόν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις της Ελλάδας να δηλώνουν επιτυχίες από 2010 ίσαμε σήμερα και η χώρα να είναι στον... πάτο με τα 3μιση ''μνημόνια'', ενώ ο λαός της υποφέρει.
Αν ειπώθηκαν άλλα και διαφορετικά στην συνάντηση, έχει σημασία; 
Σημασία έχει μόνο τι ''κουτόχορτο'' -που μοιράζει η κυβέρνηση μέσω ΜΜΕ- μπορεί ακόμα να φάει ο ''σοφός λαός''. Ποιός νοιάζεται αν η Ελλάδα έγινε προτεκτοράτο, δηλ. ''υποδουλώθηκε'' στους δανειστές;
Σημ.: Σε ότι αφορά τις ''φήμες'' ότι το ΔΝΤ θα αποχωρήσει από την Ελλάδα, επειδή Ευρωπαίοι θα του πληρώσουν όσα οφείλει η Ελλάδα (17 δισ.), αυτές οι ''φήμες'', είναι ΜΟΝΟ γιά ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

Ομογενείς ''στόλισαν άσχημα'' την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, στην Βοστώνη
Το ''βρισίδι'' έπεσε στον σύλλογο ''Αθηναίων-Πειραιωτών'', Πέμπτη βράδυ. Η βουλευτίνα, που έλεγε διάφορα χαζά, νομίζοντας ότι οι Ομογενείς είναι ''βούρλα'', δέχθηκε έντονη -ομαδική- κριτική του είδους ''η καρέκλα και ο υψηλός μισθός, σας ενδιαφέρει, όχι η πατρίδα που καταστρέψατε''. Στην Βοστώνη την πήγε ο γραφικός πολιτειακός γερουσιαστής (Ροντ 'Αϊλαντ) Ραπτάκης, με τον οποίον η Ομογένεια γελά (η Βουλή στην Αθήνα, του πληρώνει τα περισσότερα έξοδα γιά τουρισμό στην Ελλάδα, 2-3 φορές τον χρόνο).
Σύμφωνα με αναρτήσεις της, στην ιστοσελίδα της, η βουλευτίνα (Β' Πειραιά), ήρθε στις ΗΠΑ ως... πρόεδρος της... ''ομάδας φιλίας Ελλάδας-ΗΠΑ'' του... ελληνικού Κοινοβούλιου, γιά να έχει ''επαφές'' (με τέταρτης κατηγορίας τοπικούς πολιτικούς) σχετικές με... ''επενδύσεις στην Ελλάδα'', να... ''ενημερώσει'' γιά το... προσφυγικό και λοιπά γραφικά, ανάξια σχολιασμού, που ευτελίζουν Ελλάδα, Κυβέρνηση και (ειδικά) Κοινοβούλιο.

Σημ.: Η βουλευτίνα διευκρίνησε, μετά το ''στόλισμα'', ότι πλήρωσε η ίδια τα εξοδα, επειδή ήρθε στις ΗΠΑ να δει την κόρη της.



Οι φώτο προστέθηκαν στο αρχικό κείμενο για τα  "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.