Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ανακαλούν την μετάθεση Σφακιανάκη μετά τον σάλο - Πολιτικά έκθετος ο "αναπληρωτής" κ. Τόσκας - Καλείται ο άμεσος προϊστάμενος υπουργός κ. Κουρουπλής να πάρει τα απαραίτητα μέτρα αποκατάστασης της προσωπικότητας Σφακιανάκη με αποπομπή του συκοφάντη

Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ανακλήθηκε η μετακίνηση του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιανάκη από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε η μετακίνησή του στον κλάδο ανθρώπινου δυναμικού του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ και σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ανακλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση της απόφασης. Να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Σφακιανάκης έχει υποβάλει ένσταση για να ανακληθεί η απόφαση μετάθεσης του.

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στην Βουλή προκειμένου να δικαιολογήσει την υποβάθμιση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επιτέθηκε στον κ. Σφακιανάκη.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη ο Νίκος Τόσκας είπε «για τον κύριο Σφακιανάκη που έχει γίνει ντόρος, η αντίληψη της πολιτικής ηγεσίας και της ΕΛΑΣ έχει να κάνει με τις πραγματικές ικανότητες και την προσφορά των στελεχών στην κοινωνία και όχι με βάση τις δημόσιες σχέσεις και τον χρόνο που τους προσφέρουν στα τηλεοπτικά μέσα».

Σε άλλο σημείο δε είπε ότι οι κρίσεις στα Σώματα Ασφαλείας γίνονται με κριτήρια που βασίζονται στις πραγματικές ικανότητες και «όχι με ποιους βουλευτές «πιάνουν»».

Οι εξηγήσεις πάντως του υπουργού δεν έπεισαν τον βουλευτή της ΝΔ που απάντησε: «Ακολουθείτε όσα σας λέει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Σε λίγο θα προσλάβετε και ανθρώπους από τα Εξάρχεια».

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.